دموی قابل بازی Mirror's Edge امروز و فردا در PSN و XBL

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Nima

مدیر انجمن
EA اعلام کرد که دموی قابل بازی عنوان پر سروصدای Mirror's Edge امشب ( بوقت ایران ) در Playstation Store در دسترس قرار خواهد گرفت .
همچنین فردا نیز این دمو در Xbox Live موجود خواهد بود .

نسخه نهایی و کامل Mirror's Edge روز 11 November بطور همزمان برای X360 و PS3 منتشر خواهد شد .

منبع

فك كنم اين آهنگ اصليشه، ولي فرمتش Real MEdia هستش، من در حال دانلودم
MirrorsEdge_Remixes_cover.jpg

ويرايش: نه، نه اين بود، نه اون Teddybear remix.
بقيه remix هارو بايد بگيريم.

آخرین ویرایش:
خودم از ویدئو آهنگشو جدا کردم و با فورمت mp3 آپ کردم.تقریبا 6 مگ هست و کیفیتشم خوبه.واقعا قشنگه:

http://www.4shared.com/file/6943813...skovsky_-_Still_Alive__Mirrors_Edge_OST_.html

وای خدا فقط چند روز مونده:love:
فکر نکنم اصطلاح خاصی باشه but I could be wrong

نقل قول:
The game's name derives from the mirror-like aesthetic of the city of tall, gleaming skyscrapers and Faith's existence on the fringes of that city along with other dissidents, who have been pushed to the edge
میشه دقیقا معنی این جمله رو بگین.من آخرشو مخصوصا نفهمیدم.

Pushed to the edge يعني كسي كه كاسه صبرش سر اومده، كسي كه حسابي اذيتش كرده باشن و الانه كه منفجر بشه، يه همچين چيزي.

مرسي واسه موزيك! :love:
دارم ميگيرمش، چنتا ورژن ديگه رو تو پست هاي قبلي ويرايش كردم و گذاشتم، اگه دوست داشتي بگير.

واسه منم تحمل اين چند روز سخته تا بازيش بياد، خدا كنه زود آپلود بشه، اگه ADSL داري دموشو بگير بازي كن!
خيلي ها به اين بازي اميدوارن كه بازي سال بشه، تو اين كشتاري كه بازي هاي جديد با قصابي كردن راه انداختن، ديدن همچين بازي اي خيلي مسرور كنندس.

آلبوم آهنگاش هم با خود بازي 11نوامبر ريليز ميشه ولي همه آهنگاش هست واسه دانلود already.

ويرايش:
ايني كه گذاشتي اوني نيست كه من ميخواستم! يه بار ديگه اون تيكه آهنگ رو كه آپ كردم رو گوش بده.

آخرین ویرایش:
Pushed to the edge يعني كسي كه كاسه صبرش سر اومده، كسي كه حسابي اذيتش كرده باشن و الانه كه منفجر بشه، يه همچين چيزي.

مرسي واسه موزيك! :love:
دارم ميگيرمش، چنتا ورژن ديگه رو تو پست هاي قبلي ويرايش كردم و گذاشتم، اگه دوست داشتي بگير.

واسه منم تحمل اين چند روز سخته تا بازيش بياد، خدا كنه زود آپلود بشه، اگه ADSL داري دموشو بگير بازي كن!
خيلي ها به اين بازي اميدوارن كه بازي سال بشه، تو اين كشتاري كه بازي هاي جديد با قصابي كردن راه انداختن، ديدن همچين بازي اي خيلي مسرور كنندس.

آلبوم آهنگاش هم با خود بازي 11نوامبر ريليز ميشه ولي همه آهنگاش هست واسه دانلود already.

ويرايش:
ايني كه گذاشتي اوني نيست كه من ميخواستم! يه بار ديگه اون تيكه آهنگ رو كه آپ كردم رو گوش بده.

adsl من اون حجم رو جواب نمیده.

این تیکه هم فکر کنم دقیقا بعد از همین آهنگ شروع میشه.من فکر کردم جزئی از همین چند دقیقه اس.الان که گوش دادم دوباره دیدم نه نیست تو آهنگ:biggrin1:
ولی آهنگ معروف همون استیل الایو هست.شما فکر نکنم این آهنگو گیر بیاری:biggrin1:
در مورد بهترین هم همون موقع نظر بدیم بهتره.انقدر بازی خوب ما رو ضایع کرده تو این مدت که نظر دادن از حالا یکم سخت شده.اما فکر نکنم این ناامیدمون کنه:love:

سلام دوستان
اگه کسی تو گرفتن رپیدشیرش مشکل داره بهم PM بده که من براش بفرستم.(فقط تهران)
11 Nov هم باید نسخه کامل بیاد.البته معمولا زودتر میاد.
من که بی صبرانه منتظر بازیش هستم.
به محض اومدن بازی اعلام می کنم. دانلود می کنم و تو فروشگاه میذارمش.

سلام
من يه مبلغي رو تقديم ميكنم و اگه كسي ميتونه لينكاي rapidshare اين بازي رو مستقيم كنه برام تا بتونم بگيرم. (پيام خصوصي بزنين)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or