دنباله Lords Of Shadow ، بر روی PS3 ، X360 ، WiiU و Vita .

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Castlevania-Lords-of-Shadow-Title.jpg

بر اساس جدید ترین گزارش و اطلاعات بدست آمده ، دنباله عنوان Castlevania: Lords of Shadow مراحل ساخت خود را بر روی پلتفرمهای PS3 ، X360 ، WiiU و Vita سپری می کند . این اطلاعت از Paul Gale بدست آمده ، که وی نخستن بار PlayStation All-Stars Battle Royale را گزارش و همچنین از Castlevania: Mirror of Fate (مخصوص پلتفرم 3DS) اطلاعات بیشتری را به بیرون درز داد .
Mirror of Fate عنوانیست دو بعدی در سری کسلوِینیا که بیش از یک سال و نیم است که در حال ساخت می باشد و دارای دو شخصیت قابل بازی و حالت Co-Op است .همچنین این بازی از دوربین 3DS برای حل برخی پازل ها استفاده میکند و به مانند یک آینه عمل می کند که قابلت بسیار جالب و نو آورانه ای دارد . پیش از این که KONAMI برای ویرایش WiiU عنوان LoS2 تمایل نشان دهد ظاهرا قرار بود نسخه ای از MoF بصورت تعاملی بین WiiU و 3DS وجود داشته باشد .
نسخه WiiU عنوان MoF در واقع همان نسخه 3DS است که با کنترلر تبلت مانند WiiU قابل بازیست و مانند نسخه 3DS از قابلیت دوربین آن بهره می برد .
بدین ترتیب WiiU از هر دو نسخه جدید Castlevania که توسط استدیو اسپانیایی MercurySteam در دست ساخت است بهره مند است ؛ این بازیها بصورت کامل تر در ماه آتی و در جریان نمایشگاه E3 رو نمایی میگردند .

آخرین ویرایش:
^^^ بازی مولتی پلتفرم که این حرفا رو نداره ! باز اگه LoS sequel تایک اکسکلوسیوی چیزی بود آره ، میشد تا حدودی این حرف رو زد !
پ.ن : امضام تو حلقتون :دی !

خب اینجور که از شواهد پیداست Konami یه نسخه با فریم ریت 30 مخصوص یه سری از دوستان داده بیرون. فقط نمیدونم چرا این نسخه به دست ما نرسیده ؟!
----------------------------------------------
یعنی واقعا یه عده متوجه نشدن بازی یه حالت اسلوموشن داشت یه جورایی؟ اون حالت به خاطر همین 25 فریم بودنه دیگه.
بتونن رو 30 فیکسش کنن خیلی خوب میشه.
===
دوستانی که میگن افت فریم نداشت ، یا رو 360 فریم ریت کمتر نبود مقاله ی Digital Foundry رو بخونن لطفا. حتی 2 تا ویدئو هم تو بررسیش گذاشته و فریم ریت رو تو 2 تا کنسول مقایسه کرده.
رسما LOL. الان خودم ویدئو رو دیدم. فریم 360 بین 16 تا 20 متغیر بود. مال PS3 هم بین 18 تا 22. البته بعضی جاها به 24 و 26 هم میرسید... باز بگین افت فریم نداشت.

خوب وقتی من احساس نکردم و نه تو پی اس 3 و نه 360 بدون اینکه اسلو موشن بشه و اذیتم کنه بازی رو تموم کردم . حالا تو هی بگو . اصلا فریمش 18 نباشه 1.5 باشه من میگم افت فریمی که باعث بشه اذیت بشم ندیدم ینی اسلو موشنی چیزی ندیدم من تو بازی .

@ بهنام :
من پستت رو الآن دیدم ؛ مقایسه DF رو دیدم ، کجا 16/18 فریم بود ؟
همین روی 22 تا 28 فریم بود .
همون ویدئوی اول که بارون هم میاد. اکثرش بین 16/18 تا 20/22 بود.
جاهایی که جزئیات ، افکت ها و تعداد دشمنا کم میشه و خلوته بین 24 تا 28 میشه. ولی تو صحنه های شلوغ اکثرا همون 22 تا 24 بوده که این خودش یعنی 6 تا 8 فریم زیر استاندارد.

بابا كم به فريم اين بازي گير بديد اصلا بازي اسلو موشن راضي شديد بازي اين همه محاسن خوب داره چسبيديد به فريمش حالا چون فريمش پايين بوده هي بكوبيد تو سرش يخرده هم از محاسنش بگيد حالا اين نسخه جديد فريمش رفت بالا اونوقت ميخواهيد به چي گير بديد؟يخرده بازتر نگاه كنيد از بازي تعريفم كنيد چيزي از تون كم نميشه ها؟

بحث فریم که کلا الکیه
ولی فریم بازی اصلی صد برابر بهتر از فریم دی ال سی ها بود !!! :laughing:

منم بدون هیچ جبهه گیری میگم . من رو 360 اسلیم روی هارد نصب شده بازی کرم به ولله افت فریم ندیدم !
زنده باد 360 اسلیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــم !!!!

آخرین ویرایش:
جزئیات محیط C LOS به نسبت به بازیهای هم سبک خودش غنی تر و گسترده تر بود . (غیر از یک مورد!) فریم ریتش هم تو اکثر مراحل زیر 30 میرفت میشه گفت بیشتر روی 25 فریم قفل بود تا 30 !

تو سایت بازی (thedragonreturns) وقتی سورس اینفوی سایت رو زدم جمله ای رو دیدم که روی خود سایت نیست. حالا منظور چی میتونه باشه نمیدونم. کلا کسلوانیا چه ربطی به اژدها میتونه داشته باشه هم نمیدونم. جمله این بود
Dare you face the evil darkness? It is written that the creatures behind that door will return very soon to claim the souls of your loved ones, and send you straight to hell! Be aware!" />
که البته میشه جمله رو ربط داد به گابریل و ... اما اژدها؟! معلوم نیست.

تو سایت بازی (thedragonreturns) وقتی سورس اینفوی سایت رو زدم جمله ای رو دیدم که روی خود سایت نیست. حالا منظور چی میتونه باشه نمیدونم. کلا کسلوانیا چه ربطی به اژدها میتونه داشته باشه هم نمیدونم. جمله این بود

جمله که خیلی به گابریل میخوره. دوستان میگفتن اژدها یکی از نام ها یا الغاب دراکولا هست. دیگه نمیدونم :دی
ینی این جمله به گبریل خطاب شده یا گبریل این جمله رو میگه ؟
احتمالا این جمله رو در مورد گابریل گفتن.

آخرین ویرایش:

میگن به دراکولا; دراگون هم میگفتن.

كاملا مشخصه داره در مورد گابريل صحبت ميكنه وبه احتمال كم بخاطر تغيير طبيعت گابريل از حالت انساني به حالت دراكولايي لقب اژده ها بهش داده شده و به احتمال قوي چون گابريل از نسلي بوجود اومده كه نسلن درنسل شكارچي دراكولاها بودن اين لقب به شكارچي دراكولاها خطاب ميشده كه دراين زمان گابريل اون dragonخطاب شده خواهد بودو هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or