دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بحث این نسل و اون نسل نیست بحث سر تاریخ سازی اعضای بازی سنتر هست

که تحریره محترم برای اولین بار در تاریخ بشر دو کارکتر فوق محبوب (در سطح دنیا) را در دور مقدماتی در یک گروه قرار داده و اعضای محترم نیز هر دوی این کارکتر ها رو حذف می کنن..!

وقتی ماریو و Freeman از 32 تا نمیان بالا یعنی اخرالزمان..!

مثلا اگر کریتوس یا اسنیک هم تو این دور حذف می شدن باز هم تاریخ سازی اعضای BC رو نشون چون هیچ معدل خارجی و داخلی اون رو نمیتونی گیر بیاری..

البته من خودم به سرخپوست مرده رای دادم..:d من درگیر مسائل فن بازی بودم ولی شما چرا..؟ :d

Lara Crof شخصیتی که همواره با بازیش از PS1 همراهم بوده گرچه از نظر شخصیت پردازی شاید نکته برجسته و خاطره انگیزی نداشته باشه
Klaymen باهاش خاطرات زیادی دارم از جمله اینکه سی دیش همیشه گیر میکرد و دنیای خمیریش من رو یاد مریخ مینداخت !
Captain Price در حد یک سروان وفادار فقط آخرش با اون حرکت و سیگار معنی داری که کشید کمی ازش خوشم اومد.
و اما ! سعی می کنی که از آن فرار کنی، ولی هر چه بیشتر فرار می کنی، عمیق تر و وحشتناک تر پشت سرت رشد می کند و لبه های دهان
او کفش هایت را می گیرد. تنها فرصت تو برگشتن و روبرو شدن با آن است، ولی این مثل نگاه کردن به قبر عزیزت است. لب های یک
اسلحه را می بوسی، گلوله ای لرزان در لانه تاریک خود، منتظر منفجر کردن مغز تو است !

26892315449746123580.jpg

دفتر مکس پینمو باز کردم تا چنتا از جمله هاشو اینجا بزارم .

You Can't Run From Your Past . You'll End Up Running In Circles . Until You Fall Back Down To The Same Hole You Were Trying To Escape From , Only The Hole's Grown Deeper .
I Had Tried To Run From It , Edit It Out .

The Past is A Puzzle , Like Broken Mirror . As You Piece It Together , You Cut Yourself . Your Image Keeps Shifting & You Change With It .
It Could Destroy You, Drive You Mad .It Could Set You Free .

The Trouble With Wanting Something Is The Fear of Losing It , Or Never Getting It .
The Thought Makes You Weak .

اقا حالا کاری به دعواهای شما ندارم
ولی نفر اول انصافا حقّش بود نفر اول باشه !
کاراکتری که تقریبا خیلی جدیده و این اواخر نسل معرفی شد در یک بازی !!!!
انقدر عمیق کار کرده بودن روش که به این حد از محبوبیت رسید
مرسی راک استار
اما نفر دوم یک مقدار جای بحث داره که چرا شپارد واقعا ؟؟؟؟؟؟؟ :d

ابتدا پيروزي بزرگ John رو به همه طرفداران و دوستان عزيز تبريك ميگم;)

اما تو اين گروه كلا مشتاق براي راي دادن به شخصيت خاصي نيستم ولي باز بيشتر از همه نظرم روي max هستش:x 3D MAX منظورمه اشتباه نكنيد:d

32649941238197340590.jpg

از همين الان راي من براي گروه بعدي حضرت Nathan Drake :d

thumb_big_normal_86e72e738c31d549b759349a3495c12c.jpg

اقا من اعتراض دارم
اقا مدیرا که قرعه کشی گروه ها را میکنند همه هیتر سالید اسنیک و بیگ باس هستن شوخی میکنما

ولی دور قبل بیگ باس انداخن به بتمن حتما این دوره هم اسنیک میندازن بهش و بیگ باس میندازن به ناتان دریک که رای هاشون نصف بشه

برو تو کار.اواتار و امضا برای این دور دور بعد رای فقط بیگ باس.اسنیک

اقا من اعتراض دارم
اقا مدیرا که قرعه کشی گروه ها را میکنند همه هیتر سالید اسنیک و بیگ باس هستن شوخی میکنما

ولی دور قبل بیگ باس انداخن به بتمن حتما این دوره هم اسنیک میندازن بهش و بیگ باس میندازن به ناتان دریک که رای هاشون نصف بشه

برو تو کار.اواتار و امضا برای این دور دور بعد رای فقط بیگ باس.اسنیک
اتفاقا منم نظری مشابه شما راجع به بتمن دارم ... :دی
البته از مدیرا گله نمی کنم چون شک ندارم که گروه ها قرعه بندی میشن و با هیچ کاراکتری هم خدای نکرده دشمنی نیست! (اصلا یه سری بحث های بچگانه است که نباید کرد ...)
الان خدایی کاراکترای کله گنده زیادی موندن که همشونم طرفدار زیاد دارن ...
مسابقات واقعا هیجانی هستند ... :دی

صعود مقتدرانه Lara Croft عزیز را به تمامی دوستان تبریک عرض مینمایم
:d>:d<

91196653990680965985.jpg

قربان تمامی دوستانی که به این بانوی گرامی رای دادند، دست تک تکتان را صمیمانه میفشارم و میبوسم!:x
همگی منتظر مرحله بعدی و درخشش دوباره این کاراکتر محبوب هستیم...;)

خوب من کمتر پیش میاد که عاشق سینه چاک یه کاراکتر گیمی بشم و وقتی هم که بشم واقعا طرفش رو میگیرم ...
کمر همت رو از همین الان باید برای طرفداری از بزرگترین گانگستر دنیای گیم بست تا خدای نکرده به ساحتش توهینی نشه ...
یکی از کاراکترهایی که روی من به صورت فجیعی تاثیر گذاشت .. دیالوگ پایانیش تو مافیا بدون هیچ تردیدی یکی از بهترین دیالوگ های تاریخ گیم بود.
زنده باد بزرگ مرد - تامی آنجلو.

Tommy_Angelo%20%281%29.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or