raya2
کاربر سایت
9.12 هستش درایورمنظورم درایور ati که تو این دی وی بی گذاشتن catalyste 9.12 هستش یا 9.11؟
9.12 هستش درایورمنظورم درایور ati که تو این دی وی بی گذاشتن catalyste 9.12 هستش یا 9.11؟
سلام مشخصات سیستم موردنیاز این بازی، به این صورت هست:سلام.من بازی zombie driver رو نصب کردم ولی توی بازی که میرم صفحه خیلی روشنه.
سیستمم هم اینه:
geraphic:ati readon 256 9550
ram:1.5
cpu:2.3
حالا میخواستم ببینم آیا این بازی به سیستمم نمیخوره؟
امتحان کنیداگه همینی که توی dbd هست رو نصب کنم آپدیت میشه؟
حیف. مشکل های اینجوری عموما با نصب درایو کارت گرافیک درست میشن. اگه کسی راه حلی برای مشکل ایشون { و مشکل من} داره، خواهشا کمک کنه.
به نظر من که توی شمارهی بعد میزارنسلام
راستش من که به شدت منتظرم اپیزود دوم Tales Of Monkey Island رو بذارن رو DBD.
اپیزود اول رو تموم کردم . اما دلم نمیاد یک دفعه برم اپیزود سوم رو شروع کنم .
نمیدونم چرا این یک اپیزود طلسم شده ( اپیزود های 3 و 4 و 5 رو خیلی زود گذاشتن تو DBD )در در حالی که توی قسمت نامه های همین شماره اخر مجله 2 بار از طرف
خواننده های مجله درخواست شده این اپیزود رو بذارن. ( تو شماره های قبلی هم بارها این درخواست بود.)
فکر نمیکنم جواب " ما به مسوولان مربوطه گفتیم اما کو گوش شنوا " جواب قانع کننده ای به خوانندگان مجله باشه.
اما رویهم رفته ایده DBD ایده بسیار عالی و خوبیه. من که این روز ها با Halo 1 برگشتم به خاطرات گذشته.
فرزین
به نظر من که توی شمارهی بعد میزارن
اگر خیلی منتظری
اینترنتی بخر
هزینش 2000 (با پست) بیشتر نمیشه
فکر نکنم که به حالت عادی بشه. چون همونطور که خودتون میدونید، بازی اوریجینال نیست. به نظر من، زیاد امیدی به Multi زدن بازیهای تو DBD نیست. مگه اینکه با برنامه هایی مثل Hamachi وGameranger بخواید آنلاین بازی کنید که من دقیقا از طرز کار این برنامه ها اطلاع ندارم.بچه ها کسی میدونه چه جوری میشه هیلو رو آنلاین بازی کرد؟
من خودم در این زمینه خیلی شانس آوردم.:biggrin1:من یکی از پکیج های بازی رایانه رو به خاطر اینکه بازی Planescape : Torment توش بود، خریدم. و توی اون پکیج از قضا اپیزود 2 Mi بود و من نشستم بازیش کردم. ولی کاملا حس شما رو درک میکنم. منم خودم اگه اپیزود 2 رو بازی نمیکردم، اصلا سراغ اپیزودهای دیگه نمیرفتم. چه دلایلی هم واقعا میارن برای نذاشتن این بازی. به قول خود شما:" ما به مسوولان مربوطه گفتیم اما کو گوش شنوا " انگار مسولان مربوطه اهل مریخن. خب مسولان مربوطش خود شما هستید دیگه. اسم مجله ی شما روی این محصوله. یعنی حرف شما اینقدر ارزش نداره که این آقای مسئول بیاد 200 مگ و خورده ای دانلود کنه بذاره تو DBD ؟:biggrin1: { البته مگه اینکه کاسه ای زیر نیم کاسه باشه. مثلا پشت DBD نوشته محصول مشترک دنیای بازی و کربن رایانه، امکان داره انتخاب بازی ها با کربن رایانه باشه.} ولی به نظر من، به دلیل درخواست زیاد، این اپیزود رو یه روز تو DBD میذارن. نگران نباشید.سلام
راستش من که به شدت منتظرم اپیزود دوم Tales Of Monkey Island رو بذارن رو DBD.
اپیزود اول رو تموم کردم . اما دلم نمیاد یک دفعه برم اپیزود سوم رو شروع کنم .
نمیدونم چرا این یک اپیزود طلسم شده ( اپیزود های 3 و 4 و 5 رو خیلی زود گذاشتن تو DBD )در در حالی که توی قسمت نامه های همین شماره اخر مجله 2 بار از طرف
خواننده های مجله درخواست شده این اپیزود رو بذارن. ( تو شماره های قبلی هم بارها این درخواست بود.)
فکر نمیکنم جواب " ما به مسوولان مربوطه گفتیم اما کو گوش شنوا " جواب قانع کننده ای به خوانندگان مجله باشه.
اما رویهم رفته ایده DBD ایده بسیار عالی و خوبیه. من که این روز ها با Halo 1 برگشتم به خاطرات گذشته.
فرزین
دوست عزیز، فکر کم جملتونو ناقص نوشتید.:smile: ناقصی های چی؟ببینم جایی هست ناقصی های رو بفروشه ؟
سلام دوست عزیز.
منم یه جورایی احساس میکنم تو این شماره میذارن .
ولی اگه این شماره نذاشتن دیگه میره رو اعصاب
همونطور که گفتید اینترنتی میخرم.
راستش دنبال لینک دانلودش هم همینجا تو بازی سنتر گشتم ولی پیدا نکردم .
6-5 روز دیگه معلوم میشه.
ممنون از شما
فرزین
منم منظورم با اینجور برنامه ها و ریختن پچهایی روی بازی بود که بشه آنلاین بازی کرد چون میرم تو بخش مولتی و یه سرور انتخاب میکنم میگه cd key ارجینال میخواد.فکر نکنم که به حالت عادی بشه. چون همونطور که خودتون میدونید، بازی اوریجینال نیست. به نظر من، زیاد امیدی به Multi زدن بازیهای تو DBD نیست. مگه اینکه با برنامه هایی مثل Hamachi وGameranger بخواید آنلاین بازی کنید که من دقیقا از طرز کار این برنامه ها اطلاع ندارم.
رفیق اگه میخوای دانلود کنی این لینک دانلود که مستقیم هم هست:
http://d06.gamecentersolution.com/TalesofMonkeyIslandChapter2Setup.exe?CID=4381&CN=Reflexive.net&AN=Tales+of+Monkey+Island%3a+Chapter+2&AID=1483&DCID=0&ATAG=days:18,visits:2&DID=379223267
با این برنامه هم کرکش کن(اگه نحوه ی کارش رو نفهمیدی بگو تا بهت بگم):
http://www.multiupload.com/DMOJLJG738
منم منظورم با اینجور برنامه ها و ریختن پچهایی روی بازی بود که بشه آنلاین بازی کرد چون میرم تو بخش مولتی و یه سرور انتخاب میکنم میگه cd key ارجینال میخواد.