kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,281 این هم عکس مربوط به این گروه: کلاً زنده باد هرچی گاوچرونه...>:d<
Behnam_Yakuza کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,283 منم به خسته ترین گاوچرون رای دادم. جان مارستون خیلی مَرده... با هیچکدوم از اون 3 شخصیت دیگه هیچوقت نتونستم ارتباط برقرار کنم
منم به خسته ترین گاوچرون رای دادم. جان مارستون خیلی مَرده... با هیچکدوم از اون 3 شخصیت دیگه هیچوقت نتونستم ارتباط برقرار کنم
Terova No Trolls کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,284 شاید HL بازی عالی باشه ولی شخصیت اولش کامل نیست من به مارسن رای میدم..
Scαrface Aspect of Life کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,286 اوه اوه اوه . کریتوس زد تیکه پاره کرد کل رای های اون 3 تا کرکتر دیگه رو جمع بزنید فقط 2 تا از رای های کریتوس بیشتر میشه . و این فقط یک معنی میده ... Ra*pe
اوه اوه اوه . کریتوس زد تیکه پاره کرد کل رای های اون 3 تا کرکتر دیگه رو جمع بزنید فقط 2 تا از رای های کریتوس بیشتر میشه . و این فقط یک معنی میده ... Ra*pe
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,287 یکی جلو اون کریتوس رو بگیره،دوباره قاط زده در این گروه نیز تلاش برای دویوم شدن ادامه دارد ایشالا که دکی دوم بشه>:d
یکی جلو اون کریتوس رو بگیره،دوباره قاط زده در این گروه نیز تلاش برای دویوم شدن ادامه دارد ایشالا که دکی دوم بشه>:d
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Sep 28, 2012 #2,288 نوشته شده توسط Hercule Poirot: یعنی فقط ماریو صعود نکنه بو به خیلی از مسائل میبرم بیشتر... واقعا توقع داری جلو این سه تا صعودم بکنه؟؟؟:d
نوشته شده توسط Hercule Poirot: یعنی فقط ماریو صعود نکنه بو به خیلی از مسائل میبرم بیشتر... واقعا توقع داری جلو این سه تا صعودم بکنه؟؟؟:d
Behnam_Yakuza کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,291 کریتوس با 300 رای و 50% آرا زد نفله کرد این گروه رو اصلا تمام رای های آلن هم میدیم به مستر، بازم به کریتوس نزدیک نمیشه من گفتم الکی خودتونو خسته نکنید
کریتوس با 300 رای و 50% آرا زد نفله کرد این گروه رو اصلا تمام رای های آلن هم میدیم به مستر، بازم به کریتوس نزدیک نمیشه من گفتم الکی خودتونو خسته نکنید
.price کاربر سایت Sep 28, 2012 #2,293 به به گریتوس عجب گردوخاکی به پا کرد آلن ومسترتون هم توش گم شدن:d رای این سری من بااجازه بچه های بالا John Marston
به به گریتوس عجب گردوخاکی به پا کرد آلن ومسترتون هم توش گم شدن:d رای این سری من بااجازه بچه های بالا John Marston
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Sep 28, 2012 #2,294 بــــــــــــله! که نامردی بود و رای های X360 فن ها بین اون 2 نفر پخش میشه رسما متلاشی شدن رفت! :d قدرت یک اسپارتان حقیقی اینیه که دیدید! :d
بــــــــــــله! که نامردی بود و رای های X360 فن ها بین اون 2 نفر پخش میشه رسما متلاشی شدن رفت! :d قدرت یک اسپارتان حقیقی اینیه که دیدید! :d