habibmp3
کاربر سایت
خوب این دور هم قطعا سالید و سم میرن بالا ...
امشب ساعت 12:30 دقیقه همین پست رو نقل قول می کنم تا بفهمید چقدر آینده نگرم ...
پ.ن : به علت خطر بن شدن از گفتن کلمات معذوریم ....!

مبارک مارکوس باشه ...
خوب این دور هم قطعا سالید و سم میرن بالا ...
امشب ساعت 12:30 دقیقه همین پست رو نقل قول می کنم تا بفهمید چقدر آینده نگرم ...

طرفداراشم به تبع خاصن و کمتر
از لطف این بیشتر نیست.دیدن این هم فکر کنم خالی از لطف نباشه:
Top 50 video game characters in Guinness World Records 2011: Gamer’s Edition | Nintendo Everything
19. Marcus Fenix (Gears of War, Microsoft, 2006)
24. Sam Fisher (Tom Clancy’s Splinter Cell, Ubisoft, 2002)
24. Sam Fisher (Tom Clancy’s Splinter Cell, Ubisoft, 2002)
42. Max Payne (Max Payne, Rockstar, 2001)
خب همون اولش که خودم گفتمهمون بهتر که فیشر صعود نکرد.کاراکترا از این دور به بعد دیگه همه خز و خیلا هستن
سم فیشر یه کاراکتر خاصه
![]()
از لطف این بیشتر نیست.
اون لیستی که من دادم Fact نیست، یه نظرسنجی هست مثل نظرسنجی اینجا. فقط خواستم بگم که بالاتر قرار گرفتن مارکوس از سم فیشر اصلا چیز عجیب و حیرت آوری نیست. بازم جاهای دیگه ای هستن که مارکوس رو بالاتر از سم فیشر قرار دادن، و اتفاقا همون جاها هم سم فیشر بالاتر از مکس پین هستمسابقه محبوب ترین شخصیت هست
نیما اتفاقا یکی از دلایلی که جان مارستون اومد بالا همین بود ... جدا نشدن بازی از شخصیتخب این نشون داد که اکثرا نمیتونن شخصیت رو از بازی جدا کنن ! نه از لحاظ شخصیت پردازی و نه قدمت این 2 تا با هم قابل مقایسه نبودن ، و در واقع Gears of War تونست Sam Fisher رو شکست بده ...
خوشم میاد برای هر شرایطی که پیش میاد ، یک جواب آماده داریهمون بهتر که فیشر صعود نکرد.کاراکترا از این دور به بعد دیگه همه خز و خیلا هستن
سم فیشر یه کاراکتر خاصه
![]()
![]()

باو بیگ باس اگه خفن تر از اسنیک نباشه دیگه کمتر که نیست 
من نمیدونم چرا اسنیک انقدر خوب رای میاره ولی بیگ باس کمتر رای میارهباو بیگ باس اگه خفن تر از اسنیک نباشه دیگه کمتر که نیست
![]()

همون بهتر که فیشر صعود نکرد.کاراکترا از این دور به بعد دیگه همه خز و خیلا هستن
سم فیشر یه کاراکتر خاصه
![]()
![]()
الان میری حبس بهنام به خاطر ضمانت دروغ ؟؟؟ :dصعود میکنه عین هلو:biggrin1: من تضمین میکنم :biggrin1: