دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اونایی که میان میگن بتمن شخصیت گیم نیست و فلان فقط خودشون رو زیر سوال میبرن!
وقتی کفگیر به ته دیگ میخوره این حرفا زده میشه ...
البته حرفم فقط رو بتمن نیست چون تو صحفه های قبلی این تهمت ها به ناروتو هم زده شد ... :دی
اسپایدرمن و هری پاتر هم کمی تا قسمتی بیشتر مورد هجوم این سخنان قرار گرفتن ..

batman-wallpaper-hd.jpg
تو رو خدا نگاه کن جون من
آدم حال میکنه میبینه
یه چند تا دیگه هم میزارم تا دو برابر حال کنین
ولی خدا وکیلی هر کی به بت من رای نده بعدا حسرتشو میخوره هاا

اونایی که میان میگن بتمن شخصیت گیم نیست و فلان فقط خودشون رو زیر سوال میبرن!
وقتی کفگیر به ته دیگ میخوره این حرفا زده میشه ...
البته حرفم فقط رو بتمن نیست چون تو صحفه های قبلی این تهمت ها به ناروتو هم زده شد ... :دی
اسپایدرمن و هری پاتر هم کمی تا قسمتی بیشتر مورد هجوم این سخنان قرار گرفتن ..

اسپایدرمن و هری پاتر چون خطری نبودده واسشون حرفی در موردش نزدن وگرنه تا الان حسابی ترولش می کردن. :دی

کم آوردن شاخ و دم نداره که. تا کم میارن میزنن تو جاده خاکی.

به این چهره معصوم رای بدین.ببنین چطوری داره نگاه میکنه>:d<
97674753263251533813.png

اگر هم بهش رای ندین عصبانی میشه
61919856986985991157.jpg

جدی بهش دقت کنید با همین یه چراغ آبی چقدر احساس رو منتقل میکنه.:x

با اینکه شخصیت های محبوب بسیاری در این گروه به چشم میخورند که بسیار هم برای رای مناسبند ! اما از دو شخصیت خاص نمیشه گذشت!
Big Daddy و Wheatley . این دو واقعا جزو شخصیت های خاص بودند. Big Daddy با احساسات و رفتارش و Wheatley هم با دیالوگ های عالیش که
برای من فوق العاده بودند.

[ همانا بدانید و آگاه باشید ای کسانی که به بیگ باس رأی نداده اید ؛شما را رستگار نخواهیم کرد... ، اگر که رأی داده اید و سپاس گذار بودید نعمت های خود را برایتان افزایش میدهیم اگر ناسپاس شدید (شما را به عذاب دردناکی گرفتار میسازیم و بدانید که) بی گمان عذابمان بسیار سخت است .... ] سوره متال الگیر - آیه نیکد الاِسنیک
اُبهت آقا رو حال کنید! :d

6uzb7f3rrt066dptca.jpg

lm5q5s6iki8n4njqnr6.gif

[ همانا بدانید و آگاه باشید ای کسانی که به بیگ باس رأی نداده اید ؛شما را رستگار نخواهیم کرد... ، اگر که رأی داده اید و سپاس گذار بودید نعمت های خود را برایتان افزایش میدهیم اگر ناسپاس شدید (شما را به عذاب دردناکی گرفتار میسازیم و بدانید که) بی گمان عذابمان بسیار سخت است .... ] سوره متال الگیر - آیه نیکد الاِسنیک
اُبهت آقا رو حال کنید! :d

6uzb7f3rrt066dptca.jpg

lm5q5s6iki8n4njqnr6.gif

بیگ باس کیلو چنده باو:d
به بتمن شوالیه تاریکی رای بدید:ok:

ندیده بودیم کسی با آواتار امضای بتمن تبلیغ بیگ باس کنه ، عجیبا غریبا .

این ها آواتار امضا معکوسه:دی

---------- نوشته در 04:00 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:59 PM ارسال شده بود ----------

بیگ باس کیلو چنده باو:d

کیلویی لیستش دادا
لیتریه:دی
پسرش رو کیلویی میدیم

ندیده بودیم کسی با آواتار امضای بتمن تبلیغ بیگ باس کنه ، عجیبا غریبا .
حالا داری میبینی ...
مگه حتما باید آواتار و امضای آدم غیر بتمن باشه تا بتونه تبلیغ بیگ باس رو بکنه؟؟؟؟ یچیزایی آدم اینجا میشنوه یعنی میخواد شاخ در بیاره!!!!...8-| خوب عزیز من بتمن رو هم خیلی دوست دارم و کلی ارادت داریم ولی در برابر بیگ باسه کبیر دیگه شرمندش شدم ... هر وقت شما دیدی من چیزی برعلیه بتمن گفتم یا گفتم بالای چشم بتمن ابرویه بیا و اینجا شاکی شو ....

حالا داری میبینی ...
مگه حتما باید آواتار و امضای آدم غیر بتمن باشه تا تبلیغ بیگ باس رو بکنه؟؟؟؟ یچیزایی آدم اینجا میشنوه یعنی میخواد شاخ در بیاره!!!!...8-| خوب عزیز من بتمن رو هم خیلی دوست دارم و کلی ارادت داریم ولی در برابر بیگ باسه کبیر دیگه شرمندش شدم ... هر وقت شما دیدی من چیزی برعلیه بتمن گفتم یا گفتم بالای چشم بتمن ابرویه بیا و اینجا شاکی شو ....

حاجی میگم زنجیر رو در بیار برو این پسره ( فرنود راستگو ) رو سیاه کبود کن.

قاطی میکنن ملت :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or