mohsen_mzh
کاربر سایت
بی شک برترین بازی ساز تاریخ Shigeru Miyamoto بزرگ
کاش دومی هم خودت مینوشتی یه دفعه اشتباهی کسی رای نده
بی شک برترین بازی ساز تاریخ Shigeru Miyamoto بزرگ
استارتر تاپیک فقط خواسته کوجیما رو بندازه اول هیچ شناختی از این افراد نداره!Jason Jones ملقب به خائن بزرگ! ولی خب آدم خفن و قابلی هست و نمیشه منکر کارهایی که کرده شده.
بحثش طولانی و مفصل هست البته خیلی ها ممکنه اصلا اسم این بابا رو تو لیست بهترین ها نیارن ولی کارهایی که کرده خیلی رو این صنعت تاثیرگذار بوده و من با اینکه خیانت کرده ( )، اسمش رو تو لیست بهترین ها از نظر خودم میارماستارتر تاپیک فقط خواسته کوجیما رو بندازه اول هیچ شناختی از این افراد نداره!
فقط چون دیگه halo نساخت! بیخیال تا کی میخواست halo بسازه هرکی بود ول میکرد و این کاملا قابل درک
چرا نیست
کجاست
کـــجــــاســـت!؟
WHERE IS HE
View attachment 119463
ناموسا انتظار دارم یکی این جا حداقل بفهمه دارم کی رو می گم
کسی که قبول نداره مشکل از خودشه
نگو دیگه! الان میاد دیگه هیچکس به میکامی رای نمیده و همه حالشون بهم میخوره از میکامی! خیلی دیر شد مثکه!چرا نیست
کجاست
کـــجــــاســـت!؟
WHERE IS HE
یکم دیر اومدی بهزاد ولی خب نتیجه نظرسنجی با اختلافی که داره نشون میده استاد میکامی چه جایگاهی دارهمن قبول ندارم!برو عموجون!
میاماتو بین 5 بازیساز تاثیرگذار تاریخ هست اما بهترین ها نه!اخرین بازی که کارگردانی کرده برمیگرده به دو سه دهه پیش! قدرت کارگردانیش هم در حد امثال میکامی یا کوجیما نیست!
یکی از رفقا بهم گفت بین بهترین ها و تاثیرگذارترین ها تفاوت قایل شو!به نظرم درست میگه!
bruce straley هم 3 تا بازی آخری که کارگردان بوده Big Winner شدن ولی جزو لیست ایشون نیست نیل دراکمن هم که سال دیگه به افتخاراتی که از U2 به اینور جمع کرده قراره اضافه بشهاولی که گاد هاوارده تنها کسی توی این لیست که سه تا بازی پشت سر هم ازش Big Winner سال شدن
من قبول ندارم!برو عموجون!
میاماتو بین 5 بازیساز تاثیرگذار تاریخ هست اما بهترین ها نه!اخرین بازی که کارگردانی کرده برمیگرده به دو سه دهه پیش! قدرت کارگردانیش هم در حد امثال میکامی یا کوجیما نیست!
یکی از رفقا بهم گفت بین بهترین ها و تاثیرگذارترین ها تفاوت قایل شو!به نظرم درست میگه!
عمو هاوارد؟ گاد هاوارد همونی نبود که gamebryo رو گرفت اسمش گذاشت creation و سه تا بازی کاملا متفاوت و نسل هفتمی و هشتمی با کدها و باگ های یک شکل تحویل مردم داد؟ خداییش این یارو حقش بودن تو ته لیستم نیستاولی که گاد هاوارده
به به خودت نشون دادی بهزاد به این عزیزما نشون بده که لیست کامل و درست یعنی چیمن قبول ندارم!برو عموجون!