دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این گروه نتایجش از همین الان مشخصه.
Batman با اختلاف زیاد از Halo اول میشه. چون اولا فن های سونی که به Halo رای نمیدن دوما طرفدارای مایکروسافت هم که اکثرا به هیلو رای نمیدن. پیش به سوی بتمن.
به قولی:مهم اینه که بالا میاد.
چه وضعیه چرا خبر ها درز پیدا نمیکنه)x

اشتباه میکنی فن های سونی انقدر به بتمن یا شخصیتای دیگه ی این گروه رای میدن تا طرفدارای ماکروسافت و halo دیگه هر کاریم کنن به نتیجه نرسه
از امضات خجالت بکش:d

---------- نوشته در 11:41 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:35 AM ارسال شده بود ----------

به دلیل رعایت نکردن قانون نظرسنجی صفحه ی چهارده بند نه خط دوم که باید افراد را به ترتیب حرف الفبا گذاشت این نظرسنجی را دارای اعتبار دانسته.:d

نگران حال Tyrael هستم

اون که حذف شده اس :دی

---------- نوشته در 11:45 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:43 AM ارسال شده بود ----------

اشتباه میکنی فن های سونی انقدر به بتمن یا شخصیتای دیگه ی این گروه رای میدن تا طرفدارای ماکروسافت و halo دیگه هر کاریم کنن به نتیجه نرسه

منم دقیقا همین رو گفتم :|
برای زدن دکمه نقل قول که مسابقه نذاشتن. پست رو تا آخر بخونین.

تو یک گروه با چند تا کاراکتر محبوب باشی
اینهمه هم تبلیغات منفی برات بشه
بعد با اقتدار اول بشی
>:d
:)>-

پ.ن : بتمن هم احتمالا اول میشه تو این گروه

نظرم در مورد افراد این گروه ::d
Master Chief : اصلا سری هالو رو تا حالا بازی نکردم .:d
Big Daddy : پس از چند ساعت بازی کردن bioshock1 حذفش کردم . :d ( واقعا همه ی ویژگی های بازیش رو دوست داشتم ولی نمیتونم fps تحمل کنم . )
tyrael : هیچ کدوم از نسخه های diablo رو بازی نکردم . :d
faith : اصلا این کی هست ؟ :d
Sherlock Holmes : با احترام به شرلوک همز باید بگم هیچ کدوم از بازیاشو بازی نکردم . :d
Claptrap : این شخصیتم بازم از دل یه fps میاد بیرون . و منم اصلا به fps علاقه ندارم . :d
Gabriel Logan : خوبه . بد نیست . :d
batman : عالیه . :d

فقط big daddy و کلا همه شخصیت های bioshock ولی خداییش تا الان تو همه گروه ها خیلی واضح بوده که کی اول میشه این دفعه هم بتمن میشه
تا موقعی هم که نام جوکر هست هیچ وقت به بتمن رای نخواهم داد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or