دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیزان PS Fan؛ از اونجایی که کریتوس تو گروه خطرناکی افتاده حتی نگاه کردن به بقیه ی گزینه ها هم جایز نیست. چشم بسته بهش رای بدید.

هر کدوم از کاراکتر ها بالا نیاد هیچ مشکلی نیست فقط کریتوس باید تو این گروه هم اول بشه.

انصافا گروه سختیه انتخاب یه نفر از بین مارکوس، شپرد، لیان و کورتانا کار خیلی خیلی سختیه اما خوب رای ما یگانه مرد گروه دلتا یعنی مارکوس فینیکسه
کریتوسم با گندی که تو نسخه ی سوم زد و همه ی خاطرات خوب نسخه های قبل رو از بین برد انتظار رای و پشتیبانی رو نداشته باشه هر چند PS3 فن ها تنهاش نمیذارن

عزیزان PS Fan؛ از اونجایی که کریتوس تو گروه خطرناکی افتاده حتی نگاه کردن به بقیه ی گزینه ها هم جایز نیست. چشم بسته بهش رای بدید.

هر کدوم از کاراکتر ها بالا نیاد هیچ مشکلی نیست فقط کریتوس باید تو این گروه هم اول بشه.

رای ما کریتوس ایران زمین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شدیدن بین ماکروس و کریتوس گیر کردم..
کریتوس دو gow3 داستانش خیلی بد تموم شد ولی مارکوس همچنان ادامه داره..

بهزاد عجب تبلیغی میکنی..؟ تو رو میگذاشتن بازار یاب شامپو خمره ای الان از کوکاکولا زده بود بالاتر

کریتوس یا فرمانده شپرد ؟!....... مسئله این است !!!!!
کریتوس رای خودشو میاره پس من به شپرد رای بدم . ولی خیلی گروه سختیه احتمال اول شدن کریتوس 100 درصد نیست! ( شاید رای دادن به شپرد خطا باشه ؟! ) ....... نمیدونم به کدومشون رای بدم .

رای ما کریتوس ! :x:d باید جزء 3 تای اول بشه

انصافا گروه سختیه انتخاب یه نفر از بین مارکوس، شپرد، لیان و کورتانا کار خیلی خیلی سختیه اما خوب رای ما یگانه مرد گروه دلتا یعنی مارکوس فینیکسه
کریتوسم با گندی که تو نسخه ی سوم زد و همه ی خاطرات خوب نسخه های قبل رو از بین برد انتظار رای و پشتیبانی رو نداشته باشه هر چند PS3 فن ها تنهاش نمیذارن
پَ نَ پَ دوست داری یه PS3 فن بیاد به Cortana رای بده ؟ :d والا
کریتوس همیشه در قلب ماست حالا هرچه خشن تر و دیوونه تر بهتر >:d

این بشدت نامردیه!دو شخصیت Microsoft یعنی کورتانا و مارکو افتادن تو یه گروه!:d(شخصیت پردازیشون انصافا خوبه)
مارکوس رای رو میاره پس کورتانا.:((

شعار های انتخاباتی
کریتوس کریتوس تا آخرین قرطه خونمون حمایتت میکنیم
وای به حالت مارکوس فینیکس اگه کریتوس اول نشه

ستاد تبلیغاتی کریتوس ( تبلیغاتی درست نوشتم؟؟)

1 ساعت دارم فکر میکنم بین مارکوس و کورتانا و شپرد و کریتوس و لیان به کدومشون رای بدم هنوز به نتیجه نرسیدم :دی واسه من که انتخاب تو این گروه واقعا سخته.

پس از کمی تفکر به شپرد رای دادم . البته برای کریتوس هم ارزوی موفقیت میکنم . :d

داداش شما مرتکب گناهی کبیره شدی:d
خدا از گناهانت بگذره

کریتوس ایران رمین

---------- نوشته در 01:11 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:06 AM ارسال شده بود ----------

به عشق کریتوس امضا آواتارم عوض کردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or