دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شدیدن بین ماکروس و کریتوس گیر کردم..
کریتوس دو gow3 داستانش خیلی بد تموم شد ولی مارکوس همچنان ادامه داره..
آقا به داستان بازی چیکار داری؟ شخصیت رو دریاب :دی داستان GOW III هم همونجور که باید تموم شد. زیاد گیر ندید بهش اینجا جاش نیست :دی
بهزاد عجب تبلیغی میکنی..؟ تو رو میگذاشتن بازار یاب شامپو خمره ای الان از کوکاکولا زده بود بالاتر
بهزاد کیه مرد حسابی؟ اسم مارَم یادت رفت :|؟
استعداد های منو کشف نمیکنن نمیدونم چرا :دی
کریتوس یا فرمانده شپرد ؟!....... مسئله این است !!!!!
کریتوس رای خودشو میاره پس من به شپرد رای بدم . ولی خیلی گروه سختیه احتمال اول شدن کریتوس 100 درصد نیست! ( شاید رای دادن به شپرد خطا باشه ؟! ) ....... نمیدونم به کدومشون رای بدم .
آقا بذار کنار این حرفا رو که فلانی رای خودشو میاره پس به اون یکی رای میدیم! از این ریسکا نکن، به کریتوس رای بده.
سر بیگ باس هم یه نفر همین حرف رو زد وضعیت اونی شد که دیدیم :|

ویرایش: آخر کار خودتو کردی دیگه :|

بهنام داره از تمام قلب برای کریتوس تبلیغ میکنه ها!:dپستاشو بخونید میفهمید صدای لرزش قلبشو!:d
------------------------------------
علاقه مندان به مارکوس رای بدند.اونایی که باید به کورتانا رای بدن خودشون میدونند.:d

گروه سختیه واقعا نمیتونم از بینشون انتخاب کنم. حداقل شش تاشون از شخصیت های مورد علاقه من هستند !
دوستان برنامشون برای شناسوندن شخصیت هایی که طرفدارشونند چیه؟

دوستان برنامشون برای شناسوندن شخصیت هایی که طرفدارشونند چیه؟

آخه ADAM JENSEN که یه یارو وحشی که هی همینطوری داره موجود و دری وری میکشه که نیست که...:دی مثل بعضی ها هم پی زوج یابی که نیستش که:))
متاسفانه باید بیشینید بازیش رو بازی کنید ....:x
زبان از وصف خفنیاتشون قاصره آقا
چرا متاسفانه بازی به این خوبی---فوق العادس این بازی;;)

آخرین ویرایش:
از یه طرف خوشحالم که سونیک اومد بالا از یه طرفم خیلی ناراحتم که وار حذف شد. عذاب الهی میاد سراغ شما...

شهاب ما که به War رای دادیم ، تو که به سونیک رای دادی بشین توبه کن شاید بخشیده شدی :دی

این گروه خیلی سخته :-s از طرفی عزیز دلم لیان توی گروه ، از اون طرف کچل وحشی رو داریم ، مارکوس هم که هست ، کورتانا و Faith هم دارن چپ چپ نگام میکنند ، آدام هم که اصلا روم نمیشه بهش نگاه کنم :(

بعد از کلی تفکر رای ما رسید به :

normal_7257.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or