دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ناروتو که انشاالله حذف میشه توی همین مرحله ! :-"
با احترام به فرمانده شپرد ، فقط مکس پین ! :x
ببین آریا این چشمای این قورباغه-ت غیر مستقیم داره به شارینگان ایتاچی اشاره میکنه:-" دیگه بقیه شو خودت میدونی باید چه کار کنی هر چند کار خودتو کردی و رفت!8-|

در پی حذف Garrus ، اینجانب کناره گیری خود را از ادامه مسابقات اعلام می کنم ... ! :| :| :|
بابا آريا تو بري كه ديگه صفا نداره اون كه اومد بالا داداش:d( از بعد معنوي گفتم:d )

پ.ن:مرتضي به مكس راي بده مارو شاد كن:d

به به دونفر اول تو گروه قبلي از.... :-":d بودن تركوندن:d
آقا اصلا اینجوری نمیشه برای ناروتو رای جمع کرد! اینو داشته باشین:

تاجو کاگه بونشین ناجتسو!!!! حالا ببینین چجوری رای جمع میشه!:>
يه بار شد تو با من هم عقيده باشي علي:|:d
بهترين جمله اي كه تو كل اين 20 صفحه ديدم >:d

آخرین ویرایش:
به به آفرین به این رای :دی
از صدر نشین شدن کریتوس تو گروه قبل بیش از حد خشنودم ! هرچند آخرش رئیس بزرگ حذفش میکنه ! :دی
این گروه هم که مشخص هستش که مکس پین عزیز سرگروه میشه . به علت تابلو بودن نتیجه-ی این گروه ساعت 24 امروز نظر سنجی گروه سوم رو بزارید ! :دی

امير جان ترو خدا اين حرف رو نزن !!! الان چي اين خپل گنده معتاد بي خاصيت خوب هست ؟؟؟ چرا ما ايراني ها انقدر به گرافيك توجه داريم ؟؟ شما برو صورت مكس رو در شماره هاي قبل ببين ، ايا اونا به مكس و شخصيتش نزديك تر هستند يا اين ****** !!!

در ضمن سم ليك همچين ادمي بنوده كه فكر كنه خوشتيپ هست . در اوايل كار رمدي انچنان بودجه خفن نداشته كه بخواد بازيگر استخدام كنه . در نتيجه دمو هاي بازي حالت كاميك گونه پيدا ميكنند و چهره سم ليك بعنوان بازيگر انتخاب ميشه . بعد در قسمت دوم بعلت فروش خارق العاده قسمت اول . بازيگر استخدام ميكنند .

كلا اين چهره نحس هست براي مكس !!!
نه بابا وحيد جان من قبل تر هم گفتم كه اصلا كاري به گرافيك ندارم:d
ولي به نظرم چهره ي مكس توي شماره سوم مخصوصا بخش اول بازي براي شخصيتش خيلي مناسبه قبول دارم بازي اصلا مكس پين نيست ولي به نظرم از لحاظ طراحي چهره مكس توي شماره سوم دلنشين تر هستش;)باز اين نظر شخصي هست شايد اون از نظر شما بهتر باشه:d:x

طرفداران مكس بيان وسط راي بدن:d

1335684286.gif

در پی حذف Garrus ، اینجانب کناره گیری خود را از ادامه مسابقات اعلام می کنم ... ! :| :| :|

آریا از تو دیگه توقع نداشتم :| خائن :دی
خب همینکارا رو کردیم که یکی از بهترین شخصیت های Mass Effect حذف شد دیگه :دی :| اگه ما ME فن ها از شخصیت هاش پشتیبانی نکنیم پس چطوری توقع داریم بالا بیان !؟ :دی

مکس رو دیدم یه نگاه به عکسهای دیگه انداختم و گفتم ایندفعه با خیال راحت انتخاب میکنم که یه دفعه pacman ظاهر شد

بلافاصله رای دادم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or