Spider-Mαn
کاربر سایت
بله مرده:dتوی اخرین نسخه که مرد:dامسال بتمن رو می رسونیم به قهرمانیمگه Altair مرده؟:d
بله مرده:dتوی اخرین نسخه که مرد:dامسال بتمن رو می رسونیم به قهرمانیمگه Altair مرده؟:d
Solid Snake با 204 رای به Batman سلام رسوند:d
دوستان خواهشا دیگه حرف بتمن نزنید وگرنه من مجبورم به شما بگم 204 تایی هاش

به اندازه تایم هر کدوم از این بازی ها ازشون تریلر و والپیپر دارم و داستان اکثرشون رو به طورکامل خوندم به همراه نقد شخصیت پردازی و تحلیل داستان و غیره !بله ؟
شخصیت با قدمت 80 سال؟
شخصیت های به تازه به دوران رسیده؟
چی؟
کریتوس یعنی حساب نیست بله؟
ناتان دریک ؟
داداش برو 5 دقیقه این بازی ها رو بازی کنم ببینم بازم این حرف میزنی
به اندازه تایم هر کدوم از این بازی ها ازشون تریلر و والپیپر دارم و داستان اکثرشون رو به طورکامل خوندم به همراه نقد شخصیت پردازی و تحلیل داستان و غیره !
تو که انتظار نداری کریتوس که تو عمرش کاری جز آدم کشی (و خدا کشی!؟) انجام داده با بتمن که پیچیده ترین شخصیت دنیای کمیک میباشد مقایسه شه !؟
در مورد ناتان هم باید بگم که شما یک بار برو تمام داستان های تن تن (هر 24 تا) رو بخون بعد میفهمی که شخصیت ماجراجویی کیه !
موفق باشی !
بحث این نیست که 80 سال قدمت داره یا یه سال یا 200 سال. بحث اینه که بتمن بین گیمر ها محبوبیت کمتری داره نسبت به شخصیت هایی مثل کریتوس و ناتان دریک و اسنیک.این رو به اونا بگو نه به بتمن ! یه قهرمان با بیش از هشتاد سال قدمت رو از چند تا قهرمان تازه به دوران رسیده نترسون ! (موندم چه جوری میتونی این حرفرو بزنی ! یه جوری میگی شانسی نداره انگار بتمن یه شخصیت فرعی مثل گوست تو COD MW2 هست !)
شاید اسنیک یه حریف قابل قبول باشه به همراه باباش ! ولی بقیه نه ... نه !
اگه بحث سر بیشترین رای هست ! باید بگم که بتمن کسی هست که تو راند اول از بین 128 شخصیت 302 رای (بیشترین رای) رو آورد اون هم تو گروهی که مستر چیف هم توش بود !
حالا تو راند دوم با بیگ باس و کراش هم گروه شد ! سه شخصیت پرطرفدار معلومه که رای ها کم میشه ! یه چیز طبیعی است ، مگه رای های اسنیک از راند اول حدود 70 تا کم نشده !؟؟
در مورد مکس پین هم بگم که چون نسخه جدیدش همین تازگیا اومده و همه هم بازی کردن الآن ملت داغ هستند و رای میدن ! البته من خودم طرفدار مکس هستم ولی بتمن یه چیز دیگه است !
من بتمن رو تا فینال میارم حالا ببینید !
همین محبوبیت فعلی بتمن هم بین گیمر ها صدقه سر سری آرخام و سه گانه ی کریستوفر نولان هست وگرنه الان تو اینجور نظرسنجی ها رای هاش یه چیز تو مایه های اسپایدرمن بود.
یه عکس تو 3d max ساختم که یکم بدرد این تاپیک می خوره
لطفا ایراد نگیرید و لایک کنید![]()