دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ها ؟ :دی نابود شدن دنیا از HL1 اتفاق میافته که فریمن اون موقع قبل از حمله فضایی ها دکتر بود ! :دی

خب این درست. این که کر و لاله چه طوری تونسته دکترا بگیره؟ :دی

ما که زبون داریم بعد از 3 4 بار ریاضی 1 پاس می کنیم، اونم با زبون ریختن :دی چه برسه این مردک :دی

خب این درست. این که کر و لاله چه طوری تونسته دکترا بگیره؟ :دی

ما که زبون داریم بعد از 3 4 بار ریاضی 1 پاس می کنیم، اونم با زبون ریختن :دی چه برسه این مردک :دی

شما غیر از FPS های 3-4 سال اخیر 10 تا FPS نام ببر که کاراکتر های اصلیشون حرف بزنن منم میگم چطوری ایشون دکترا گرفتن ! :دی

کلا حرف زدن توی FPS مرسوم نبوده توی نسل های قبل و دکتر هم از این قاعده مستثنی نبود :دی

Loyalty To The End
32600003370228849706.jpg
[/URL]]
زنی که وفاداری را انتخاب کرد،و با وجود تمام فداکاری ها و زحماتی که کشیده بود،برای نجات کشور و مردمش علاوه بر مردن،خفت و خواری را قبول کرد وبه عنوان یک خائن توسط شاگردش که استادش را مثل مادر دوست میداشت،کشته شد!

برای اطلاعات بیشتر به اینجا مراجعه کنید:d

بعد از کلی تفکر به Jill رای دادم

:دی :دی

شما غیر از FPS های 3-4 سال اخیر 10 تا FPS نام ببر که کاراکتر های اصلیشون حرف بزنن منم میگم چطوری ایشون دکترا گرفتن ! :دی
کلا حرف زدن توی FPS مرسوم نبوده توی نسل های قبل و دکتر هم از این قاعده مستثنی نبود :دی

اها حالا اینجوریه؟ :دی یه مثال نمیشه زد شما می خوای ده تا مثال بزنم :دی
دکتری که نتونه یه نسخه بنویسه دکتر نیست :دی
اینم جواب :دی

اصلا مگه میشه The Boss(س) توی یه نظر سنجی باشه و بهش رأی نداد؟! ... اصولا رای دادن به The Boss یک فریضه الهیه و جزو واجبات به حساب میاد!:d

The Boss : I raised you, and loved you, I've given you weapons, taught you techniques, endowed you with knowledge. There's nothing more for me to give you. All that's left for you to take is my life
mgs3_final_battle_by_niceler.jpg

8zt58b4eb2b41mty9kdj_thumb.jpg
6plls5tmudkfo9d6dr5a_thumb.jpg
cngf9mq9wvqscjvkav_thumb.jpg

کلامی دیگر از بانو! :
One must die and one must live. No victory, no defeat. The survivor will carry on the fight. It is our destiny... The one who survives will inherit the title of Boss. And the one who inherits the title of Boss will face an existence of endless battle

آخرین ویرایش:
اتزیو رو خیلی دوست دارم و با کمی عجله بهش رای دادم!
من متال گیر 3 رو تازه شروع کردم ... مردترین شخصیت زن گیمی که دیدم بدون هیچ تردیدی "رئیس" هستش ... :دی
الان عذاب گرفتم که چرا بهش رای ندادم! چون مطمئن هستم اتزیو تو این گروه اوله ... :-s
پس شما هیچوقت این اشتباه را تکرار نکنید ...
s.jpg

دکتری که نتونه یه نسخه بنویسه دکتر نیست :دی

لاله،دستش که بیل نخورده
اگه میخوای بش بگم نسخه شوما هم بیپیچه:دی

---------- نوشته در 11:20 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:19 PM ارسال شده بود ----------

خب آخه من الان به The Boss رای بدم یا کاپیتان پرایس؟ :|؟ جفتشون هم تو خطر حذف شدنن.

چرا آدمو تو این موقعیت قرار میدید :|؟

که دیگه شک نکنید و به Boss رای بدین:دی

برید نتایج دور قبل رو ببینید =))
کریتوس تقریبا دو برابر مارکوس و لیان رای آورد و اول شد :دی دم همه اونایی که باعث این صعود با اقتدار شدن گرم :دی
کورتانا هم که حذف شد ;;) ایشالا دور بعدی نوبت حذف چیفه :))

پرچم بالاااااااااااااااااااست :دی.
که دیگه شک نکنید و به Boss رای بدین:biggrin1:
آخه الان جو CoD هیتری زیاد شده میترسم کسی به پرایس رای نده حذف شه :دی حیفه یه نماینده از CoD دور بعدی نباشه :دی
همچنان شک دارم :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or