دوست دارید در آینده چه بازی ساخته بشه

• Thread starter Thread starter amak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

نظر شما راجع به این تاپیک چیست؟

• عالی

رای‌ها: 11 26.8%
  • خوب

رای‌ها: 8 19.5%
  • متوسط

رای‌ها: 7 17.1%
  • بد

رای‌ها: 2 4.9%
  • اصلا ولش کن!!!

رای‌ها: 13 31.7%

• مجموع رای دهنده‌ها
    41
یه بازی بسازن که open world باشه.تو دوران قدیم باشه.بعد بری تو غار،هر کس که میاد تو رو بکشی.بعد بین مردم هم حرف در بیاد که اون جا یه هیولا هست که هر کس بره تو میمیره!!

داخل یه جنگل؛ تو یه مورچه باشی؛ درخت ها انقد بلند باشند که بالا رفتن ازشون توهم محسوب بشه؛ خطر کشته شدن توسط حیوانات دیگه و دوباره هیچوقت زنده نشدن وجود داشته باشه؛ واسه خودت غذا ذخیره کنی و لانه بسازی تا فصل زمستون زنده بمونی؛ گرافیک بازی فوق العاده باشه و همچنین طراحی؛ بازی پایان ناپذیر باشه؛ فضای بازی از هر طرف نامحدود باشه؛ هوش مصنوعی حیوانات و بازی به شدت بالا باشه؛ قابلیت بازی کردن آنلاین هم وجود داشته باشه؛ بازی به شدت حساب شده باشه؛ زیاده روی کردم؟:-/

من دوست دارم ساخت سری COD تموم بشه حالا تو دنیا هر چی دوست دارن بسازه :d . با اون نظر بالایی هم کاملا موافقم . معتاد کننده هم میشه بازی وحشتناک >:d< مثل Planets vs Zombies :d

یه بازی بسازن که open world باشه.تو دوران قدیم باشه.بعد بری تو غار،هر کس که میاد تو رو بکشی.بعد بین مردم هم حرف در بیاد که اون جا یه هیولا هست که هر کس بره تو میمیره!!
میلاد داداش این ایده رو بده به کاپکام استقبال میکنن تپل!!! باور کن!:d

داخل یه جنگل؛ تو یه مورچه باشی؛ درخت ها انقد بلند باشند که بالا رفتن ازشون توهم محسوب بشه؛ خطر کشته شدن توسط حیوانات دیگه و دوباره هیچوقت زنده نشدن وجود داشته باشه؛ واسه خودت غذا ذخیره کنی و لانه بسازی تا فصل زمستون زنده بمونی؛ گرافیک بازی فوق العاده باشه و همچنین طراحی؛ بازی پایان ناپذیر باشه؛ فضای بازی از هر طرف نامحدود باشه؛ هوش مصنوعی حیوانات و بازی به شدت بالا باشه؛ قابلیت بازی کردن آنلاین هم وجود داشته باشه؛ بازی به شدت حساب شده باشه؛ زیاده روی کردم؟:-/
آرزو بر جوانان عیب نیست:|
البته ماینگرفت همه ی اینا رو داره ولی گرافیکش .......

اه میدونی دوست دارم شماره جدید چه بازی ای رو ببینم؟metal slug
تصور کن برای نسل بعد یک بازی دوبعدی عظیم با گرافیک هنری عالی و کاراکترهای همیشگی و دوست داشتنی metal slug:x
یا...یا...crash bandicoodبا سبک ps1 فکرشو بکن:-o:|=((:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or