دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
1. فکر کنم 30،40 بار گفته شد که کاراکترهای بازی های Fighting توی لیست حضور ندارن. پس Sub-Zero و Scorpion و کاراکترهای Tekken و ... قاعدتاً نباید توی لیست باشن.

میتونید لطفا یه دلیل خوب بیارید که چرا کاراکتر های معروف فایتینگ تو لیست نیستند ؟ فقط خواهشن نگید چون تصمیم تیم تحریریه بوده...یه دلیل خیلی محکم بیارید که من و امثال هم قانع بشیم.

میتونید لطفا یه دلیل خوب بیارید که چرا کاراکتر های معروف فایتینگ تو لیست نیستند ؟ فقط خواهشن نگید چون تصمیم تیم تحریریه بوده...یه دلیل خیلی محکم بیارید که من و امثال هم قانع بشیم.
قبلا هم گفتن که کاراکتر ها فایتینگ بعدا تو یک مسابقه جدا شرکت می کنند مثل شخصیت ها منفی

files_polls__GCHM[w132h150mresizeByMaxSize].png
رای ما قهرمان و پدر فدا کار سایلنت هیل است.

چون بازی های Fighting کلآ سبکشون یه جور خاصی هست و هر بازی معدن کاراکتر هست ! توی هر سری Fighting ، کلی کاراکتر وجود دارن با محبوبیت خیلی بالا. مثلآ از MK به تنهایی باید نصف کاراکترهای این سری رو میذاشتیم ، چون همه ـشون به حد کافی محبوب هستن و طرفدار دارن. از SF هم همین طور ، کلی بازی Fighting دیگه هم هست و در مجموع یه بخش عظیمی از لیست با اینا پر میشه. ولی بعدآ توی یه فرصت مناسب بین کاراکترهای Fighting یه مسابقه مخصوص برگزار میشه.

میبینم که فیشر زده سالیوان و ولنتاین و سک بوی رو با هم تار و مار کرده
biggrin1.gif

به کوری چشم بعضیا.
yahoo_1.gif
biggrin1.gif
ویکتور جون صعود کرد !
vv%20%282%29.gif

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or