دموی Outriders هم اکنون در دسترس

miladdej

کاربر سایت
outriders-demo-start-times-whats-included-and-unlocks-guide-1.jpg

از اون جایی که این بازی حتی تاپیک هم نداره حس می کنم خیلی ها در مورد این دمو اطلاع ندارن! با این که فکر می کنم امتحان کردن این دمو برای هر کسی که حتی یه ذره به بازی علاقه داره می ارزه. دمو در حال حاضر برای پلتفرم های Playstation 4/5, Xbox one s/x, Xbox series s/x, steam از امروز ۲۵ فوریه در درسترس هست.
چند تا نکته در مورد این دمو:
- حجم دانلود برای پی سی و کنسول ها حدود ۲۲ گیگابایت هست؛
- این دمو هست نه آلفا یا بتا، یعنی یه بخش از نسخه نهایی رو الان بازی می کنید؛
- برای دسترسی به دمو نیازی به پیش خرید نیست و برای همه مجانی و قابل دسترسه؛
- توی دمو و بازی نهایی تا حداکثر سه نفر قابلیت کوآپ دارن؛
- پیشرفتتون توی دمو در صورت خرید بازی نهایی قابل انتقال هست؛
- دمو شامل prologue و چپتر ابتدایی بازی هست و حدود ۳ ساعت گیم پلی برای تموم کردنش با یک کلاس از کاراکترها نیاز داره، همه ی چهار کلاس بازی نهایی هم توی دمو قابل بازی هستن؛
- دمو محدودیت زمانی نداره و حتی بعد از لانچ نسخه کامل هم قابل دسترسه؛
- کراس پلی هم توی دمو وجود داره هر چند باید توی تنظیمات فعالش کنید؛
- مورد توجه پی سی پلیرها، درایور انویدیا(461.72)برای این دمو هم منتشر شده؛
- با وجودی که بازی تمام آنلاین هست سازنده ها بارها ادعا کردن که بازی Games as a service نیست و نسخه نهایی یه پکیج کامله، با این که بعد از انتشار هم محتوای جدید دریافت می کنه. یعنی یه چیزی مثل بوردرلندز؛
- کیفیت اجرایی برای کنسول ها به این ترتیب هست:
Xbox series X: 4k 60fps
Xbox series s: 4k 60 fps
Xbox one X: 4k 30fps
Xbox one/one s: 1080p 30fps
PlayStation 4: 1080p 30fps
Playstation 4 pro: 4k 30fps
Playstation 5: 4k 60 fps
EvExWQZXcAIrYu6.jpeg

- بعد از ۳ ساعت بیش از ۵۰ هزار نفر پلیر همزمان روی استیم در حال بازی کردن دمو هستن و تعداد هم در حال افزایشه.
2021-02-25-23-16-25.jpg

لینک دموی استیم:

لینک دموی PSN US:
OUTRIDERS Demo

لینک دموی Xbox:
https://www.microsoft.com/en-us/p/outriders-demo/9n8mh35p4vsd?activetab=pivot:overviewtab

خب یعنی خودتم الان نمیتونی کانکت بشی؟
اگه اینطوره و همه مشکل داریم و از امروز اینطور شده، پس میتونه مشکل از سمت خودشون باشه.
آره همون اول کار authenticate نمیشه و ارور وصل نشدن به سرورها میده. از جمعه صبح که دمو شروع شد تا دیروز که آخرین باری بود که بازی میکردم بدون مشکل اجازه ورود میداد.

• Like
Reactions: m.d.makan
خب منم از تجربه خودم بگم:

در تایید توضیحات چند پست قبل که میلاد جان زحمتش کشید، منم باید بگم داستان بازی میشه گفت بزرگسالانست و جدیه، برای یک بازی که تمرکزش بیشتر آنلاین هست منم واقعا همچین انتظاری نداشتم.

دوباره در تایید ایشون طراحی مراحل خیلی نسل قبلیه و همینطور کنسولیزست.
من فکر میکردم بازی جهان باز باشه ولی در عمل از 2متر جا میرید تو 2متر جای دیگه و این وسط همش بارگذاری داریم!
اونجاهایی هم که فکر میکنیم الان وارد یک مپ بزرگ میشیم اینطور نیست و کلا یک مسیر خطی داریم.
البته بازی مراحل جانبی هم در نظر گرفتن که کمی به مراحل عمق بیشتری بدن و به یکسری جاهای مپ دسترسی داشته باشیم.

من خیلی دوست داشتم بازی کلا اول شخص باشه و یا همچین مودی هم اضافه میداشت، نه اینکه از دوربین سوم شخص خوشم نیاد ولی بنظر من دوربین سوم شخص بازی میتونست خیلی بهتر باشه.

در مورد گیم پلی چیزی که مشخصه لوتر شوتر هست مثل سری بوردرلندز به اضافه المان های اولیه RPG که خب خیلی ویژگی خوبی هست.
در مورد گان پلی و شوتینگ بازی هم میشه گفت نسبت به استانداردهای روز ضعیف هست، اگه مقایسه بخوام بکنم بین این بازی و ساخته 10 سال پیش همین استودیو یعنی Bulletstorm ، شما خیلی پیشرفت خاصی نمیبینی.
ولی باز تو یک سری از صحنه ها اگه اسلحه درستی دستتون باشه (مثلا یک Rifle بدون اسکوپ) و فقط به قصد هدشات کردن شلیک کنید خیلی حس خوبی به آدم میده.
(این مورد تو Bulletstorm هم واقعا خیلی خوب بود)

یکی دیگه از ضعفهای دوربین سوم شخص بازی دیده نشدن اسلحه هاست، جدای از ضعیف بودن که خب چون اوایل بازی هست و نمونه های قدرنمند باید در ادامه باز کنیم و...
ولی چون اسلحه ها حین مبارزه دیده نمیشن، چه بسا مدلسازی خیلی جذابی هم ندارن، بنابراین اصلا حس خوبی هم به پلیر القا نمیکنن.
این به اضافه گان پلی نچسب و کنترل نچندان خوب بازی خیلی میتونه به موفقیت بازی لطمه بزنه.

منم روی PC بازی میکنم و چیزی که خیلی به چشمم میاد و مشخصه اینه که کنترل بازی بیشتر میل به استفاده شما از گیم پد داره.
اشتباه نشه بازی هیچ مشکلی با موس/کیبورد نداره ولی کلیت بازی مثل دوربین/طراحی مراحل/شوتینگ و... من به این فکر میندازه که این بازی کلا یک شوتر متوسط کنسولی هست.
سیستم کاور گیری بازی نسبتا ضعیف ساخته شده و اصلا با سری GOW یا R6 Vegas قابل مقایسه نیست.
گرافیک فنی هم نهایتا و باارفاق در حد بازیهای نیمه اول نسل 8 هست.

کلیت بازی ترکیبی از المان های خوب و ضعیف هست.
خیلی جاها به خودم میگم بازی سال 2021 چرا باید همچین موردی داشته باشه ولی همین که میرسم به بخش مبارزه و چندتا هدشات پشت هم میکنم میگم گوربابای اون موارد بچسب به بازی.
در آخر بار دیگه کامنت میلاد جان تایید میکنم که با اینکه بازی از خیلی جهات قوی نیست ولی پلیر وامیداره که برگرده و به بازی ادامه بده.

خیلی رو مخه همچین مسئله ای اونم سال 2021...

ولی جالب بود میخوندم این بازی تنها لوتر شوتر/coop یی هست که اومده اون المان های اذیت کننده رو برداشته. از لایو سرویس بودن بگیر تا میکروترنزکشن و همینطور یک داستان جدی وسط کار گذاشته. و میگفتن لووتینگ بازی تاثیر خیلی مهمی توی پلی استایل کمپین داره (نقد skillup میگفت در کمال مشکلاتش واقعا یسری چیزای مثبتی داره که خیلی خوبه)

در کل جدای اشکالات زیادش همه میگن خیلی جذبش شدن...

آقا در ادامه مکاشفات، دوباره از داستان و نحوه روایت بگم.
الان یک مرحله جانبی رفتم که شدید بوی روایت Spec ops the line میداد.
شاید درآخر اینطور نباشه اما اصلا همینکه بهش فکر کردم گل از گلم شکفت، گفتم بیام شمارو هم ترغیب کنم :D
دیگه خود دانید، دمو مجانیه بزنین تو گوشش آقا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or