دموی Dead Space 3 را زودتر تجربه کنید.

RattleSnake

کاربر سایت

19ds1uvb7gjy3btlqa39.jpg

Visceral Games نسخه Demo بازی Dead Space 3 را برای تعطیلات کریسمس هدیه می‌دهد.
Dead Space 3 شامل المان‌های جدید از جمله co-op که به گیمر این امکان را می‌دهد تا تجربی همکاری را در فضایی تاریک داشته باشند. بازی در سیاره جدید و یخ زده و برفی Tau Volantis جریان دارد, همچنین بازی در مد co-op به دلخواه است. در این بخش با شخصیت John Carver بازی شروع می شود به داستان او پرداخته می‌شود ماموریت های جانبی برای او و مکانیزم ها منحصربفرد در گیم پلی را تجربه خواهیم کرد.
بازی برنده 15 critic جایزه E3 و جایزه Best of Show از مجله Game Informer شده است.
Electronic Arts امروز رسما تایید کرد Demo بازی Dead Space 3 به تاریخ 22 ژانویه در دسترس قرار می‌گیرد برای Xbox Live Marketplace و PlayStation Network اما دارندگان Xbox 360 با ثبت نام یک هفته زودتر می‌توانند به Demo دسترس داشته باشند.

اشخاصی که به گرفتن Demo علاقه دارند می‌توانند از طریق وب سایت بازی با وارد کردن اطلاعات ID اکانت Origin خود code بازی را دریافت کنند و دارندگان Xbox 360 نسخه demo در 15 ژانویه می توانند دانلود کنند. EA ذکر کرد این Code ها محدود هستند.

Dead Space 3 در تاریخ 5 فوریه برای Xbox 360,PlayStation 3 و PC در دسترس است. همچنین تایید شده Demo بازی برای نسخه PC وجود نخواهد داشت.

آخرین ویرایش:
تا حالا كه هيچ نشونه اي از وجود ترس توي بازي نديدم

انشالا بازي ترسناك باشه ، دوست ندارم سري Dead Speac نابود بشه

اصلا ترسی وجود نداشت !
چرا تنها صحنه ای که ترسیدم توی نسخه دوم بود همون اول کار که دست و پا رو بستن و داری میری یک دفعه تلویزیون روشن میشه :| :دی

مطمئنم همتون پشیمون میشید:d.همینکه بازی با فراست بایت2 ساخته نمیشه نشان دهنده اینه که ویسرال زیاد به حرفای EA گوش نمیده.من که به بازی امید دارم و حتما هم بازیش میکنم>:d

بازی برنده 15 critic جایزه E3 و جایزه Best of Show از مجله Game Informer شده است.
از ديدگاه مجله game informer جايزه بهترين نمايش e3 به ac3 رسيد!!!!!!
به من مربوط نیست متن خبر گفته:
Winner of more than 15 critic awards at E3 2012 including Best of Show from Game Informer Magazine
ميدونم منبع گفته اما منبع اشتباه گفته شما هم كه داري زحمت ميكشي و اطلاع رساني ميكني بهتره اين قسمت رو درست كني چون best of show e3 2012 از ديدگاه اين مجله ac3 بود.

آخرین ویرایش:
مطمئنم همتون پشیمون میشید:d.همینکه بازی با فراست بایت2 ساخته نمیشه نشان دهنده اینه که ویسرال زیاد به حرفای EA گوش نمیده.من که به بازی امید دارم و حتما هم بازیش میکنم>:d
آخه خیلی دوشواره که یه بازی ترسناک coop داشته باشه. :دی

آف تاپیک هست، اما Dead Space 2 از 1 خیلی بهتر بود:دی ...
داستان، باسفایتها، تنوع دشمنها، پایان بندی (من یه لیست یروز از بهترین پایان های عمرم تهیه می کنم این رو پنجم میکنم، کامینگ سوون:دی!)، تیر اندازی و کنترل، موسیقی، کلا همه چیش پیشرفت داشت. این شماره 3 من امیدوارم شبیه 2 باشه، البته خودم به شخصه فکر میکنم با عنوانی به مراتب ضعیف تر دو شماره اول روبرو هستیم...
من 1 رو بیشتر دوست دارم چونکه از ترس منو تا مرز سکته میبرد همیشه :>:d

نسخه 2 که عالی بود,خیلی خوشم اومد ازش
به نظرم شماره ١ از ٢ زيباتر بود.
جو ترسناكي كه نسخه اول داشت مو به تن آدم سيخ ميكرد. هر چند نسخه دوم هم زيبا و ترسناك بود.
من واسه نسخه سوم متاي بين ٨٠ تا ٨٢ رو پيش بيني مي كنم. :d

آخه خیلی دوشواره که یه بازی ترسناک coop داشته باشه. :دی

جانم وحید ؟ با من کارداری ؟

ترس ؟ ترس نداریم ما تو دد اسپیس از وقتی که من دد اسپیس رو دیدم یَََََک دنه بشر این اسلحم رو برنداشته !

خعلــــی هم عالی ! بدون دوشواری !

صدا رو تو این بازی قطع کنید دیگه اصلا ترسناک نیست.ترسش کاملا بر پایه شوک ناگهانی بود و بعد از چند ثانیه رفع می شد هر چند نسخه اولش واقعا از بهترین بازی های ترسناک این نسل هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or