دموی قابل بازی Mirror's Edge امروز و فردا در PSN و XBL

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
EA اعلام کرد که دموی قابل بازی عنوان پر سروصدای Mirror's Edge امشب ( بوقت ایران ) در Playstation Store در دسترس قرار خواهد گرفت .
همچنین فردا نیز این دمو در Xbox Live موجود خواهد بود .

نسخه نهایی و کامل Mirror's Edge روز 11 November بطور همزمان برای X360 و PS3 منتشر خواهد شد .

منبع

سلام.
من یه سوالی داشتم از اونایی که تجربش کردن گرافیکش خوبه یا عالیه؟یه چیزایی دیدما ولی میخواستم مطمئن بشم.ممنون میشم اکه اونایی که تجربش کردن جواب بدن.

نیما جان منظورت اینه غیر عادیه ؟ یا بینظیر ؟

منظورم تک بودن Gameplay ش هست که فکر نمیکنم تا حالا داشتیم . یعنی نوآوری داره ...

سلام.
من یه سوالی داشتم از اونایی که تجربش کردن گرافیکش خوبه یا عالیه؟یه چیزایی دیدما ولی میخواستم مطمئن بشم.ممنون میشم اکه اونایی که تجربش کردن جواب بدن.

خیلی خوبه ، ولی عالی هم نیست . ( البته به نظر من )

بازیش جذابه ، یعنی سرگرم کننده ست ، یکم طول میکشه تا با همه قابلیت های کرکتر بازی آشنا بشید و بتونید سریع همه رو اجرا کنید .
گرافیکش هم در نوع خودش جالبه .
در کل ارزشش رو داره که نسخه کاملش رو وقت بذارید و بازی کنید ( یعنی من که حتما بازی میکنم )

Shooting تقریبا وجود نداشت . یعنی سبک بازی First Person Action ه ! تفنگ در بازی وجود داره و شما هم میتونید استفاده کنید ولی حداقل توی این دمو هیچ کاربردی نداشت !

مهمترین نکته بازی همین Unique بودنشه ...

اون دموي STORMDRAIN ALTERNATE ROUTE رو ديدين؟ اونجا يه جاش از دست يه دشمن اسلحه ميگيره و 2تا تير ميزنه و بعد پرتش ميكنه زمين.

خدا كنه بازيش زودتر از ريليز جهانيش بياد رو نِت.

من الان دموی بازی رو تموم کردم و خیلی خوشم اومد. همونطور که نیما گفت سبکش خیلی unique هستش

گرافیکش هم در نوع خودش جالبه .
دقیقا. soundtrack خیلی خوبی هم داره

سخت نبود. یکم طول میکشه که به کنترل عادت کنی و trick های مختلف رو یاد بگیری اما بعدش بازی راحته
soundtrack رو كه نگو، من رواني اون 7ثانيه آهنگيم كه آخر Gameplay Trailer هاش ميزنه، خدا كنه كاملش تو بازي باشه.

پ.ن. اگه كسي لينك دانلود اين بازي رو روي غير از rapid پيدا كرد بگه و خانواده اي رو از نگراني برهانه!

پ.ن. اشكان جان، Mirror's Edge اشاره به اصطلاح خاصّي داره؟ slangه؟

پ.ن. اگه بازي رو پيش خريد كرده باشين، يه كد بهتون ميده كه ميتونين تو اين دمو بزنين و Time Trial رو باز كنين.

soundtrack رو كه نگو، من رواني اون 7ثانيه آهنگيم كه آخر Gameplay Trailer هاش ميزنه، خدا كنه كاملش تو بازي باشه.

پ.ن. اگه كسي لينك دانلود اين بازي رو روي غير از rapid پيدا كرد بگه و خانواده اي رو از نگراني برهانه!

پ.ن. اشكان جان، Mirror's Edge اشاره به اصطلاح خاصّي داره؟ slangه؟

پ.ن. اگه بازي رو پيش خريد كرده باشين، يه كد بهتون ميده كه ميتونين تو اين دمو بزنين و Time Trial رو باز كنين.

فکر نکنم اصطلاح خاصی باشه but I could be wrong

The game's name derives from the mirror-like aesthetic of the city of tall, gleaming skyscrapers and Faith's existence on the fringes of that city along with other dissidents, who have been pushed to the edge

فکر کنم اهنگ Jupiter One باشه چون اهنگ کاملش تو Fifa 09 هست;)

ميدوني كدمو ميگم؟ الان برات آپلودش ميكنم، خيلي خداست. (يه سري ميگن اسمش Still Aliveه، البته با آهنگ Portal اشتباه نشه كه اون يكي ديگس) اگه كاملش گيرت اومد ... دمت گرم.

آهنگ بسيار زيباي Mirror's Edge

ويرايش: Jupiter Moon اسمه گروهشه، آهنگي كه ميگي اسمش Platform Moonه، بگيرمش ببينم همينه يا نع.

ويرايش 2: آهنگي كه گفتي رو ميتوني از اينجا بگيري، 1دقيقه اش رو گرفتم، به نظرم اوني كه من ميخواستم نيست.

اوني كه ميخواستي، تو غبارا گم شد ...

آخرین ویرایش:
اوني كه ميخواستي، تو غبارا گم شد ...
فکر کنم شما آهنگ Still Alive از Lisa Miskovsky رو می خوای.همون آهنگ که تو اکثر تریلرا چند ثانیه اش پخش میشه.واقعا هم قشنگه:love:
http://www.youtube.com/watch?v=TERyxFfMqDk
من فقط این یک لینکو ازش پیدا کردم.اگر کسی لینک mp3 آهنگ رو داره بزاره

فکر کنم شما آهنگ Still Alive از Lisa Miskovsky رو می خوای.همون آهنگ که تو اکثر تریلرا چند ثانیه اش پخش میشه.واقعا هم قشنگه:love:
http://www.youtube.com/watch?v=TERyxFfMqDk
من فقط این یک لینکو ازش پیدا کردم.اگر کسی لینک mp3 آهنگ رو داره بزاره
آره عزيز، اسمشو كه نوشتم، همينه كه شما فرمودي! ايول.
من كه youTube نميتونم ببينم ... : (

ويرايش: ببين آهنگه همينه؟

ويرايش2: اين آهنگ چندين remix داره، ايني كه گذاشتم ماله Teddybears هسته.

آخرین ویرایش:
ويرايش2: اين آهنگ چندين remix داره، ايني كه گذاشتم ماله Teddybears هسته.
دقیقا.منم اصلیش رو گیر نیووردم.فقط تو همین ویدئوی یوتیوب دیدمش.لینک شما هم اصلی نیست و remix ه.
شما هر جور شده نگاش کن.هم از نظر تصاویری که از بازی میزاره هم آهنگش عالیه.من کلی چیز جدید دیدم.آخرشم یک قسمت مثه فیلم کیل بیل 1 شد .(همون قسمت کارتونیش مربوط به دختر ژاپنیه)
من ندیده بودم اینا رو:biggrin1:

آره عزيز، اسمشو كه نوشتم، همينه كه شما فرمودي! ايول.
منم خوانندشو نوشتم تا گیر بیاره یکی.:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or