Red V
کاربر سایت
ناروتو که انشاالله حذف میشه توی همین مرحله !
با احترام به فرمانده شپرد ، فقط مکس پین !![]()
جونم آريا >:d< بيا بغلم >:d<
:d
ناروتو که انشاالله حذف میشه توی همین مرحله !
ببین آریا این چشمای این قورباغه-ت غیر مستقیم داره به شارینگان ایتاچی اشاره میکنهناروتو که انشاالله حذف میشه توی همین مرحله !
بابا آريا تو بري كه ديگه صفا نداره اون كه اومد بالا داداش:d( از بعد معنوي گفتم:d )در پی حذف Garrus ، اینجانب کناره گیری خود را از ادامه مسابقات اعلام می کنم ... !![]()
![]()
![]()
يه بار شد تو با من هم عقيده باشي عليآقا اصلا اینجوری نمیشه برای ناروتو رای جمع کرد! اینو داشته باشین:
تاجو کاگه بونشین ناجتسو!!!! حالا ببینین چجوری رای جمع میشه!![]()
بهترين جمله اي كه تو كل اين 20 صفحه ديدم >:dناروتو که انشاالله حذف میشه توی همین مرحله !
به به آفرین به این رایناروتو که انشاالله حذف میشه توی همین مرحله !
نه بابا وحيد جان من قبل تر هم گفتم كه اصلا كاري به گرافيك ندارم:dامير جان ترو خدا اين حرف رو نزن !!! الان چي اين خپل گنده معتاد بي خاصيت خوب هست ؟؟؟ چرا ما ايراني ها انقدر به گرافيك توجه داريم ؟؟ شما برو صورت مكس رو در شماره هاي قبل ببين ، ايا اونا به مكس و شخصيتش نزديك تر هستند يا اين ****** !!!
در ضمن سم ليك همچين ادمي بنوده كه فكر كنه خوشتيپ هست . در اوايل كار رمدي انچنان بودجه خفن نداشته كه بخواد بازيگر استخدام كنه . در نتيجه دمو هاي بازي حالت كاميك گونه پيدا ميكنند و چهره سم ليك بعنوان بازيگر انتخاب ميشه . بعد در قسمت دوم بعلت فروش خارق العاده قسمت اول . بازيگر استخدام ميكنند .
كلا اين چهره نحس هست براي مكس !!!
در پی حذف Garrus ، اینجانب کناره گیری خود را از ادامه مسابقات اعلام می کنم ... !![]()
![]()
![]()
آریا از تو دیگه توقع نداشتمبا احترام به فرمانده شپرد ، فقط مکس پین !![]()
من منابع خودم را دارماین خبرهای غیر رسمی نوید جان گویا از اینجا
http://forum.bazicenter.com/thread65682/#post2143807نشات میگیرن!
این خبرهای غیر رسمی نوید جان گویا از اینجا نشات میگیرن!
http://forum.bazicenter.com/thread65682/#post2143807/QUOTE]
من منابع خودم را دارم
میخواین همین الان نتایج گروه دو را اعلام کنم؟![]()
جلل خالق !!مدير انجمن كه ميگن اينه :d
اتفاقا با اونی که فکر میکنی فرق میکنهزحمت نکش
نتیجه گروه 2 کاملا مشخصه![]()
اتفاقا با اونی که فکر میکنی فرق میکنه![]()