دوبله call of duty4 توسط شرکت پردیس

• Thread starter Thread starter esfehan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
مطمئن باش که حتما شرکت ها برای خز کردن بازی ها از ناشر ها اجازه می گیرن :)
(حتی از فکرشم ادم خندش می گیره)
آره، مثلاً زنـگ زدن به سـازنده ش گفتن آقا مـا اجازه داریـم که این گـیـم 50 دلاری شـما رو که مفتکی از اینترنت دانلود کردیم، فارسی کنیم و 5، 6 هزار تومن بفروشیم؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
مطمئن باشید خیلیا میرن دنبالش.مثلا میرن تو مغازه میگن آقا بازی جنگی چی داری؟ اونم میگه بیا ببر فارسی هم هست میفهمی جریانش چیه:laughing:.اسمشم چی میذارن؟ ندای وظیفه4.(اینه دیگه؟) مشتریاش همینان خیلی هم هستن.
بعضیا یه بار دیگه میگیرنش که ببینن جریان چی بوده:laughing:
ولی خدائیش بازی افتضاح میشه! دوبلرا خراب میکنن بازی رو.بی احساسن.
همین فیلما رو که دوبلرای صدا سیما ترجمه میکنن جذابیتشو از دست میده چه برسه که 4تا از فک و فامیلشونو جمع کنن و بگن بیاین جای شخصیتها حرف بزنید/:)

مطمئن باشید خیلیا میرن دنبالش.مثلا میرن تو مغازه میگن آقا بازی جنگی چی داری؟ اونم میگه بیا ببر فارسی هم هست میفهمی جریانش چیه:laughing:.اسمشم چی میذارن؟ ندای وظیفه4.(اینه دیگه؟) مشتریاش همینان خیلی هم هستن.
بعضیا یه بار دیگه میگیرنش که ببینن جریان چی بوده:laughing:
ولی خدائیش بازی افتضاح میشه! دوبلرا خراب میکنن بازی رو.بی احساسن.
همین فیلما رو که دوبلرای صدا سیما ترجمه میکنن جذابیتشو از دست میده چه برسه که 4تا از فک و فامیلشونو جمع کنن و بگن بیاین جای شخصیتها حرف بزنید/:)
من این بازی رو جهت تست گرفتم... قشنگ ترجمه شده بود. مطمئن باشید از جذابیت بازی کم نشده بود.
در ضمن حواستون باشه ایران بعده فرانسه رتبه دوم رو تو دوبله فیلم ها داره و خودتون هم میدونید که چقدر این فیلم ها قشنگ دوبله شدند و چقدر طبیعی جلوه میده! ببینم اصلا شما این نسخه رو بازی کردید؟

در ضمن حواستون باشه ایران بعده فرانسه رتبه دوم رو تو دوبله فیلم ها داره و خودتون هم میدونید که چقدر این فیلم ها قشنگ دوبله شدند و چقدر طبیعی جلوه میده! ببینم اصلا شما این نسخه رو بازی کردید؟
من نمیگم دوبله ایرانی بده.مشکل اینجاس که وقتی شما فیلم زبان اصلی رو ببینی دیگه دوبلش جذابیتی نداره.
زبان انگلیسی خیلی زیباست و هیچ چی فیلم زبان اصلی (یا بازی زبان اصلی) نمیشه.
به نظر من دوبله فیلمها بخصوص فیلمای اکشن هرگز هیجانی که فیلم زبان اصلی به آدم القا میکنه رو نمیتونه القا کنه.
صدای دوبلرای ایرانی(به خصوص صدای خانومها) هرگز جذابیت صدای هنرپیشه فیلمو نداره.
منظورتون از این نسخه,نسخه فارسیه؟
اگه آره نه بازی نکردم.ولی احتمالا برم سراغش برای اینکه ببینم چطور دوبله کردن.شایدم اینطور که شما میگید خوب بود.همه کسایی که نظر منفی نسبت به دوبله این بازی دارن در حالیکه هنوز تستش نکردن واسه حرفشون دلیل دارن و اونم سابقه ایه که از دوبله بازیا دارن.
من اینطوری که تاپیکو خوندم دیدم اکثرا از مافیا به عنوان دوبله خوبی که داشته یاد میکنن.در حالیکه دوبلش خیلی اشکال داشت.وقتی بهترین تا حالا اونه دیگه کسی نمیتونه آنچنان امیدوار باشه.

آخرین ویرایش:
آخه بدبختی اینه که بازی پایرت شده رو میبرن دوبله میکنن بعد خوده فروشنده هم پایرت خور میکنه یکی میخره هی ازش کپی میفروشه :) یعنی میشه پایرت تو پایرت

پ.ن : البته یه حالت سومی هم وجود داره که بازی پایرت تو پایرت رو بعضی ها میتونن بازم پایرت کنن .. یعنی میشه پایرت به توانه 3 .. حمید میدونه :)

به نظر من اگه بازی خوب فارسی بشه ارزش بازی کردن رو داره.
چون هر چه قدر هم که یه فرد انگلیسیش خوب باشه باز هم بازی که با زبون مادری آدم باشه(و البته کیفیتش هم حفظ بشه)یه چیز دیگس.

من خودم با اینکه انگلیسیم زیاد خوب نیست به نظر حماقته که ادم بره بازی های رو به خره که یارو با گرفتن دماقش جای چند نفر حرف بزنه .بابر کنید صداشون با همین Sound Recorder خود ویندوز ظبط می کنند می ندازن تو بازی:cheesygri این همه شرکت هایی بازی سازی برای بخش صدا هزینه می کنند اونوقت اینا...به نظر من که توهین به شعور گیمره در ضمن این نکته رو توجه کنید که یه بازی اکشن مثل cod4 دیالوگ انچنانی نداره هر موقع Mass Effect دوبله کردن من می رم می خرم:p

اگه کد 4 رو فارسی بازی کنی فکر میکنی تو نیروگاه اتمی بوشهر هستی :laughing: اصلن حس کماندو آمریکایی بودن به ادم نمیده!
نه آقا وضع بازی به این خرابی ها نیست خوب دوبله شده .
به نظر من فارسی کردن بازی موردی نداره به چند شرط:
1.بازی س.ا.ن.س.و.ر نشه.
2.همه قسمت هاش دوبله بشه.
3.داستان بازی با دوبله عوض نشه.
اما به نظر من توی کد4 فارسی همه چی خوب بود.
به نظرمن بد ترین بازی دوبله شده به فارسیGTA:VCبود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or