دنیای بزرگ Arkham Knight همچنان داستانی قوی خواهد داشت

.Evanescence.

کاربر سایت

دنیای Batman: Arkham Knight پنج برابر بزرگتر از سری قبل خواهد بود، اما این بدین معنا نیست که سازندگان این بازی از پس داستانی گیرا و هیجان انگیز بر نیایند. مدیر بازارایابی استودیو Rocksteady در مصاحبه‌ای با سایت IGN برایمان از تحولات این بازی نسبت به نسخه قبل خواهد گفت: " فکر می کنم همیشه از داستان هایی که در بازی می گوییم با سر بلندی و غرور خارج می شویم. ما در سری قبل تلاش می کردیم تا داستانی بسیار سینمایی در طول بازی را بازگو کنیم، قطعا داستان Asylum نقطه شروعی برای آن بود، اما موش و گربه بازی‌های بتمن و جوکر باعث شد تا Asylum مکانی کوچک و فشرده همانند یک دیگ خوراک پزی شود.
بعد از آن داستان را به یک دنیای بازتر بردیم تا قطعه‌ای دیگر از سلاح های بتمن را در اختیار گیمرها بگذاریم. Grappling Gun (تفنگی که قلاب پرتاب می کرد) و توانایی پرواز بتمن از آن دسته ابزاری بود که نیاز به دنیایی بزرگتر داشت.اما باز هم همیشه یک ابزار بزرگ غیبتش احساس می شد و آن چیزی نبود جز Batmobile. همیشه آن را می خواستیم اما در Asylum و یا در City واقعا عملی نبود. پس واقعا ما به جهانی بزرگتر نیاز داشتیم.
همچنین داستان سرایی نیز هنوز پرمحتواست. به هر حال نمایش هایی معین شده وجود دارد که با پا گذاشتن در دنیای Arkham Knight آن ها را متوجه خواهید شد. تیم واقعا در رساند داستان به بالاترین سطح خود کاملا هوشیار هستند تا چیزی خلق کنند که گیمرهای جدید و همچنین طرفداران اصیل بازی از آن راضی باشند. همچنین داستا به گونه ایست که هر وقت دلتان خواست ماموریت اصلی را کنار بگذارید و به ماموریت های فرعی بپردازید، اما هنوز یک داستان خطی از ابتدا تا انتهای آن وجود خواهد داشت.
پایانی که در انتهای Arkham City اتفاق افتاد راه را برای بتمن در دنیایی متفاوت باز کرد. روی دیگر این موضوع نیز این است که تمام دیگر دشمنان بتمن راحت تر می توانند نقش خود را اجرا کنند، بدون اینکه نگران عناصر ناشناخته باشند. آقای Perkins توضیح می دهد، در حالی که در دنیای جدید و بزرگ این شانس را می دهد تا دیگر villainهای اصلی بتمن خلق شوند، همچنین می توان قدیمی‌های دوست داشتنی را نیز به این سری بازگرداند."

"مرگ جوکر در آخر Arkham City داستانی جدید حول محور جنایتکاران را در Arkham Knight فرا گرفت. او دیگر حضور ندارد تا به کارهایی که دیگران انجام می دهند گَند بزند! پس باید دنیایی بدون شلوغ کاری و خرابکاری های او را تصور کنید. حال دیگران می توانند سازماندهی شوند، با هم کار کنند و چالش هایی سخت تر برایتان به وجود آورند. بدون حضور او و یک دندگی‌ها و کینه جویی‌هایش حال دیگران شانس این را دارند که کمی قویترو شجاعتر شوند تا کارهای متفاوت تری انجام دهند.
رفتن جوکر برایمان یک چالش بود، اما ما Scarecrow را به دلایلی دور از Arkham City نگه داشتیم، حال او برگشته تا یکی از آدم بدهای بزرگ داستان باشد. او لحظات بیاد ماندی زیادی در بازی اول داشت، برگرداند او به عنوان Big Bad بسیار هیجان انگیز است. او بازتابی بزرگ برای بتمن است، زیرا هر دو از ترس به عنوان سلاح خود استفاده می کنند. کار کردن با DC برای ایجاد دنیایی بزرگ از بتمن و زنده کردن Arkham Knight بسیار جالب بود، ما شدیدا هیجان زده شدیم و افتخار فوق العاده ای برای ماست تا چنین کار بزرگی انجام دهیم.
اگر مردم به این فکر کنند که این نهایت بتمن است، پس کارمان تکمیل شده است. ما به آن ها Gotham City را دادیم، به آن ها Batman با تمام قدرت و توانایی هایش را دادیم و همچنین به آن ها Batmobile را نیز اهدا کردیم. به نظر من این 3 عنصر کنار هم بازی فوق العاده ای را تشکیل می دهند. به نظرم این عالیست و کار خوبی را به اتمام رساندیم."

Why Batman: Arkham Knight's Gotham is 5 Times Larger Than Arkham City - IGN

آره همون!
تازه قشنگترش جایی بود که جوکر تفنگ رو شلیک می کرد و میباختیم، بعد بتمن از قبر میومد بیرون!!!:d

فک کنم تنها کسی هستم که تو همه تاپیک های این ارکهام نایت پست دادم به جز این :| نمیدونم این چند وقت چرا علاقمو از دست دادم نسبت به بازی :|
این از طرز خبر دادنشون که نگن سنگین ترن ... اینم از وضع تریلر و تصاویر دادن :|
اون قسمت تو aa من رو pc داشتم بازی میکردم که همون لحظه داشتم میدویدم یه لحظه صفحه برفکی شد :| بدجور ترسیده بودم و فک کردم بازی داره از اول شروع میشه :| منو داری میخواستم خودکشی کنم :دی بعد دیدم نه جوکر داره ماشینو میرونه گفتم یه چیزی مشکوکه :دی بعد فهمیدم نه بهترین صحنه بازی همینه :| همین سر ارکهام نایت که تو دمو این اتفاق افتاد و من داشتم زنده میدیدم اعصابم بهم ریخت :| گفت بازی مشکل پیدا کرد :| که دیدم نه عمدی بود .

از چیه این بازی خوشتون میاد؟ :|:-q
منو متقاعد کنید بخرمش
یکی از بهترین سیستم های مبارزات اخیر
فضاسازی فوق العاده
گیم پلی متنوع توی نسخه های قبلی که شامل مخفی کاری مبارزات تن به تن میشه
داستان سرایی فوق العاده
ماموریت های فرعی متنوع و زیاد
پازل های فوق العاده که هرکدوم برای کجت خاصی طراحی شدن
البته اینا رو بر اساس نسخه های قبلی میگم اگه راک استدی بازم بتونه از پسش بر بیاد شک نکن این نسخه یکی از شاهکارهای این نسل خواهد شد...

منو متقاعد کنید بخرمش

جزء معدود بازی های هست که هیچ ضعفی نداره
جو بازی بسیار عالی هست
سیستم مبارزات واقعا بی نظیره
داستان و روایتش فوق العاده هست
و همچنین گیم پلی بازی بدون نقصه

این جز اون دسته بازی هایی بود که بدون هیچ زور زدنی ازش لذت کامل رو بردم دقیقا عین پرتال2.معرکه فقط همینو میتونم بگم قدر این بازی های تراز اول رو بدونین.فوقالعاده خوش ساخت هست بازی یعنی اگه این دفعه گندم بزنن به علت خاطرات بسیار خوبی که ازش دارم بازم 10 بار تمومش میکنم.از موزیکش بگم که نفسمو بند می آورد توی آرخام فوق العاده بود تا حالا بدون هیچ بزرگ نمایی 100 بار ترکاشو گوش دادم برید حتما دانلود کنید و لذت ببرید.باور کنید من توی ماشین هم که میشینم همه چیزای دیگه گوش میدن من آهنگ بدون متن آرخام سیتی رو:dکلی هم بدو بیراه میشنوم:d خیلی خوش حالم که بازم با همون تم آهنگ برای این سری دارن آهنگ سازی می کنن.
به غیر از پیچیدگی و سر در گمی اولیه که به نظر من اونقدر هاهم بد نبود و بعد از چند دقیقه راه میفتادی, هیچ ایراد دیگه ای بهش وارد نیست.
فقط گلاید بتمن رو با 1000بازی دیگه عوض نمی کنم .فوقالعادست آقا فوقالعاده قطعا بدون هیچ شکی

منو متقاعد کنید بخرمش
لازم به متقاعد کردن و توضیح نیست :)
نمایش بازی تو E3 مو به تن هر موجودی سیخ میکرد :دی دیگه اگه کسی نسخه AC رو هم بازی کرده باشه دیگه نیاز به دیدن تریلر هم نیست خودش میفهمه Rocksteady چیز بد تحویل گیمرا نمیده :x

سری batman یکی از بهترین بازی هایی که انجام دادم rocksteady سر این بازی شاهکار کرده از نظر گرافیک و گیم پلی و هر چیز دیگری واقعا قوی و عالی به خصوص داستان بازی که یکی از دلایلی که باعث میشه ما کشش پیدا کنیم تا داستان تموم کنیم...و واقعا گیم پلی بازی انقدر کامل و خوب هست که نیازی به تغییر انچنانی نداره و با کمی بهینه کردنش میشه بهتر کرد بازم بازی رو

این سری عالیه هیچ شکی درش نیست من خودمم یکی از فن ها سریم
تریلر E3 هم عالـی بود به جز یه قسمتش ، من از قسمتی که بتموبیل مجهز به موشک میشه و شلیک میکنه اصلا خوشم نیومد فوق العاده بد بود و انگار از روی ترنسفورمرز تقلید شده بود ... ، البته با رانندگی تو گاتهام حال کردم (یعنی وقتی بتموبیل روی مود معمولیه:D)
طراحی گاتهام هم که عالـی بود کف کرده بودم:D

من از قسمتی که بتموبیل مجهز به موشک میشه و شلیک میکنه اصلا خوشم نیومد فوق العاده بد بود و انگار از روی ترنسفورمرز تقلید شده بود
من از وقتی که یادم میاد تو فیلم،کمیک و انیمیشنهاش این قابلیت -حداقل چیزی شبیه به این- رو داشت.

از بتموبیل که معرفی کردن خوشم نیومد :|
سر اون صفحه پاراZT تو AA سریع کنسول رو خاموش کردم دیسک رو در اوروردم رفتم با اعتماد به نفس تمام دیسک رو گذاشتم جلو فروشنده گفتم خرابه عوضش کن اون بیچاره هم عوضش کرد و من هنوز میخندم یادم میفته

بازی واقعا فوق العادست! هرچی که نسخه های قبلی کم داشته این داره
واقعا حتی ارزش داره به خاطرش کنسول خرید
- گیم پلی بتمبیل فوق العادست!

هنوز برام هیچ نسخه ایی AA نمیشه ,Scarecrow همیشه بهترین بدمن کل سری خواهد ماند,همچنین فضای اتمسفریک و موسیقی تکرار نشدنیش.

همون که ملت فکر میکردن کنسولشون دچار مشکل شده؟ :)) :biggrin1:
لامصب خیلی طبیعی و واقعی بود :biggrin1:
منم اضافه کنید :d منکه فکر کردم ایکس باکسم منفجر شد :d

منو متقاعد کنید بخرمش
همه مواردی گه بچه ها گفتن + وجود THE JOKER توی بازی :d

چرا شما همه چیو میگین نکته اصلی رو نمیگین :|:|
باو موسیقی متن ارکهام سیتی با روانتون بازی نکرد؟ :| یا اصلا نشنیدید؟ :دی

اتفاقا به نظر من موسیقی خیلیوهیلی می تونست بهتر باشه سوا از موسیقی منو به نظر من آرکهام سیتی موسیقیاش خیلی به یاد موندنی نیست و می تونه خیلی خیلی بهتر و بیاد موندنی تر بشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or