دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا دلتون مياد به چنين شخصيتي راي نديد اي مردم؟:|

Bioshock__Protector_by_Rahll.jpg

شخصيي كه حتي در هنگام غذا خوردن هم در كنار ما بوده و مارا ترك نكرده؟:d

Bioshock-Essen.jpg

خدایی ابهت بیگ ددی همه رو میخوره ولی شخصیت خاصی که نیست!!!:d
باز اگه بیگ ددی شخص اول بایوشک 2 بود یه چیزی!!!

خطر SP داستان بازي

مجتبي اواخر شماره اول كه شخصيت اصلي به Big Daddy تبديل ميشه:d

نظرم در مورد افراد این گروه ::d
Master Chief : اصلا سری هالو رو تا حالا بازی نکردم .:d
Big Daddy : پس از چند ساعت بازی کردن bioshock1 حذفش کردم . :d ( واقعا همه ی ویژگی های بازیش رو دوست داشتم ولی نمیتونم fps تحمل کنم . )
tyrael : هیچ کدوم از نسخه های diablo رو بازی نکردم . :d
faith : اصلا این کی هست ؟ :d
Sherlock Holmes : با احترام به شرلوک همز باید بگم هیچ کدوم از بازیاشو بازی نکردم . :d
Claptrap : این شخصیتم بازم از دل یه fps میاد بیرون . و منم اصلا به fps علاقه ندارم . :d
Gabriel Logan : خوبه . بد نیست . :d
batman : عالیه . :d
شما کل عمرت بر فناست با این اوضاع

من هنوز بین chief و b man و tyrael موندم:-s

چه ربطی به بازی کردن من داره؟ تو دنیای واقعی اصلا به غیر از دنیای بازی نگاه کن ببین اصلا مستر چیفو کی میشناسه؟؟ برای همین گفتم که بتمن باید رای بیاره چون اکثر مرد میشناسنش نه توی بازی بلکه توی فیلم ها. منظور دیگه ای نداشتم.
اینجا بازیسنتر هست و این کاراکتر ها هم کاراکتر بازی هستند حتی اگه فیلم و کمیک هم داشته باشن اینجا منظور کاراکتر توی بازی هست

یعنی بتمن انقدر بدبخت شده که رای هاش صرفاً به خاطر فن بازی باشه ؟!

83667973753048799069.jpg

هنوز نطفه ی چیف بسته نشده بود جماعتی با بازیهای بتمن زندگی می کردن دی باقی چیزهاش بماند دی
پ.ن : من گفتم برای جلوگیری از نامردی رو در رو شدن کراش و کریتوس الان مارکوس و چیف توی یه گروهن !!!! پس مارکوس رو گذاشتید برای نیت دی

اصلا مستر چیفو کی میشناسه؟؟
ای بابا مگه نمی بینی این همه ادم می گن چیف.:|

---------- نوشته در 05:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:12 PM ارسال شده بود ----------

برای همین گفتم که بتمن باید رای بیاره چون اکثر مرد میشناسنش نه توی بازی بلکه توی فیلم ها. منظور دیگه ای نداشتم.
اکثر مردم اگه یکی رو بشناسن دلیلی بر بهتر بودن اون شخص نیست.

شما کل عمرت بر فناست با این اوضاع

من هنوز بین chief و b man و tyrael موندم:-s
عمره خودمه . به تو چه ؟:d
چهار تا از شخصیتا برای بازیای fps هستن . اونوقت من که از این سبک خوشم نمیاد باید حتما اینارو بشناسم ؟! مثل این میمونه که من به یکی که jrpg دوست نداره بگم بیا تک تک شخصیتای ff معرفی کن .

خطر SP داستان بازي

مجتبي اواخر شماره اول كه شخصيت اصلي به Big Daddy تبديل ميشه:d

نه بابا,به بیگ ددی که تبدیل نمیشه,هرچند همچین حکمی رو واسه اون لیتل سیسترایی که آزاد کرده پیدا میکنه ولی همچین صحنه ای که میگی یادم نمیاد!!!

نه بابا,به بیگ ددی که تبدیل نمیشه,هرچند همچین حکمی رو واسه اون لیتل سیسترایی که آزاد کرده پیدا میکنه ولی همچین صحنه ای که میگی یادم نمیاد!!!
خوب تا مرزش ميره ديگه مجتبي الكي كه نيست:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or