دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید دوستان دور دوم هر فرد دوتا حق رای داره انگار نه ؟!
بعدش هر دو رای رو میشه به یه نفر داد یا باید مختلف باشه ؟!

آقا باگ پیدا کردی تو سیستم؟!؟!؟:-o

درود

Character Battle از ساعت 12 بر روی صفحه اصلی سایت آغاز خواهد شد!
هر گروه به مدت 2 روز فعال خواهد بود و در این مدت هر کاربر توانایی ثبت تنها 1 رای برای شخصیت مورد نظر خود را خواهد داشت.
در انتها 4 شخصیت برتر هر گروه ...

عجب گروه سختیه به جرات میتونم بگم که حداقل شش تا از شخصیت هاش رو دوست دارم اما از این بین مطمئنم که Sam Fisher و Altair رای میارند.
پس میمونه سه شخصیت Cole Phelps و Rayman و Vito Scaletta که واقعا طرفدارشونم با Rayman خیلی خاطره دارم از طرفی شخصیت پردازی
Cole Phelps و مخصوصا Vito Scaletta برام فوق العاده بود که من رو به شدت در منگه تصمیم گیری قرار میده !

آخه چرا دوباره ناروتو و الطایر افتادن تو یک گروه ؟‌ :(( من میخوام به الطایر رای بدم ولی نمیشه!
ناروتو اوضاعش خطریه! برای همین بازم باید به ناروتو رای بدم :d

راستی نوید ایندفعه دیگه مکس پین نیست :d بیا و به ناروتو رای بده :d (میخواستم بگم به نینجای گروه رای بده ولی دیدم ریو هم هست! علاوه بر اون الطایر هم دست کمی از نینجاها نداره! ) ولی بیا به این نینجای باکای شیکموی خودمون رای بده :d

آخیش، بعد این همه گروه سخت ، یه گروه راحت خیلی می چسبه .

رای ما ، Altaïr ibn-La'Ahad . :d

اون جقله اتزیو تو گروهش اول شد ، اونوقت استاد تو گروهش اول نشه . اساسین ها ، بدید رای هارو . :d

به این پسر سم ماهیگیره هم اصلا رای ندید .:p

صعود The Boss و Cpt Price رو به خودم و دیگر دوستداران این حضرات تبریک عرض میکنم :دی

این دور هم بدون کوچکترین تردیدی به Altair رای دادم. اصلا اُبُهت میچکه از این شخصیت :دی

پ.ن: ناروتو، ریمن و ویتو اسکارلته رو از همین الان حذف شده بدونید :دی رقابت برا بالا اومدن بین ریو هایابوسا و کول فلپسه.

فقط و فقط بهترین کاراگاه صنعت گیم: Cole Phelps.
البته بهترین کارگاه صنعت گیم بتمنه ... :دی
الطایر ... الطایر .. اگه امشب بیای و من رو آساسینیشن بکنی هیچ اعتراضی نمی کنم ... :-s
چون می دونم اینقدر بزرگ هستی که تو این گروه اول شی به ویتو رای دادم .. هرچی باشه کاراکتر اول بازی مثل مافیا هستش ...
ویتو شخصیت پردازی بدی نداشت ولی به نظرم می تونستند خیلی بهتر به این شخصیت بپردازن .. با این اوصاف بازم دوسش داریم ...
امیدوارم مافیا 3 هم درکار باشه و رو این شخصیت بتونند مانور بهتری بدن ... مثل تامی آنجلو کبیر ...
یکی از دلایلی که مافیا 2 رو خیلی خیلی دوست دارم و چند باری تمومش کردم اینه که ادای دینش به فیلم های بزرگ مافیایی تاریخ سینما من جمله "رفقای خوب" و "پدرخوانده" کاملا مشهود بود .. تازه به "پالپ فیکشن" هم ادای دین کرده بود! حتی همین اسم ویتو همنام پدرخوانده کبیر، ویتو کورلئونه است ...
پس نگذارید یک مرد مافیایی به این راحتی ها میدان را ببازد.
vito_scaletta.png
images.jpg
mafia2walk.jpg
news_gamersyde_review_mafia_2-9880.jpg

با اینکه ویتو همانطور که گفته شد در حد تامی آنجلو نبود اما باز هم بخاطر حال و هوایی مافیایی که بازی داشت حس خاصی نسبت بهش دارم
که به شخصیت نزدیکش یعنی کول فلپس ندارم.البته کول فلپس شخصیت پردازیش عالی بود و در حد یک انسان واقعی جلوه میکرد ولی شاید
اگر در بعضی جاها کمی بیشتر از خودش ایستادگی نشون میداد یا به قول معروف جنم بیشتری, بهتر میشد.
با این حال هنوز هم تصمیم نهایی برای انتخاب سخت و بسی دشواره !

من نمیدونم چطور میتونید به رای دادن به ویتو حتی فکر کنید :|:|
آخه یه نکته ی مثبت از شخصیت پردازی این یارو به من بگید دلم نسوزه حداقل:|:دی از اول تا آخر بازی کوچکترین واکنش احساسی تو رفتارش ندیدیم. تو جنگ بود احساسش همون بود، اومد تو مافیا بازم همون بود، آدم میکشت بازم همون بود، خبر مرگ مادرشو بهش دادن کوچکترین تغییری نکرد، رفیقشو کشتن بازم تغییری نکرد.
خیار شور جای اون بود بهتر احساساتش رو بروز میداد.
روزی که بفهمم دلیل محبوبیت این شخصیت برا یه عده چیه یک قدم به رستگار شدن نزدیک تر میشم :دی

"... و نعمت های خود شامل MGS، Thief و Splinter Cell را بر شما نازل کردیم و در آن ها نشانه هایی قرار دادیم برای قومی که می اندیشد تا شاید رستگار شوید. همانا شرم بر کامیونیتی که در آن الطیر بیشتر از سم فیشر رای بیاورد." - سوره Stealth - آیه اول

39285009070596684833.jpg

Irving Lambert: Fisher, you don't even exist. You won't get any medals for this.
Sam Fisher: Medals won't help me sleep at night.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or