دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اسم مکس پین رو در گوگول سرچ کنید ...
60 میلیون مطلب مرتبط با مکس وجود دارد در حالی که اسم رقیب کمتر از یک ششم اسم مکس میتوان مطلب دید!
احترام بگذارید ... !

60 میلیون مطلب مرتبط با مکس وجود دارد در حالی که اسم رقیب کمتر از یک ششم اسم مکس میتوان مطلب دید!
احترام بگذارید ... !

واقعاً دلیل قانع کننده ای براش !
اولاً که متال گیر پین یک شخصیت رو داشته در هر سری ( بیگ باس، اسنیک، رایدن )
دوماً اونقدر داستان متال گیر پیچیده است که طرفدارای خاص خودشو رو داره و بیشتر بودنه تعداد مطالب در اینترنت دلیل بر بهتر بودن یک بازی نمیشه !
سوماً از فروش سری آخرش مشخص شد ! کاشکی فروشش هم مثل مطالبش در اینترنت بود !
چهارما اسم بازی اسم خود شخصیت مکس پین هست اگه شما متال گیر سالید رو سرچ کنی 45 میلیون سرچ می بینی.

تمام طرفداران سری متال همه از هاردکوران بوده و هرکس که طرفدار نباشد حتما کژوال بوده چون مغزش کشش ـه داستان پیچیده سری متال گیر رو نداشته

نخیر، این یعنی رنج سنی بازی متال گیر بالاتر از مکس پینه !
داستان این که زن و بچه ی یک نفر و بکشن با داستان پیچیده متال گیر یه دنیا فرق داره !
فیلمم که داره مکس پین و از همه مهمتر یک بازی آمریکایی ـه

آخرین ویرایش:
واقعاً دلیل قانع کننده ای براش !
اولاً که متال گیر پین یک شخصیت رو داشته در هر سری ( بیگ باس، اسنیک، رایدن )
دوماً اونقدر داستان متال گیر پیچیده است که طرفدارای خاص خودشو رو داره و بیشتر بودنه تعداد مطالب در اینترنت دلیل بر بهتر بودن یک بازی نمیشه !
سوماً از فروش سری آخرش مشخص شد ! کاشکی فروشش هم مثل مطالبش در اینترنت بود !
چهارما اسم بازی اسم خود شخصیت مکس پین هست اگه شما متال گیر سالید رو سرچ کنی 45 میلیون سرچ می بینی.
پس این طور میشه نتجه گیری کرد :
تمام طرفداران سری متال همه از هاردکوران بوده و هرکس که طرفدار نباشد حتما کژوال بوده چون مغزش کشش ـه داستان پیچیده سری متال گیر رو نداشته
در مورد مطلب دومت مکس متای خوبی داشت ولی بازی تجاری نبود ... (انتظار فروش اندازه یک FPS رو نباید داشت که)
در مورد سومی هم درست میگی

قانع شدیم !
مرسی
الان احترام میذاریم
8-|
این یعنی که محبوبه و با اهیمته که این امار رو داره ...

نخیر، این یعنی رنج سنی بازی متال گیر بالاتر از مکس پینه !
داستان این که زن و بچه ی یک نفر و بکشن با داستان پیچیده متال گیر یه دنیا فرق داره !
فیلمم که داره مکس پین و از همه مهمتر یک بازی آمریکایی ـه
آخرین شماره با اون متا خیلی ها رو جذب کرد ـش
اگر بخوای از لحاظ سابقه بگی که بتمن اولین بازی ـش 1985 اومد ...
در ضمن اگر مبنی افرادی باشن که تو این سایت هستن میشه راحت گفت 50% ـشون تازه بعد از شماره 4 درک کردن متا گیری هم وجود داره !
در مورد داستان بخواییم بحث کنیم باید بازی هارو مقایسه کنیم ولی الان کارکتر با کارکتر هست ـش

MGS 4 94
وقتی Gamespot و IGN به یه بازی 10 از 10 میدن به نظرت این برای یه بازی چیزی جز موفقیت کامل میتونه باشه ؟:دی
فکر کنم تو این نسل2 GTA IV،MGS4،SMG بودن که 10/10 گرفتن !
در ضمن با شروع این نسل سخت گیری هم بیشتر شده ... و نمرات به واقیت نزدیکتر !

عبارت سلام رو توی گوگل سرچ کنید.ببینید چند صفحه نتیجه اورد؟
دلیل کافی بود یا بازم براتون مدرک بیارم که مکس برتره؟
:d
مکس منو یه مدت دچار بیماری روحی کرد...
کی مرحله ای که باید رو پشت بوم اون شرکت خبیثه،با اسنایپ،کابل هایی که دیرک رو متصل کرد به ود به ساختمون پاره میکردیم؟

متال گیر واقعا از مکس پین سر هست.مکس پین فقط یه بازیه که امثالش توی فیلمای هالیوودی پره ولی متال گیر یه دنیای فانتزی و واقعا خاص هستش اونم از نوع جاپونی:-D
در کل رای من 100% سولید اسنیک

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

متال گیر واقعا از مکس پین سر هست.مکس پین فقط یه بازیه که امثالش توی فیلمای هالیوودی پره ولی متال گیر یه دنیای فانتزی و واقعا خاص هستش اونم از نوع جاپونی:-D
در کل رای من 100% سولید اسنیک

Sent from my ST15i using Tapatalk 2
اخه چقدر کارشناسی و با مطالعه پست میزارین بابا دست مری...
لابد جان وو(director John Woo) هم یه فارغ التحصیل از دانشگاه پیام نور تهران بوده و اولین گیم پلی که bullet time توش به کار رفته هم باگ بازی بوده که دیر لود شد بعد دیدن قشنگه کردنش بولت تایم ! فیلم ماتریکس هم یه آشغال هالیوودی بود که بولت تایم داشت دیگه نظر شما واقعا اینه؟
اینقدر فشار نیارین واسه کارشناسی نظر دادن !لطفا ! b-)

---------- نوشته در 01:10 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:05 AM ارسال شده بود ----------

احترام بگذارید ... !
این حرفارو میزنی که به کاربرا مکس میگن بچ... آخه این چه نوع طرفداریه :))
گوگل به متا و قطعات حرف هم آمار سرج رو نشون میده ! solid snake =solid + snake + solid sake
solid snake بی معنی و فقط تو بازی کاربرد داره رابطه snake و solid هم که ....
اما max payne= max+payne +max payne
خیلی آمار و معنی اینجا فرق داره !
تورو خدا از کرکتر من درست طرف داری کن :-* لطفا !

سلام
منم که به مکس رای دادم.
----------------------------
حالا یک کار بسیار مهم پیش اومده لطفا هر کسی میتونه کمک کنه بگه.
یک لینک دارم میخوام لیچ بشه حجمشم 980 مگابایته.خیلی مهمه لطفا میتونید کمک کنید.
از سایت uploaded.net هستش.
لطفا پ.خ. بدین.

من نمبدونم الان این مسابقه شخصیتهاس یا بازی !!!!!
یکی میگه 20 میلیون مطلب اون یکی میگه پیچیدگی بازی متالگیر !!!! الان خود شخص مکس پین با اسنیک چه تناسخی با این حرفها داره !!!!

مثل اینکه بگن از شخصیت مسی بیشتر خوشت میاد یا رونالدو بعد بگی مسی و علتش و بگی : تکنیک بازیش از رونالدو بهتره !!!!!!!

من یک نوب هستم
من گیمری را از مکس پین 3 شروع کرده ام
من فقط عاشق مکس پین هستم

رای من مکس پین

جدی خسته نشدین توی این چند ماه؟ اصلا به اسم مسابقه توجه داشتین تاحالا؟ انتخاب بهترین کارکتر
نمیدونم چه دلیلی داره سریع ربطش میدین به تاریخچه بازی و داستان و کارگردان و مسئول تدارکاتش

متال گیر، ماشین مسئول تدارکاتشون هایس بوده، و چون مال مکس پین اینا وانت مزدا بوده من به اسنیک رای میدم، چون هایس تویوتاست و تویوتا هاردکورتره

اصلا خوش اومدن مگه دلیل میخواد؟

م با مکس پین حال میکنم و بهش رای میدم
یکی دیگه هم با مکس پین حال نمیکنه و اسنیک را دوست داره، خوب به اسنیک رای میده

به همین راحتی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or