دنباله Lords Of Shadow ، بر روی PS3 ، X360 ، WiiU و Vita .

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Castlevania-Lords-of-Shadow-Title.jpg

بر اساس جدید ترین گزارش و اطلاعات بدست آمده ، دنباله عنوان Castlevania: Lords of Shadow مراحل ساخت خود را بر روی پلتفرمهای PS3 ، X360 ، WiiU و Vita سپری می کند . این اطلاعت از Paul Gale بدست آمده ، که وی نخستن بار PlayStation All-Stars Battle Royale را گزارش و همچنین از Castlevania: Mirror of Fate (مخصوص پلتفرم 3DS) اطلاعات بیشتری را به بیرون درز داد .
Mirror of Fate عنوانیست دو بعدی در سری کسلوِینیا که بیش از یک سال و نیم است که در حال ساخت می باشد و دارای دو شخصیت قابل بازی و حالت Co-Op است .همچنین این بازی از دوربین 3DS برای حل برخی پازل ها استفاده میکند و به مانند یک آینه عمل می کند که قابلت بسیار جالب و نو آورانه ای دارد . پیش از این که KONAMI برای ویرایش WiiU عنوان LoS2 تمایل نشان دهد ظاهرا قرار بود نسخه ای از MoF بصورت تعاملی بین WiiU و 3DS وجود داشته باشد .
نسخه WiiU عنوان MoF در واقع همان نسخه 3DS است که با کنترلر تبلت مانند WiiU قابل بازیست و مانند نسخه 3DS از قابلیت دوربین آن بهره می برد .
بدین ترتیب WiiU از هر دو نسخه جدید Castlevania که توسط استدیو اسپانیایی MercurySteam در دست ساخت است بهره مند است ؛ این بازیها بصورت کامل تر در ماه آتی و در جریان نمایشگاه E3 رو نمایی میگردند .

آخرین ویرایش:
رو PS3 بازی کردی و از روی بلو-ری ؟

یقینا همین طوره

من متاسفانه اون موقع که بازی اومد PS3 نداشتم ، روی 360 که رسما دهن ِ ما رو مورد عنایت قرار داد !
همون Location ـه اول که زیر بارون بود منو روانی کرد ، بعد پیش خودم گُفتم روی هارد نصب کُنم شاید بهتر شه ، روی هارد هم نصب کردم تغییر چندانی نداشت (کمی بهتر شُد ولی با حال ایده آل فرسنگ ها فاصله داشت) ، البته بعدا هم متوجه شُدم که اصلا بازی خودش هم روی 30 فریم نیست (جدای از افت فریم هایی که داره).

یقینا همین طوره

من متاسفانه اون موقع که بازی اومد PS3 نداشتم ، روی 360 که رسما دهن ِ ما رو مورد عنایت قرار داد !
همون Location ـه اول که زیر بارون بود منو روانی کرد ، بعد پیش خودم گُفتم روی هارد نصب کُنم شاید بهتر شه ، روی هارد هم نصب کردم تغییر چندانی نداشت (کمی بهتر شُد ولی با حال ایده آل فرسنگ ها فاصله داشت) ، البته بعدا هم متوجه شُدم که اصلا بازی خودش هم روی 30 فریم نیست (جدای از افت فریم هایی که داره).

منم اون موقع با 360 اجراش کردم موقعی که تکه سنگها به زمین میوفتاد وحشتناک فریم پایین میومد.دفعه ی دوم که بازی رو اجرا کردم و منو بازی رو دیدم متوجه physx nvidia شدم که بنظرم اصلی ترین دلیلش همین ویژگی هست که باعث شده بود اینقد فریم نوسان داشته باشه.امیدوارم توی نسخه ی بعدی شاهد اینگونه ایرادات نباشیم و روونی بازی بیشتر تو اولویت باشه تا چیزای دیگه.

منم اون موقع با 360 اجراش کردم موقعی که تکه سنگها به زمین میوفتاد وحشتناک فریم پایین میومد.دفعه ی دوم که بازی رو اجرا کردم و منو بازی رو دیدم متوجه physx nvidia شدم که بنظرم اصلی ترین دلیلش همین ویژگی هست که باعث شده بود اینقد فریم نوسان داشته باشه.امیدوارم توی نسخه ی بعدی شاهد اینگونه ایرادات نباشیم و روونی بازی بیشتر تو اولویت باشه تا چیزای دیگه.

من که افت فریم انچنانی ندیدم ولی بازی فریم بالایی هم نداشت من که زیاد متوجه افت فریم نمیشم ولی توی این بازی قشنگ معلوم بود که سی نبود و به نظرم هم مشکلش این بود ولی با توجه به جزئیات محیط طبیعی بود ولی به گیم پلی بازی اسیبی نمیزد.

بی صبرانه منتظر ادامش هستم>:d

^^^
Yes :> . دیوید کاکس ...

کیوان مگه تایید رسمی شده ؟! :دی ولی من موندم شخصیت اصلی بازی کی میشه ؟! :-/ ( دوباره میخوان گبریل رو بزارن ؟! )

اسپویل وحشتناک پایان بازی اگه تموم نکردید نخونید
اونطوری که دیدم گبریل تبدیل به دراکولا شده ( نحوه تبدیل شدنش تقریبا اشکم رو در آورد :(()

یعنی توی نسخه بعدی قراره دراکولا باشیم ؟! :دی یا اینکه باید بریم گبریل بدبخت رو نابود کنیم ؟! :|

این بچه هایی که میگن افت فریم داشتن من اصلا چنین افتی نداشتم!!!
بلاخره تایید شد. کیوان آیا کارگردان و لول دیزاینر همون قبلیان؟
داشتید ، متوجهش نشدید :دی
کلا فریم رو 25 فیکس بوده ، افت هم داشته. البته اینجوری که میگن روی PS3 ثبات فریم بهتر بوده. خود من زیاد کم و زیاد شدن فریم احساس نکردم ولی قشنگ تابلو بود که فریم کلا پایین تر از 30 هست.
====
حال میده تایید نشه یکم بخندیم :دی

تایید نشه ؟! :|:دی
جمع کنید ایهالهیترز :دی ! تایید شده خیلی وخته :دی ! مونده رونماییش که کجا بهتر از E3 امسال ؟
پ.ن : دوستان کسی با این آشنایی داره ؟:-/:دی
i352880_t-castlevanials-simonbc-h5-10-.jpg

اره بهنام راس میگه ، رو PS3 یکم فریمش بهتر بود ، افت فریم داشت ولی برای من هم خیلی آزاردهنده نبود .

فک کنم رو 360 بازی بیشتر افت فریم داشت اونم به خاطر سخت افزار ضعیف تر 360 هست :p:d

رو ps3 هم بازی کردم البته 2 سال پیش و تا جایی که یادمه اونجا هم افت فریمی به اون صورت نبود که آدمو اذیت کنه .

خُب کیوان اون سوال رو پرسید چون میدونست روی PS3 افت فریم کمتر بوده و فریم ثُبات بیشتری داشته ، تشریف ببرید یه دور روی 360 تجربه کنید تا متوجه افت فریمش بشید . بازی هم که خودش کلا زیر 30 فریم اجرا میشه (25 فریم) که همین بدجور روی مُخه !

کیوان مگه تایید رسمی شده ؟! :دی ولی من موندم شخصیت اصلی بازی کی میشه ؟! :-/ ( دوباره میخوان گبریل رو بزارن ؟! )

اسپویل وحشتناک پایان بازی اگه تموم نکردید نخونید
اونطوری که دیدم گبریل تبدیل به دراکولا شده ( نحوه تبدیل شدنش تقریبا اشکم رو در آورد :(()

یعنی توی نسخه بعدی قراره دراکولا باشیم ؟! :دی یا اینکه باید بریم گبریل بدبخت رو نابود کنیم ؟! :|

به نظرم همون گابریل هستیم,بازی هم بازه زمانی انسان بودن تا خون آشام بودنو روایت میکنه.

نسخه ی قبل به جز مشکل اُفت فریم هیچ مشکلی نداشت . من بخاطر مشکل فریم عطاش رو به لغاش بخشیدم . امیدوارم این یکی مثه نسخه ی قبل رو اعصاب نباشه فریمش. نمیتونید فریم رو ثابت کنید مجبور نیستید محیط با اون همه جزئیات درست کنید ، این کارشون ضربه ی بزرگی به گیم پلی بازی زد.
من خودم فن اين بازي هستم بازي مشكل افت فريم نداشت مشكلش اين بود كه روي 25 فريم قفل بود كه تو اين نسخه به احتمال زياد روي 30فريم اجرا ميشه

---------- نوشته در 07:39 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:31 PM ارسال شده بود ----------

اره بهنام راس میگه ، رو PS3 یکم فریمش بهتر بود ، افت فریم داشت ولی برای من هم خیلی آزاردهنده نبود . فک کنم رو 360 بازی بیشتر افت فریم داشت اونم به خاطر سخت افزار ضعیف تر 360 هست :p:d
اگه ps3 فريم بهتري داشته بخاطر اينكه پلتفرم ليدش ps3 بوداگه نبود رو 15فريم هم اجرا نميشد...

من رو 360 بازي كردم به اون صورت افت فريم اذيتم نكرد.با توجه به گرافيك فوق العاده بازي معقول به نظر ميرسيد.البته تو اين سبك هرچه فريم بهتر باشه لذت بازي بيشتره.

شرط مي بندم اينهايي كه ميگن افت فريم 360 بيشتر بود نصفشون بازي رو 360 اصلا نديدن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or