دومین دوره مسابقات Character battle سایت بازی‌سنتر

• Thread starter Thread starter Behzad
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
واقعا نمیدونم چی بگم راجع به این کاراکتر بتل.

من که نمیدونم کیا نشستن دور هم این کاراکتر ها رو انتخاب کردن ولی واقعا چی فکر کردید پیش خودتون که میکی موس!!!!!! (JUST LOL) رو تو نظر سنجی گذاشتید ولی کاراکتر اول سری کیلزون (Sev) رو نذاشتید.
واقعا چی فکر کردید که ورداشتید کاراکتر وان پیس که خیلیا مثل من بازیش رو مجانی هم بازی نمیکنن رو گذاشتید ولی کازوما که کاراکتر یه سری بازی (نه 1 بازی 2 بازی، یه سری بازی!) رو نذاشتید. یا مثلا ناروتو! کل بازیهاش رو رو هم بریزی یه نسخه از یاکوزا نمیشه بعد تو نظرسنجی هست؟
حالا اینا به کنار. سرایدار استدیو مس افکت چرا نبود؟ شما که دیگه تا آبدارچیشون هم گذاشتید خب این یه نفرم میذاشتید دیگه.
سری متال گیر و کاراکتر هاش کمتر از مس افکت و اون غورباقه و هشت پاهاش بودن که کمتر ازشون کاراکتر گذاشتید؟

دوست دارم یه نفر پاسخ گو باشه.
دوست عزیز کاری به حرفات و باقی کاراکترها ندارم ولی شخصیتهای همراه Mass Effect و Dragon Age خیلی سرتر از کلی شخصیتهای اول بازیهای بدون داستان و شخصیت پردازی هستن!!
این بازیها کامل رو داستان و شخصیتهاش میچرخه پس طبیعیه که کاراکترهای بهتری نسبت به بازیهای شوتر و اکشن داشته باشه!!
پس خواهشا به این دوتا بازی گیر نده که تازه کم بود کاراکتر ازشون!!
وقتی یه سری بازی شکل میگیره. حداقل حداقلش باید کاراکتر اصلیش تو نظرسنجی باشه.
مشکل من بودن کاراکتر های مس افکت نیست. مشکل اینه که چون میخواستن تعداد محدود باشه الان فلان غورباقه ی مس افکت جای یه شخصیت مهم یه سری بازی مثل یاکوزا که از قضا شخصیت پردازی فوق العاده ای هم داره رو گرفته.
یعنی علاقه ی اونایی که این نظرسنجی رو ترتیب دادن گند زده به نظر سنجی! طرف حال نمیکرده با سری یاکوزا و کیلزون شخصیت اصلیش رو هم نذاشته از اون طرف کاراکتر همرا مس افکت و کاراکتر انیمه گذاشته!
یکی دو تا گروه دیگه اضافه کنید این شخصیت ها رو بریزید توش تا دیر نشده. جلوی گندی که زده شده رو هرجا هم بگیرید باز خوبه!

آخرین ویرایش:
دوست عزیز کاری به حرفات و باقی کاراکترها ندارم ولی شخصیتهای همراه Mass Effect و Dragon Age خیلی سرتر از کلی شخصیتهای اول بازیهای بدون داستان و شخصیت پردازی هستن!!
این بازیها کامل رو داستان و شخصیتهاش میچرخه پس طبیعیه که کاراکترهای بهتری نسبت به بازیهای شوتر و اکشن داشته باشه!!

کاری با این که سو نیست ندارم ، فقط جان بچتون دور بعد سید بندی بهتری کنید ! الان این گروه با اون گروهی که ویتو ، جیل ، سم ، سک بوی و سولیوان بودن اصلا قابل قیاسه ؟!؟!

با اجازتون من گیر میدم:دی

خداییش تو کاراکتراتون (همراهاتون) 3 تا قوی ها کی ها هستن!؟!؟
Jack-Thane Krios-samara
اما از تیم همراه کیا بودن!؟ببین اصلاً بحث سر این نیست که کسی از مس افکت نباید باشه (اگه هر کدوم از این 3تا بالایی که گفتم میبود من اعتراضی نداشتم اما ببینید {نمیدونم یادتون هست یا نه قبلاً هم گفته بودم} 4تا کاراکتر مس افکت رو هم دیگه 228 رای آوردن،اتزیو که من میگم یه لودس نه یه اساسین 226 تا رای!!!!!!!)---کسی هم حرفی از دراگون نزد:)
یحث اینِ که کسی باید انتخاب بشه که به گیم ربط داره
نه کسی که به انیمه،کارتون،فیلم و یا چیز دیگه ای ربط داره
یعنی واقعاً ارزش این 2تا با هم یکی هست

tgs_ryu4_04.jpg

Claptrap.png
classic_sub_zero.gif

how-to-draw-mickey-mouse.gif
mortal-kombat-deadly-alliance-wallpaper-scorpion.jpg

250px-Warioloafing.png
arthas1js2.jpg

OrangeKnight.jpg
و یا.........

سلام
یعنی تموم شد؟این که کلی شخصیت جا موندن.
مهمترینشون هم شخصیت بسیار مهم تانک :d از بازی Battle City
که تصویرشون در آواتار بنده موجوده.
--------
سک بوی حذف شد؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

دم دوستانی که به خاطر نبودن 2،3 تا شخصیت مورد نظرشون در حال تأسف خوردن هستن گرم ! :دی همین تأسف خوردن ها هست که باعث دلگرمی ماست ! یه جوری میگین که انگار مثلاً مسئولین بازیسنتر مخصوصاً و از سر لجبازی فلان شخصیت رو توی مسابقه قرار ندادن و الآن هم حکمی کمتر از اعدام نباید براشون صادر کرد.

چند نکته :
1. فکر کنم 30،40 بار گفته شد که کاراکترهای بازی های Fighting توی لیست حضور ندارن. پس Sub-Zero و Scorpion و کاراکترهای Tekken و ... قاعدتاً نباید توی لیست باشن.
2. بازی Mass Effect اگه بهترین شخصیت پردازی های این نسل رو نداشته باشه ، جزو 3 بازی اول هست. این بازی انقدر شخصیت پردازی های درجه یکی داره که خیلی از سایت ها میان Top 10 و Top 20 فقط برای شخصیت های همین بازی میذارن.
توی همین بازی به جز Shepard ، سه تا کاراکتر دیگه هم قرار داده شدن. خب Shepard که کلآ باید توی هر لیست کاراکتری باشه. ولی اون سه تا هم بعید میدونم برای همچین سری ای خیلی زیاد بوده باشن. سه تا کاراکتری هم که انتخاب شدن افرادی بودن که محبوبیت بیشتری داشتن و از اولین نسخه توی این سری بودن.
3. باز در مورد Mass Effect ، خود Shepard که توی گروهش دوم شد. Wrex هم به مرحله بعد صعود کرد. می مونه دو نفر که هر دو توی سخت ترین گروه ها افتادن. یکی که توی گروه اول افتاده بود و میتونین به کاراکترهای اون گروه رجوع کنین. یکی دیگه هم توی گروهی افتاده بود که هر 4 نفر اولش توی هر گروهی بودن ، احتمال صعودشون زیاد بود و به نظر خودم از گروه اول هم سخت تر بود. هر دوی این کاراکترها هم نفر پنجم گروهشون شدن. یعنی اگه توی گروه های آسون تر بودن ، صعود میکردن.
4. یه سری کاراکترها که دوستان مثال میزنن رو توی ایران بعیده 10 نفر هم بشناسن. پس قاعدتاً همچین کاراکترهایی توی مسابقه حضور پیدا نمیکنن.
5. در مورد بعضی کاراکترها مثل Kazuma از Yakuza و 2،3 کاراکتر دیگه حق با شماست و میتونستن توی لیست باشن. ولی این لیست رو روبات ها تهیه نکردن ! یه سری انسان دور هم نشستن و لیست رو تهیه کردن و سعی کردن تعدادی از محبوب ترین کاراکترها رو توش بذارن. مثل هر کار دیگه ای که انسان ها توش دخیل هستن هم میتونه اشتباهات و کمبودهایی داشته باشه. این کمبودها هم توی مسابقات بعدی برطرف میشه. ولی دیگه یه جوری صحبت نکنین که انگار بچه ها دور هم نشسته بودن و تخمه میشکوندن و با دو تا شاخ شیطانی بالای سرشون ، گفتیم ها ها ها بیایم Kazuma رو توی لیست نذاریم تا حرصشون دربیاد ! یعنی این طوری نبوده که Kazuma رو یادمون باشه ولی به خاطر یه سری کاراکتر دیگه حذفش کنیم !!
6. در مورد سید بندی هم بعضی جاها سختی و آسونی گروه ها متعادل نبود و مطمئناً دفعات بعدی این مشکلات کمتر میشه.
7. در مورد کاراکترهایی که ابتدا از جای دیگه ای معروف شدن و بعدها از روشون بازی ساخته شده ، خود من هم با این جور کاراکترها زیاد موافق نیستم و مثلآ همون Batman که فکر کنم رکورد تعداد رآی رو هم شکوند ، به نظرم میتونه توی همچین لیست هایی نباشه. ولی بازیسنتر تنها جایی نیست که همچین کاراکترهایی رو توی لیستش قرار میده. GameSpot یه بار مسابقه سر Villain ها گذاشت و 2 نفر از 4 نفر نیمه نهایی همین کاراکترها بودن ! یعنی Joker و Darth Vader که هر دو همین وضعیتی رو دارن که دوستان شاکی هستن ، بین 4 کاراکتر نهایی قرار گرفتن و Darth Vader هم دوم شد !

نیازی به این همه صحبت نبود ، ولی چون گفتین پاسخ گو باشیم ، دیدم بد نیست یه سری چیزها رو بگم.

آخرین ویرایش:
1. فکر کنم 30،40 بار گفته شد که کاراکترهای بازی های Fighting توی لیست حضور ندارن. پس Sub-Zero و Scorpion و کاراکترهای Tekken و ... قاعدتاً نباید توی لیست باشن.
چرا آخه؟؟ این همه شخصیت خوب و محبوب :دی

و برای بار چهارم من هنوزم میخوام بدونم چرا Wario توی لیسته!! نه شخصیت خوبه، نه اصلی. بلکه شخصیت منفیه سری ماریوه. در حالی که جای اون میتونست شخصیت بهتری باشن :دی

مثل همیشه تا اینجا به شخصیت های ژاپنی هم ظلم شده. :دی از فاینال کلا کلود و لایتنینگ ( فکر کنم! ) تا اینجا بودن در حالی که Zack, Squall, Tidus Hope میتونستند باشن ( البته ممکنه توی لیست های بعدی باشن )

چرا آخه؟؟ این همه شخصیت خوب و محبوب :دی

و برای بار چهارم من هنوزم میخوام بدونم چرا Wario توی لیسته!! نه شخصیت خوبه، نه اصلی. بلکه شخصیت منفیه سری ماریوه. در حالی که جای اون میتونست شخصیت بهتری باشن :دی

مثل همیشه تا اینجا به شخصیت های ژاپنی هم ظلم شده. :دی از فاینال کلا کلود و لایتنینگ ( فکر کنم! ) تا اینجا بودن در حالی که Zack, Squall, Tidus Hope میتونستند باشن ( البته ممکنه توی لیست های بعدی باشن )
اونا بعدآ مسابقه جداگانه دارن ! :دی
Wario رو والا خودم که زیاد نمیشناسمش. مثل اینکه اول منفی بوده ولی توی بازی های بعدی زیاد جنبه منفی نداشته و بیشتر حالت طنز داشته و حتی یه جاهایی در کنار Mario هم قرار گرفته ! :دی یعنی بیشتر از اینکه Villain باشه ، Anti Hero هست. این رو هم یه جا نوشته بود :
wario throughout his first few games was evil until he stopped trying to destroy Mario, he then wasn't seen in the world of Mario for a wile until super Mario 64 ds came along were he teamed up with Mario, luigi and Yoshi to take down bowser and bring peace to the mushroom kingdom since then he went at it alone has has been doing so for quiet a wile in games such as wario master of disguise were he takes on count canolli (a thief) but of course what would wario be if their wasn't something in it for him of course he mainly dose what he dose for treasure wile fighting evil at the same time so in conclusion wario is good but he dose a few bad things occasionally to but hes still good
گروه ها تموم شدن و دیگه لیستی نمونده ! :دی

دم دوستانی که به خاطر نبودن 2،3 تا شخصیت مورد نظرشون در حال تأسف خوردن هستن گرم ! :دی همین تأسف خوردن ها هست که باعث دلگرمی ماست ! یه جوری میگین که انگار مثلاً مسئولین بازیسنتر مخصوصاً و از سر لجبازی فلان شخصیت رو توی مسابقه قرار ندادن و الآن هم حکمی کمتر از اعدام نباید براشون صادر کرد.
آریا، تاسف خوردن الان سیستم روشنفکرانه بازی سنتره و هر کی تاسف نخوره بیکلاسه:دی
جاداره منم به نوبه خودم تاسف بخورم
و بصورت کلی از طرف کل ادمینها، مدیران انجمن، ناظمین انجمن، تیم تحریریه و خبرنگاران سایت ابراز تاسف خود را از همین تریبون بیان میکنم ...
البته ببخشین میزان تاسف ما کم بود، اما دیگه بیشتر از این در وسعمون نبود

انشالله تو مراسم های بعدی جبران میکنیم ...

واقعا متاسفم

آخرین ویرایش:
فرق این دو چیه حالا؟دقیقا فرق الد سنیک با سالید سنیک چیه؟

هیچی،یه آدمِ
اما شما که بازی های MGS رو تموم کردین،دیدین که اول هر بازی وقتی تیتراژ رو میزنه آخرین کسی رو که معرفی میکنه (کاراکتر اصلی) زیرش اسم یارو رو میزنه،برای این بابا هم اول MGS4 زیرش زد OLD SNAKE!

نیازی به این همه صحبت نبود ، ولی چون گفتین پاسخ گو باشیم ، دیدم بد نیست یه سری چیزها رو بگم.

چرا نیاز نیست قربون
الآن میدونی چقدر بهتر شد این حرف ها رو زدین
بند 5-6-7 که عالی بودن!
میدونید وقتی میگین
5. در مورد بعضی کاراکترها مثل Kazuma از Yakuza و 2،3 کاراکتر دیگه حق با شماست و میتونستن توی لیست باشن. ولی این لیست رو روبات ها تهیه نکردن ! یه سری انسان دور هم نشستن و لیست رو تهیه کردن
رفع تئوری توطئه میشه:دی

فقط یه پیشنهاد برای اینکه سطح کیفی کارتون بره بالا
وقتی میبینید سایتی مثل gamespot یه اشتباهی میکنه شما هم میدونید اشتباس،خُب دیگه شما انجامش ندین

ممنون

---------- نوشته در 11:32 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:28 AM ارسال شده بود ----------

من یه سوال بپرسم فقط,آرتاس و ایلیدان جز قسمت کاراکترهای منفی هستن؟؟؟
آخه کلا از وارکرفت فقط سیلوانس و ترال بودن!!!

ظاهراً تو این قضیه،تفاهم کامل داریم:))
اون ها نباشن کی باشه!؟kaizershauze!؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or