دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
من از نوید انتظار رای به ناروتو داشتم :-s
نوید انتظاراتم رو بر آورده نکردی چرا ؟ :d به عنوان بزرگترین نینجای سایت و یک ناروتو فن (شایدم ناروتو بین :d )

من از نوید انتظار رای به ناروتو داشتم :-s
نوید انتظاراتم رو بر آورده نکردی چرا ؟ :d به عنوان بزرگترین نینجای سایت و یک ناروتو فن (شایدم ناروتو بین :d )
موضوع انشا: مکس پین بهتر است یا ناروتو؟
البته واضح و مبرهن است که نینجای نارنجی پوش یکی از محبوب ترین شخصیت های انیمه و به طبع آن در دل گیمرهاست، اما از آنجا که به قول ولادیمیر لم مرحوم Max Payne Dearest of all of my friend است گناهی بزرگ است که مکس را ول کرده و به ناروتو رای دهیم :دی
البته ناروتو نیز به دور بعد خواهد رفت، اما مکس خیلی بهتر است

البته ناروتو نیز به دور بعد خواهد رفت
خوبه خوبه :d این اطلاعات که به بیرون درز پیدا میکنه خوبه >:)>:d< البته اگر تا آخر اینطور بمونه :d

بابا این کچل الکلیرو :dول کنید بیایید به با ابهت ترین و شجاع ترین فرد منظومه رای بدید . فرمانده شپرد.
پیروزی با اقتدار کریتوس رو تبریک میگم . به امیدی پیروزی با اقتدار فرمانده شپرد .

وای خدا این چه گروهیه!!!!
حالا مکس رو بیخیال بشیم من بین ناروتو و شپرد کدوم رو انتخاب کنم؟؟؟؟؟
به هر کدوم رای بدم یه مدت افسردگی میگیرم که چرا به اون یکی رای ندادم!!!:d
البته ضمیر ناخودآگاهم میگه که نظرش به ناروتو نزدیکتره ولی هرچی باشه یه شخصیت انیمه هست و زیاد مختص بازی نیست برعکس شپرد!!!
چیکار کنم من الان؟؟؟:-/

عزیزان توی یک نظرسنجی ترتیب قرار گیری گزینه ها نباید ارزش گذاری شده و سلیقه ای باشه که توی نتیجه تاثیر داشته باشه!
کاراکترها رو به ترتیب حروف الفبا بزارین
تعجب میکنم این ساده ترین و از ابتدایی ترین اصول یه نظرسنجیه...!

ایول به مکس پین و الن ویک هر دو رو این remedy خلق کرده و هردو هم برنده میشند

---------- نوشته در 03:33 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:27 AM ارسال شده بود ----------

سلام دوستام میگم من چرا نمیتونم نتیجه نظر سنجی گروه اول رو ببینم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
http://forum.bazicenter.com/thread65682/#post2143807

البته ضمیر ناخودآگاهم میگه که نظرش به ناروتو نزدیکتره ولی هرچی باشه یه شخصیت انیمه هست و زیاد مختص بازی نیست برعکس شپرد!!!
به فرمانده شپرد رای بده تا رستگار شوی .

به فرمانده شپرد رای بده تا رستگار شوی . [2] :دی

عزيزان شپرد رو يادتون نره، بي انصافي هم نكنيد من اگر به جاي شما بودم به نارتو راي نميدادم چون خودتون بهتر ميدونيد محبوبيت نارتو به خاطر انيمه اون بود نه به دليل گيم!
پس سعي كنيد دل فرمانده رو شاد نگه داريد! lol
پ.ن: يه چيزي بگم؟ من خودم به نارتو راي دادم ولي الان پشيمون (به همون دليلي كه اوردم) نميشه راي‌م رو پس بگيرم؟ :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or