remember_death
کاربر سایت
احتمال این قضیه فکر کنم خیلی خیلی کم باشه و قابل تحقق نباشهنظر خودم:
دانته توسط نرو کشته بشه
بله منم همین نظر رو دارم. برای حمایت از نرو گفتم:biggrin1:احتمال این قضیه فکر کنم خیلی خیلی کم باشه و قابل تحقق نباشه
این نظر شما هم امکام نداره چون اگر قرار بود حذف بشه که دیگه نمیاوردنش. دوستان از این به بعد نظرات منطقی بدید نه نظرهای احساسی و تخیلیبه نظر من نرو باید حذف شه من که ازش خوشم نیومد !!!

منظورم این بود که دیگه تو نسخه پنجم دیگه ازش اثری نباشه و ازش هرفی نزنند !!این نظر شما هم امکام نداره چون اگر قرار بود حذف بشه که دیگه نمیاوردنش. دوستان از این به بعد نظرات منطقی بدید نه نظرهای احساسی و تخیلی![]()

نظر خودم:
دانته توسط نرو کشته بشه
دانته تا حالا ده بار شکمش جرواجر شده.بعد کمتر از 5 ثانیه مثل روز اول شده.دانته توسط یه جنگ خیلی سخت با نرو صورتش زخمی نافرم بشه و کینه اش نسبت به نرو بیشتر بشه ( اول بازی اینجوری بشه ):cheesygri
من دیگه هیچی از کپ کام نمیخوام.بد نمیشه ولی یه مشکل اونوقت اگه با هم بودن ما کیرو بزنیم در پی کی بریم ؟ :laughing:دانته تا حالا ده بار شکمش جرواجر شده.بعد کمتر از 5 ثانیه مثل روز اول شده.
اون مشتا ای که نرو نثارش کرد رو من تاحالا هیچ جا ندیده بودم.ولی صورتش یه خش نیفتاد.
اگه مغزشم از دهنش بزنه بیرون بازم جا میزنتش.:biggrin1:
ولی آخر بازی دیگه باهم خوب شدن.فکر نکنم دیگه درگیری ای در کار باشه.
کلا بشه 2 نفره مرحله رفت.من دیگه هیچی از کپ کام نمیخوام.
اگه قرار باشه اینطوری باشه همون بهتر که نسازند بازی رو....منظورم این بود که دیگه تو نسخه پنجم دیگه ازش اثری نباشه و ازش هرفی نزنند !!
اگه تو نسخه پنجم همه شخصیت ها قابل بازی عالی هستش .![]()
دانته بمیره:biggrin1: بره پیش اسپاردا:laughing: اسپاردا دلش واسه دانته تنگ شده:laughing:شما ها چطور دلتون میاد!نیرو باید بمیره نه دانته!
نیرو اینه یه ... از آسمون یدفه اومد اما دانته به اون خدایی چی؟!
نرو دلش سوخت با ملایمت زد وگرنه..........:laughing::laughing::laughing:دانته تا حالا ده بار شکمش جرواجر شده.بعد کمتر از 5 ثانیه مثل روز اول شده.
اون مشتا ای که نرو نثارش کرد رو من تاحالا هیچ جا ندیده بودم.ولی صورتش یه خش نیفتاد.
اگه مغزشم از دهنش بزنه بیرون بازم جا میزنتش.:biggrin1:
اره اگه واقعی میزد که میترکید گفت انشالله دفعه بعد فرصت بسیار . :laughing:نرو دلش سوخت با ملایمت زد وگرنه..........:laughing::laughing::laughing:
به نظر من ویرجیل باید برگرده
دانته و نرو بیفتن به جونش ... :cheesygri
ولی من از ویرجیل بیشتر از این دوتا خوشم میاد خیلی کوله![]()