دنباله Lords Of Shadow ، بر روی PS3 ، X360 ، WiiU و Vita .

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

Castlevania-Lords-of-Shadow-Title.jpg

بر اساس جدید ترین گزارش و اطلاعات بدست آمده ، دنباله عنوان Castlevania: Lords of Shadow مراحل ساخت خود را بر روی پلتفرمهای PS3 ، X360 ، WiiU و Vita سپری می کند . این اطلاعت از Paul Gale بدست آمده ، که وی نخستن بار PlayStation All-Stars Battle Royale را گزارش و همچنین از Castlevania: Mirror of Fate (مخصوص پلتفرم 3DS) اطلاعات بیشتری را به بیرون درز داد .
Mirror of Fate عنوانیست دو بعدی در سری کسلوِینیا که بیش از یک سال و نیم است که در حال ساخت می باشد و دارای دو شخصیت قابل بازی و حالت Co-Op است .همچنین این بازی از دوربین 3DS برای حل برخی پازل ها استفاده میکند و به مانند یک آینه عمل می کند که قابلت بسیار جالب و نو آورانه ای دارد . پیش از این که KONAMI برای ویرایش WiiU عنوان LoS2 تمایل نشان دهد ظاهرا قرار بود نسخه ای از MoF بصورت تعاملی بین WiiU و 3DS وجود داشته باشد .
نسخه WiiU عنوان MoF در واقع همان نسخه 3DS است که با کنترلر تبلت مانند WiiU قابل بازیست و مانند نسخه 3DS از قابلیت دوربین آن بهره می برد .
بدین ترتیب WiiU از هر دو نسخه جدید Castlevania که توسط استدیو اسپانیایی MercurySteam در دست ساخت است بهره مند است ؛ این بازیها بصورت کامل تر در ماه آتی و در جریان نمایشگاه E3 رو نمایی میگردند .

آخرین ویرایش:
خوشحالم ولی امیدوارم ایندفعه دیگه لرد او اسکی تحویلمون ندن >:d< :d

پ.ن : این کامنت صرفا جهت عصبی کردن کسلوانیا فن ها بود ;;):دی

پ.ن 2 : مردک برا Vita هم میاد !! :|

خوشحالم ولی امیدوارم ایندفعه دیگه لرد او اسکی تحویلمون ندن >:d< :d

پ.ن : این کامنت صرفا جهت عصبی کردن کسلوانیا فن ها بود ;;):biggrin1: [2]
بعد از متال گیر 4 ، بهترین بازی این نسل واسم نسخه اول LoS بود . خدا کنه یه دست به سرو روی فریم ریت بازی بکشن ، دیگه من چیزی نمیخوام ازشون ...
@ نیما و بهنام :
Don't make me DOG :|:biggrin1: !
66137588736759580420.jpg

آخرین ویرایش:
بعد از متال گیر 4 ، بهترین بازی این نسل واسم نسخه اول LoS بود . خدا کنه یه دست به سرو روی فریم ریت بازی بکشن ، دیگه من چیزی نمیخوام ازشون ...
@ نیما و بهنام :
Don't make me DOG :|:دی !

خدا کنه یه دست به سرو روی فریم ریت بازی بکشن

آها خوب شد گفتی ، بازی که میکردم یاد این فیلما میافتادم که تو 120 فریم فیلمبرداری میشن تو 20 فریم Run میشن >:d< :d

کلا هیچی کچل ِ خودمون نمیشه :x:d فریم ثابت ، گیم پلی خدا ، گرافیک آخرت ، کله نور بالا ، ریش بزی شکلات >:d< :x:d

پ.ن : این کامنت برای خورد کردن شخصیت و حیثیت لرد او اسکی فن بود ;;):d

پ.ن 2: اقا کوپن ترول اخر شبمون تموم شد ، کیوان ترورم نکن فردا میام جوابتُ میدم :دی

آها خوب شد گفتی ، بازی که میکردم یاد این فیلما میافتادم که تو 120 فریم فیلمبرداری میشن تو 20 فریم Run میشن >:d< :d کلا هیچی کچل ِ خودمون نمیشه :x:d فریم ثابت ، گیم پلی خدا ، گرافیک آخرت ، کله نور بالا ، ریش بزی شکلات >:d< :x:d پ.ن : این کامنت برای خورد کردن شخصیت و حیثیت لرد او اسکی فن بود ;;):d پ.ن 2: اقا کوپن ترول اخر شبمون تموم شد ، کیوان ترورم نکن فردا میام جوابتُ میدم :دی
البته كچل يه چيز ديگست ولي اين بازي حسوحال خودشو داره زياد بهش گير ندين

---------- نوشته در 01:13 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:00 AM ارسال شده بود ----------

ترول كننده ها كجا رفتن؟ رفتن بخوابن؟

بهترین خبر ممکن برای من تایید شدن LoS 2 ـه ، بعد از تموم کردن DLC ها واقعا دوست دارم بدونم چه اتفاقی میوفته

ترول های محترم :دی لطفا دست از سر این گبریل بردارید :دی خودش به قدر کافی زجر کشیده و نیازی نیست شما بیشترش کنیم :دی

خدا خیرش نده . یکی ورداشت بدون اینکه بهم بگه یه ویدئو واسم گذاشت ( از بچه های بی شعور فامیل ) بعدش که دیدم فهمیدم ویدئوی بعد Credits ـه LOS ـه . داستان بازی رو به وحشیانه ترین مدل واسم اسپویل کرد . منم دیگه نتونستم بازی رو بازی کنم . واقعا هم نمیشد . هنوزم ناراحتم که چرا نتونستم بازی کنم .

نسخه ی قبل به جز مشکل اُفت فریم هیچ مشکلی نداشت . من بخاطر مشکل فریم عطاش رو به لغاش بخشیدم . امیدوارم این یکی مثه نسخه ی قبل رو اعصاب نباشه فریمش. نمیتونید فریم رو ثابت کنید مجبور نیستید محیط با اون همه جزئیات درست کنید ، این کارشون ضربه ی بزرگی به گیم پلی بازی زد.

نسخه ی قبل به جز مشکل اُفت فریم هیچ مشکلی نداشت . من بخاطر مشکل فریم عطاش رو به لغاش بخشیدم . امیدوارم این یکی مثه نسخه ی قبل رو اعصاب نباشه فریمش. نمیتونید فریم رو ثابت کنید مجبور نیستید محیط با اون همه جزئیات درست کنید ، این کارشون ضربه ی بزرگی به گیم پلی بازی زد.
من همین دیروز یه بار دیگه بازی رو تموم کردم و افت فریمی ندیدم حتی از رو دیسک داشتم اجرا میکردم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or