دوست داشتین به جای کدوم یک از کاراکتر ها باشید؟

bazii_center

کاربر سایت
اگه بهتون میگفتن واسه یکی از بازی ها که دوست دارین میخوان فیلم بسازن و برای ایفای نقش ازتون "دعوت به عمل می آوردن" دوست داشتین به جای کدوم یک از شخصیت ها (کاراکتر ها) از کدوم بازی باشید؟

دوست عزیز bazicenter جان ضمن خوش آمد به شما فکر کنم تایپیکی که زدی تکراری باشه عزیزم
یه تایپیک هست به اسم فکر میکنید شخصیت شما به شخصیت کدوم نقش در کدوم بازی نزدیکه؟
اگه منظورت همون هست می تونی اونجا پست بدی اگه نه لطفا بگو هدف اینجا چیه تا بر اساس اهدافت عمل کنیم;)
در ضمن خوشحال می شم تو تایپیک معرفی اعضا خودتون رو معرفی کنی تا بیشتر آشنا شیم
امیدوارم از جو بازی سنتر خوشت بیاد و مشاهده ی فعالیت هات باشیم ;)

آخرین ویرایش:
اینه!!!

فرق های زیادی داره یکیش اینه که اونجا اسمی از بازی توی فیلم و اینا نیومده :biggrin1:
نه عزیز شوخی کردم اینجا ما میخوایم که بدونیم دوست داری که به جای کدوم از کاراکتر ها بودین نه اینکه شخصیتمون به کدوم یک نزدیکتریه...!!!

برایان!

من خودم دوست داشتم به جای برایان فیوری "تیکن" بودم به خاطر اون مشت های فوق العادش...
اون وقت میدونستم یکی از اون مشت هارو به کی مزدم!!!

منم دوست داشتم یه بازی از زندگی خودم درست میشد.اونوقت خودم هم جای داداشم بازی میکردم هم جای خودم.(مثل still life که دو کاراکتر رو بازی میکنی)اونجوری رفتار داداشم هم من کنترل میکردم و دیگه نمیتونست اذیتم کنه!:crying: .چون خداییش فیلمیه زندگی من و هیچ کس هم جز خودم از پسش بر نمیاد:biggrin1:
--------------------------------------
ولی حالا که نمیشه میگم دوست داشتم جای lara باشم توی trl و هیجان اونو از نزدیک حس کنم.:boxing:
-------------------------------------
دوست داشتیم جای عمو سام فیشر میبودیم!
من مخالفتی ندارم.شایسته این نقشی.:thumbsup:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or