دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من که PC باز هستیم و فن هیچکدام از طرفین دعوا نیستم ! تا اینجا که دل طرفدارهای MGS رو سوزوندم پس شاید به کریتوس رای دادم !
مایکروسافت هم گیرز 2 رو واسه PC پورت نکرد من از دست شون خیلی ناراحت هستم !
میمونه لیدی سلاخی کننده فرشته ها و نویسنده روان پریش که باید به یک کدوم رای بدم !
منتظر پیشنهاد های شما در این رابطه هستیم !
رای شما (!) :
الن ویک :دی ( الن این وسط مظلومه :دی)

دوستان PS FAN فقط و فقط و فقط به این شخص رای بدهید که باید قدرت را نمایان کنیم !

Kratos_by_Tetsugem28.jpg

Great Great Kratos

وای این چه گروهی هست خدا..؟ حداقل دو دقیقه روش فکر میکردین..!
اولا که دو تا کارکتر 360 رو انداختین با یک کارکتر PS3 ..! خوب کاملا معلومه کارکترهای 360 دوخته میشن به هم و کریتوس خیلی راحت میره بالا..!
دوما من عاشق کریتوس هم هستم و الان بین یک سه گانگی شخصیت گیر کردم دهنم صاف شده..

یعنی هر کی ترتیب چینش این یکی نظرسنجی رو داده واقعا دمش گرم!:d خدا میدونه تو اون تاپیک همسایه X Vs. Y چقدر گفتم این کریتوس رو مقابل چیف بزارید ، گفتن که نه تاپیک رنگ و بوی خون میگیره و قفل میشه...!:|:d بالاخره لحظه موعود فرا رسید>:d<
Alan و Bayonetta که از همون لحظه ای که پاشون رو تو این گروه گذاشتن حذف شدن(:d) ، الآن سؤال بزرگی که مطرحه اینه که تعداد رأی های کریتوس بیشتر میشه یا مستر چیف؟؟؟:-?
رأی به آقا کریتوس داده شد ... :x
4c1mv52v9wyg6cgb3k1v.jpg

3gpgfyw270nq4m8j2bw4.jpg

آخرین ویرایش:
فکر نمیکنم لازم باشه گوشزد کنم که گروه خطرناکیه به کریتوس رای بدید :دی

هشدار: PS Fan های عزیز؛ بعد از اعلام نتیجه ی نظر سنجی هر نتیجه ای غیر از عکسهایی که کیان تو پست قبلی گذاشت حاصل بشه تک تکتون باید پاسخگو باشید :-l

کمپین مایکروسافت بیاین اعلام کنین به آلن رای بدیم یا چیف :دی

هماهنگ کنین الکی رای هامون تقسیم نشه و بشه بایونتا و یکی از بچه بیان بالا :دی.

رای من از الان به آلن ویک.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or