دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
پیروزی شاد و خوشال کننده ی MAX PAYNE عزیز رو لر همه طرفدارام تبریک می گوییم.
مکس 249 تا داره دوم 204 تا.بت منش که 300 تا آ<رد دوره اول الان نصف شدن

اگه بحث سر بیشترین رای هست ! باید بگم که بتمن کسی هست که تو راند اول از بین 128 شخصیت 302 رای (بیشترین رای) رو آورد اون هم تو گروهی که مستر چیف هم توش بود !
حالا تو راند دوم با بیگ باس و کراش هم گروه شد ! سه شخصیت پرطرفدار معلومه که رای ها کم میشه ! یه چیز طبیعی است ، مگه رای های اسنیک از راند اول حدود 70 تا کم نشده !؟؟
در مورد مکس پین هم بگم که چون نسخه جدیدش همین تازگیا اومده و همه هم بازی کردن الآن ملت داغ هستند و رای میدن ! البته من خودم طرفدار مکس هستم ولی بتمن یه چیز دیگه است !
من بتمن رو تا فینال میارم حالا ببینید !

این رو به اونا بگو نه به بتمن ! یه قهرمان با بیش از هشتاد سال قدمت رو از چند تا قهرمان تازه به دوران رسیده نترسون ! (موندم چه جوری میتونی این حرفرو بزنی ! یه جوری میگی شانسی نداره انگار بتمن یه شخصیت فرعی مثل گوست تو COD MW2 هست !)
شاید اسنیک یه حریف قابل قبول باشه به همراه باباش ! ولی بقیه نه ... نه !

بله ؟
شخصیت با قدمت 80 سال؟
شخصیت های به تازه به دوران رسیده؟
چی؟
کریتوس یعنی حساب نیست بله؟
ناتان دریک ؟
داداش برو 5 دقیقه این بازی ها رو بازی کنم ببینم بازم این حرف میزنی

بله ؟
شخصیت با قدمت 80 سال؟
شخصیت های به تازه به دوران رسیده؟
چی؟
کریتوس یعنی حساب نیست بله؟
ناتان دریک ؟
داداش برو 5 دقیقه این بازی ها رو بازی کنم ببینم بازم این حرف میزنی
به اندازه تایم هر کدوم از این بازی ها ازشون تریلر و والپیپر دارم و داستان اکثرشون رو به طورکامل خوندم به همراه نقد شخصیت پردازی و تحلیل داستان و غیره !
تو که انتظار نداری کریتوس که تو عمرش کاری جز آدم کشی (و خدا کشی!؟) انجام داده با بتمن که پیچیده ترین شخصیت دنیای کمیک میباشد مقایسه شه !؟
در مورد ناتان هم باید بگم که شما یک بار برو تمام داستان های تن تن (هر 24 تا) رو بخون بعد میفهمی که شخصیت ماجراجویی کیه !
موفق باشی !

چ
به اندازه تایم هر کدوم از این بازی ها ازشون تریلر و والپیپر دارم و داستان اکثرشون رو به طورکامل خوندم به همراه نقد شخصیت پردازی و تحلیل داستان و غیره !
تو که انتظار نداری کریتوس که تو عمرش کاری جز آدم کشی (و خدا کشی!؟) انجام داده با بتمن که پیچیده ترین شخصیت دنیای کمیک میباشد مقایسه شه !؟
در مورد ناتان هم باید بگم که شما یک بار برو تمام داستان های تن تن (هر 24 تا) رو بخون بعد میفهمی که شخصیت ماجراجویی کیه !
موفق باشی !

فقط موندم ادم با دیدن تریلر بازی میتونه این همه چیز بفهمه ؟
کزیتوش داداش اصلا میشناسیش؟ کسی به شخصیت پیچیده کار نداره
ادم به کریتوس به نگاه یک ادمی که کل زندگیش غم داره
همه همون شخصیت خشنش دوس دارن
در مورد ناتان نگو که خودم می کشم ناتان با تنتن مقایسه میکنی دمت گرم

تو فینال میبینمت

این رو به اونا بگو نه به بتمن ! یه قهرمان با بیش از هشتاد سال قدمت رو از چند تا قهرمان تازه به دوران رسیده نترسون ! (موندم چه جوری میتونی این حرفرو بزنی ! یه جوری میگی شانسی نداره انگار بتمن یه شخصیت فرعی مثل گوست تو COD MW2 هست !)
شاید اسنیک یه حریف قابل قبول باشه به همراه باباش ! ولی بقیه نه ... نه !
بحث این نیست که 80 سال قدمت داره یا یه سال یا 200 سال. بحث اینه که بتمن بین گیمر ها محبوبیت کمتری داره نسبت به شخصیت هایی مثل کریتوس و ناتان دریک و اسنیک.
همین محبوبیت بتمن هم بیشترش به خاطر کمیک ها، کارتون ها و فیلمهاشه.
بله اگر این نظر سنجی بین مردم عادی جامعه بود بتمن شانس خیلی زیادی داشت چون همه ی مردم گیمر نیستن و طبیعتا همه کریتوس و اسنیک نمیشناسن ولی تقریبا همه از یه طریقی با بتمن آشنایی دارن، حالا یا کمیک هاش رو خوندن یا کارتون هاش رو دیدن یا حداقل یه فیلم ازش دیدن.

همین محبوبیت فعلی بتمن هم بین گیمر ها صدقه سر سری آرخام و سه گانه ی کریستوفر نولان هست وگرنه الان تو اینجور نظرسنجی ها رای هاش یه چیز تو مایه های اسپایدرمن بود.

اگه بحث سر بیشترین رای هست ! باید بگم که بتمن کسی هست که تو راند اول از بین 128 شخصیت 302 رای (بیشترین رای) رو آورد اون هم تو گروهی که مستر چیف هم توش بود !
حالا تو راند دوم با بیگ باس و کراش هم گروه شد ! سه شخصیت پرطرفدار معلومه که رای ها کم میشه ! یه چیز طبیعی است ، مگه رای های اسنیک از راند اول حدود 70 تا کم نشده !؟؟
در مورد مکس پین هم بگم که چون نسخه جدیدش همین تازگیا اومده و همه هم بازی کردن الآن ملت داغ هستند و رای میدن ! البته من خودم طرفدار مکس هستم ولی بتمن یه چیز دیگه است !
من بتمن رو تا فینال میارم حالا ببینید !

مکس پین هم تو دور اول با شپرد و ناروتو افتاده بود و تو دور دوم با مسترچیف و تامی آنجلو افتاده بود . حالا سونیک و آیزک رو تو دور دوم حساب نمی کنیم .

در مورد قسمت بلد شده هم حتما شوخی میکنی دیگه .

اینارو بیخیال ، دور بعد کی شروع میشه ؟

همین محبوبیت فعلی بتمن هم بین گیمر ها صدقه سر سری آرخام و سه گانه ی کریستوفر نولان هست وگرنه الان تو اینجور نظرسنجی ها رای هاش یه چیز تو مایه های اسپایدرمن بود.

با وجود اینکه بتمن رو اصلاً نمیشه با اسپایدرمن یا ناروتو و یا ..... مقایسه کرد

اما به نظرم اصلاً چنین کاراکترهایی که در جای دیگری خلق شدن رو نباید با این کاراکتر ها تو یکسری مسابقات گذاشت،این ها کاراکترهای اقتباسی ان:دی
هرچند بتمن رو بهترین جایی که بازآفرینی کرده همین صنعتِ گیمه>:d

یه عکس تو 3d max ساختم که یکم بدرد این تاپیک می خوره
لطفا ایراد نگیرید و لایک کنید
yahoo_4.gif

چرا خانواده MGS و سونی نیستن!؟!؟:))

ما که لایک کردیم،اما...
yahoo_19.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or