دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
metal-gear-solid-2-sons-50647260de40f.jpg

SOLID SNAKE,SOLID VOTE

كاركتر فقط و فقط اسنيك.
نه زن از دست داده نه بچشو، هيچي پايبندي به اين دنيا نداشته. يه كسي كه از بچگيش سرباز بوده براي جنگ بدنيا اومده و ميميره...

از اونجایی که رئیس بزرگ به ناجوانمردی حذف شد، رای ما به پسرش می رسد :d.
یعنی چی ناجوانمردانه !؟
اتفاقا بیگ باس در یک رقابت کاملا عادلانه توسط بتمن حذف شد !
بتمن باید جلوی بیگ باس لنگ بندازه .

آخرین ویرایش:
از اونجایی که رئیس بزرگ به ناجوانمردی حذف شد، رای ما به پسرش می رسد :d.

بتمن باید جلوی بیگ باس لنگ بندازه .
قصد دعوا ندارم ولی فعلا کهبتمن اون لنگ رو کرد تو اون یکی چشم بیگ باس که با اختلاف هشتاد و خورده ای خذف اش کرد !
پسرشون هم به زور از زیر دست مشت های بتمن در رفت اونم با اختلاف هفت رای ! البته طرفداران کاملا بدون تعصب اسنیک با این که با اسنیک برد تهمت تقلب به بتمن زدند !
حالا اینا مهم نیست خیلی !
یکی به من بگه به کی رای بدم ؟ به اسینک که بتمن رو حذف کرد و شایسته قهرمانیه یا به مکس قهرمان دوران بچگیم !؟؟؟

حالا اینا مهم نیست خیلی !
یکی به من بگه به کی رای بدم ؟ به اسینک که بتمن رو حذف کرد و شایسته قهرمانیه یا به مکس قهرمان دوران بچگیم !؟؟؟

اگه نمیخوای تن بتمن تو گور بلرزه:دی به اونی رای بده که حذفش کرده،که حداقل این باشه که بتمن به قهرمان باخت و حذف شدb-)

در ضمن مکس دچار سقوط اون هم به شکل آزاد و با مخ شد یه همچین اتفاقی برای حضرت سالید بن نیکد نیوفتاده و نخواهد افتاد;;)

اگه نمیخوای تن بتمن تو گور بلرزه:دی به اونی رای بده که حذفش کرده،که حداقل این باشه که بتمن به قهرمان باخت و حذف شدb-)

در ضمن مکس دچار سقوط اون هم به شکل آزاد و با مخ شد یه همچین اتفاقی برای حضرت سالید بن نیکد نیوفتاده و نخواهد افتاد;;)
روش فکر میکنم !

یعنی می تونی به کسی که بتمن را حذف کرد رای بدی؟ :(
به مکس رای بده...

---------- نوشته در 10:32 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:30 PM ارسال شده بود ----------

رای ما مکس پین

از مکس پین حمایت خیلی شدید میکنم

چه خبر از گوی جهان بین؟ :-/
قهرمان کیه؟ یعنی مکس قهرمان میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or