دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
" من قهرمان نبودم و نیستم " :|
Im no hero.never was,never will be.
من قهرمان نیستم.نبودم ونخواهم بود.:d
سخنی دیگر از سالید اسنیک:حقیقت محض تو این دنیا وجود نداره...اکثر چیزایی که اونا به عنوان حقیقت قبول دارن،خیاله.چیزایی که میبینی به همون اندازه واقعی اند که مغزت بهت میگه هستن.
سخنی از برادر گرامیشان،سالیدوس:این آینده توئه...زیباست،نه؟شمشیر با شرافته. هر کسی رو ببینی میتونه ماشه رو بچکونه؛نشون بگیره،شلیک بکنه،طرفش میمیره.اما شمشیر،فلز سردش رو بذار رو گردن یه نفر،میتونی ضربان قلب و رگاش رو حس کنی...با شمشیر کشتن،نجیبانه و شرافتمندانس.این آینده توئه،رایدن!
لااقل اگه قراره این القاب رو به کار ببریم برای کسایی به کار ببریم که واقعا ارزش داشتن این القاب رو دارند و این که این شخصیت ها واقعی باشند و وجود خارجی داشته باشند !
من هیچ منظوری از این القاب ندارم و تنها هدفم از بکار بردنشون شوخیه و همینو بس!
خب من هم در نظر نگرفته بودم ممکنه به یه قشری بربخوره:d

آخرین ویرایش:
کسی که agent 47 رو دوست نداشته باشه اصولا گیمر نیست
یا hitman بازی نکرده و یا نمی تونه با جوّ بسیار تاثیر گذارش ارتباط برقرار کنه
تو هیچ فیلم و سریال و بازی کسی رو دیدین مثل مامور 47 ریلکس و با این اعتماد به نفس کارارو پیش ببره؟ ادم بکشه؟

Hell yeah!
به همه ثابت شد که قهرمان این دوره هم سالید اسنیک میشه!
:)) این بهترین حالت برای این قهرمانه
600 نفر از 30 هزار نفر هر سال میان و سالید اسنیک رو با اختلاف چند تا رای بیشتر اول میکنن
باز دو سه هزار نفر رای بدن یه چیزی
راستی من یه سوال دارم بازی سنتر که بزرگترین سایت بازی ایرانیاس همش 600 تا رای دهنده داره؟؟؟؟
والا یه سایتی میاد چهارتا دونه مطلب خنده دار میزاره بعد تو نظرسنجیش کاربراش چند هزارتا نظر میدن و سایت ما اینطوری!!!!!
من که نمیدونم چی بگم:|

:)) این بهترین حالت برای این قهرمانه
600 نفر از 30 هزار نفر هر سال میان و سالید اسنیک رو با اختلاف چند تا رای بیشتر اول میکنن
باز دو سه هزار نفر رای بدن یه چیزی
راستی من یه سوال دارم بازی سنتر که بزرگترین سایت بازی ایرانیاس همش 600 تا رای دهنده داره؟؟؟؟
والا یه سایتی میاد چهارتا دونه مطلب خنده دار میزاره بعد تو نظرسنجیش کاربراش چند هزارتا نظر میدن و سایت ما اینطوری!!!!!
من که نمیدونم چی بگم:|

آقا می خوای بگیریم با چک بقیه رو بزنیم بگیم چرا رای نمی دید ? :d
یا یکی دیگرم اول کنیم ?

هرچی باز علمی هرموضوع بالاتر و تخصصی تر باشه ملت شراکت کمتری دارند و بالعکس همین جریان

دمش گرم. انتقام باباشو گرفت :دی

البته خود بیگ باس هم دور های بعدی انتقام سختی میگیره حواستونو جمع کنید :-l

از بالا اومدن پرنس هم بسی خوشحال شدیم ولی کول و رایدن...:|؟!؟!

این سالید عجب آدم سالیدیه،زیره 200 حال نمیکنه:))

اینجوری که بوش میاد مکس پین و جان مارستون اصلیترین رقیباشن:-b،دَدیش هم به کنار:دی

رایدن هم که 8 تا رای آورد فقط میتونم بگم:cry:

---------- نوشته در 01:35 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:34 AM ارسال شده بود ----------

از مسئولین خواهشمندیم دو تا از شخصیت های محبوب هر کنسول رو در یک گروه قرار بدن تا شاهد مسائل پیرامون فن بازی نباشیم..

قنسول کیه!؟؟!:دی
2تا یار غار میوفتن روبرو هم...

---------- نوشته در 01:38 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:35 AM ارسال شده بود ----------

ولی من میگم برای گرفتن باگ هم که شده سالید رو تو مسابقات دیگه راه ندین:))

میگم این سید بندی های این دور چجوریه که تو این گروه شماره 1 ، 3تا گروه مقدماتی افتادن به جون هم!؟!؟قاعدتاً باید 2تا 2تا تقس میشدن:-/
(دارم سوال میکنم حاشیه بپا نمیکنم:-s)

نکته ی جالبی که هست اینه که اون گروهی که کریتوس توش بود کلا کمتر از بقیه ی گروه ها رای آورد (489 نفر) ولی بقیه ی گروه ها بالای 550-600 نفر.

که همین دلیل اصلی این مسئله شد که رای های کریتوس هم کمتر از مکس پین و جان مارستون و... بتمن باشه.

دور بعدی رو زودتر شروع کنید که تازه داره هیجانی میشه :دی

یه سری از بحث ها داره میشه که فلان کاراکتر بیشتر رای آورد و اون حتما اوله و از این حرفا ...
اصلا اینجوری نیست .. شما به گروه بندی و میزان رای تو گروه ها دقت کنید!
اگه کریتوس تو گروه دوم 160 تا رای فقط آورد به این خاطر بود که حریفاش مارکوس فینیکس، لیان و شپرد بودن که همشونم طرفدارای ثابت دارند ...
یه سری از کاراکترها هستند که طرفدارای ثابتی دارند و توی گروه بندی در میزان رای آوردن دیگر کاراکترهای هم نقش بسزایی دارند!
شرط میبندم توی گروه هفت اگه جای کراش یه کاراکتر نخودی میشد رای های بتمن و بیگ باس بالای 200تا کیرفت!
واقعا نمیشه حدس زد کی امسال اوله ولی میشه گفت فینالیستا کیا هستند ...
حالا دور بعدی چند روز طول میکشه شروع شه؟

آقا می خوای بگیریم با چک بقیه رو بزنیم بگیم چرا رای نمی دید ? :d
یا یکی دیگرم اول کنیم ?

هرچی باز علمی هرموضوع بالاتر و تخصصی تر باشه ملت شراکت کمتری دارند و بالعکس همین جریان
خدا وکیلی خودت بگو چند نفر تو ایران متال گیر رو بازی کردن؟ اصلا کنسول ps3 دارن از بین گیمر ها میگما
بزار واضح تر بگم چند نفر که ps3 دارن و متالگیر بازی کردن حالا یا خوششون اومده یا نه تو مسابقه شرکت کردن
50% کل شاید
خوب واضحه که مسابقه درستی نیست البته خوبه ها ولی مدیران هم میدونن این نتیجه به درد نمیخوره با 600 نفر گیمری که اکثرشون ps3 بازن
یعنی میدونی چند نفر که pc باز یا کنسول های دیگرو بازی میکنن اصلا شرکت نمیکنن؟
من یه بررسی کردم دیدم اکثر شرکت کنندها همه اواتارشون متال گیر هست
این به این معنی نیست که همه اواتارشون متال گیره
این به این معنیه که فن ps3 بیشتر شرکت کرده تا فن کنسول های دیگه و کامپیوتری ها
از نظر من که اصلا عادلانه نیست بگیم محبوب ترین شخصیت سالید اسنیکه چون تو مسابقه بیشتر طرفداراش شرکت کردن
( دقیقا مثل یه مسابقه فوتبالی که طرفدارهای یه تیمی بیشتر بلیط خریده باشن و گزارشگر بگه اون تیم محبوب تره تا تیم دیگه درصورتی که شاید محدودیت فروش بلیط بوده باشه یا هر چیز دیگه )
دیگه الان سنگ بود قانع شده بود
بگذریم از اینا
برای من جای تاسف داره که همش 600 نفر شرکت میکنن اخه یعنی چی
یه سایت گرید C هم اینطوری نیست چه برسه به بهترین سایت گیمینگ ایران
باید دید چرا اینطوریه
بحث من اینه این همه کاربر فعال ، فقط 1000 نفر انلاین هستند چرا باید تو 2 روز 600 نفر؟!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or