دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
[ همانا بدانید و آگاه باشید ای کسانی که به بیگ باس رأی نداده اید ؛شما را رستگار نخواهیم کرد... ، اگر که رأی داده اید و سپاس گذار بودید نعمت های خود را برایتان افزایش میدهیم اگر ناسپاس شدید (شما را به عذاب دردناکی گرفتار میسازیم و بدانید که) بی گمان عذابمان بسیار سخت است .... ] سوره متال الگیر - آیه نیکد الاِسنیک
اُبهت آقا رو حال کنید! :d

6uzb7f3rrt066dptca.jpg

lm5q5s6iki8n4njqnr6.gif
در عکس اول میبینیم که به علت کمبود نیرو در ارتش آمریکا ایشان مجبور هستند خودشان همانند یک حمال اسلحه ها رو حمل کنند ! (شوخی کردم!)
و در عکس دوم از ایشان فقط به عنوان یه نماد تبلیغاتی برای یکی از صداپیشه های شرکتهای بازیسازی استفاده شده !

در عکس اول میبینیم که به علت کمبود نیرو در ارتش آمریکا ایشان مجبور هستند خودشان همانند یک حمال اسلحه ها رو حمل کنند ! (شوخی کردم!)
و در عکس دوم از ایشان فقط به عنوان یه نماد تبلیغاتی برای یکی از صداپیشه های شرکتهای بازیسازی استفاده شده !

هر هر هر، روده بر شدم از شدت بامزه بودن این پست.
-------------
به رییس بزرگ رای بدید، The greatest warrior of the twentieth century

63076713055212555354.jpg

هر هر هر، روده بر شدم از شدت بامزه بودن این پست.
-------------
به رییس بزرگ رای بدید، The greatest warrior of the twentieth century

63076713055212555354.jpg

مگه گفت خنده داره/:)از شکلک خنده هم استفاده نکردن:|
اقا مادر و پدر بتمن و کشتن حداقل با رای دادن بهش بتمن رو شاد کنید>:d

---------- نوشته در 05:57 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:50 PM ارسال شده بود ----------

بتمن منتظر رای های شماست
Batman-Arkham-City-5.jpeg

بیخیال پاسخ دادن به پست قبلی میشم !
یک جمله از بتمن کبیر :
You can never escape me. Bullets don't harm me. Nothing harms me. But I know pain. I know pain. Sometimes I share it. With someone like you
ترجمه :
تو هیچ وقت نمیتونی از دست من فرار کنی . گلوله ها به من آسیب نمیرسونند ، هیچی به من آسیب نمیرسونه . ولی من درد رو میشناسم ، من درد رو میفهمم و گاهی اوقات اون رو تقسیم میکنم...با یکی مثل تو!

آخرین ویرایش:
اقا این بحث دیگه تمام کنیم گروه بندی گروه هشتم کردن
بریم سر گروه هشت

اقا نامردی اسنیک-رایدن-هیتمن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اما همتون میدونید اسنک بین همشون سروری میکنه

( حتما فردا پس فردا میان بیگ باس اسنیک میندازن تو یه گروه؟؟؟؟؟)

WTF؟ گروه مرگ اینه!
Solid Snake,Cloud Strife,Agent 47!

حیف الان بهADSL دسترسی ندارم وگرنه خورده شدن یه خفاش بدست دهان تبرک شده "او" میذاشتم:d!(تو MGS 3 میشد خفاشم خورد!)
؟؟؟ هر 3 تا هم به طرز وحشتناکی ممکنه در معرض خطر حذف باشند !!!!!! یکی کمک کنه !!!!
فلان رای میاره بیسار رای نمیاره نداریم:d! آقا اسنیک الان تو یه گروه خطرناکه نباید اولی تو این گروه از دستش بره!
در ضمن،مسئله رکورد هم هست:d

آخرین ویرایش:
یا حضرت عباس !!!!

این دیگه چه گروه ای هست !!!!! :|

خب به SS که رای نمیدم چون مطمئنا رای هاش رو میاره . ولی موندم از بین 3 تا اسطوره Agent 47 و Cloud و Cole به کی رای بدم ؟؟؟ هر 3 تا هم به طرز وحشتناکی ممکنه در معرض خطر حذف باشند !!!!!! یکی کمک کنه !!!!

آقا همین الان TDKR رو دیدم ...
با تک تکتون شرط میبندم کسی که اون فیلم رو ببینه، اگه بیگ باس که هیچی .. بچه های ژنتیکیش هم بیان کنارش نمیتونه به بتمن بزرگ پشت کنه ...
پ.ن : درسته بحث ما سینمایی نیست ولی خوب بتمنه دیگه .. چیکارش کنیم ... قهرمانه و یه قهرمان واقعی ...

با تک تکتون شرط میبندم کسی که اون فیلم رو ببینه، اگه بیگ باس که هیچی .. بچه های ژنتیکیش هم بیان کنارش نمیتونه به بتمن بزرگ پشت کنه ...
اینقدر بزرگ نکنید بتمن رو تو رو خدا....:dچنان تعریف میکنین انگار بیگ باس هویجه در برابر بتمن!اگه بتمن بهترین کاراکتر گیم وسینما هم باشه بیگ باس هیچی ازش کم نداره!
Loyal فن های متال گیر هیچوقت بهش پشت نمیکنن!
Loyalty To End ...تکیه کلام ما متال گیری ها:d
توی سینما نیست
مثل اینکه خبر ساخت فیلم متال گیر به شما نرسیده:d
ایشالا مثل گیم تو صنعت فیلم هم موفق میشه!(تهیه کننده که بد نیست،باید صبر کرد!)

آخرین ویرایش:
اینقدر بزرگ نکنید بتمن رو تو رو خدا....:dچنان تعریف میکنین انگار بیگ باس هویجه در برابر بتمن!اگه بتمن بهترین کاراکتر گیم وسینما هم باشه بیگ باس هیچی ازش کم نداره!
Loyal فن های متال گیر هیچوقت بهش پشت نمیکنن!
Loyalty To End ...تکیه کلام ما متال گیری ها:d
کی گفته هیچی کم نداره:|
1چشم ازش کم داره:d
توی سینما نیست:d
و...
بابا نتایج که اومد می بینیم

اقا چرا اراء نمیذارن ببینیم بتمن توسط بیگ باس لوله شده؟؟

---------- نوشته در 12:14 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:07 AM ارسال شده بود ----------

اقا این بتمن برد که؟؟؟؟؟؟
با اختلاف کمی

مبارک فن های بتمن باشه

انشاالله دور بعد جبران میکنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or