دموي Catherine هم اكنون در XBL

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

درود.
همونطور كه قبلا گفته شده بود دموي اين بازي نسبتا عجيب! در ماه جولاي برروي شبكه هاي PSN و XBL قرار ميگيرد. همين طور هم هست و هم اكنون شما ميتونيد دموي اين بازيه ترسناك- منحرفانه!- پازل پلتفرمر رو با حجم 854مگابايت دانلود كنيد. هنوز اين دمو در PSN ديده نميشود ، اما اين غيبت دليل بر نبودن اين دمو در شبكه ي PS نيست منتظر باشيد.

اين بازي در17 فبريه امسال در ژاپن عرضه شد و 26 جولاي در آمريكاي شمالي عرضه ميشود.

منبع

• Like
Reactions: SHePArd
دموي اين بازيه ترسناك- منحرفانه!- پازل پلتفرمر
عجب! دوست عزیز این صفات زیبا رو از کجا به متن اضافه کردید؟! کجای این بازی منحرفانه هست؟ از روی 4 تا عکس که نمیشه اینجوری قضاوت کرد! همونطور که سازنده ها گفتن توی کل بازی شما برهنگی کامل شخصیت ها رو نخواهید دید دیگه چه برسه به... در ضمن اصلا سبک بازی پازل نیست، چون توی بازی کلا پازلی برای حل کردن وجود نداره!

Last edited by a moderator:
عجب! دوست عزیز این صفات زیبا رو از کجا به متن اضافه کردید؟! کجای این بازی منحرفانه هست؟ از روی 4 تا عکس که نمیشه اینجوری قضاوت کرد! همونطور که سازنده ها گفتن توی کل بازی شما برهنگی کامل شخصیت ها رو نخواهید دید دیگه چه برسه به... در ضمن اصلا سبک بازی پازل نیست، چون توی بازی کلا پازلی برای حل کردن وجود نداره!

مطمئنی اینو با یه بازی دیگه اشتباه نگرفتی؟ چون اصلا اینی که تو میگی نیست یه کم وقت بزار یه ذره از پیشنمایش یا داستان رو بخون بعد نظر بده.
منحرفانه که هیچی. ولی پازل هستش. تمام بازی معما و پازل و ایناس!

Catherine (キャサリン Kyasarin?) is an erotic horror[7] puzzle-platformer[8] adventure video game[9] developed and published by Atlus for the PlayStation 3 and Xbox 360
http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360.
....

خدا من عاشق این بازیم !! ولی نمی تونم بازی کنم !!:|
باو !! انقدر منحرف ، انحراف نگید !! اون طوریم نیست :d
اما فکر کنم پازل گونس !! تریلراش که اینطوری بود :d

ولي دقيق نفهميدم اين بخش ترسناكش كجاشه !!!
.................................................
البته دوستان كه ميگن بازي يه چيز ديگست ! :d

Last edited by a moderator:
منحرفانه که هیچی. ولی پازل هستش. تمام بازی معما و پازل و ایناس!
اینکه یه بازی پازل داره یا سبکش پازله خیلی با هم فرق میکنه، مثلا بالا رفتن از جعبه ها برای فرار از یه چیز که دنبالت میکنه اصلا اسمش پازل نیست اما توی قسمت های دیگش پازل داره.
Catherine (キャサリン Kyasarin?) is an erotic horror[7] puzzle-platformer[8] adventure video game[9] developed and published by Atlus for the PlayStation 3 and Xbox 360
من منظورم متن خبر بود، Wiki همیشه اونقدرها کامل و قابل اعتماد نیست سازنده ها خودشون گفتن که بازی اصلا منحرفانه نیست، درمورد پازلش هم بالا توضیح دادم.

=))

درود.​

همونطور كه قبلا گفته شده بود دموي اين بازي نسبتا عجيب! در ماه جولاي برروي شبكه هاي PSN و XBL قرار ميگيرد. همين طور هم هست و هم اكنون شما ميتونيد دموي اين بازيه ترسناك- منحرفانه!- پازل پلتفرمر رو با حجم 854مگابايت دانلود كنيد. هنوز اين دمو در PSN ديده نميشود ، اما اين غيبت دليل بر نبودن اين دمو در شبكه ي PS نيست منتظر باشيد.​

اين بازي در17 فبريه امسال در ژاپن عرضه شد و 26 جولاي در آمريكاي شمالي عرضه ميشود.​

منبع​
بستگی داره شما انحراف رو چجور معنی کنی :d
اما من معنی انحراف رو تو این بازی به هیچ وجه نمیبینم

این بحث هارو شما ول کن! مگه موضوع داستان این نیست که یه عده پسر جوون در شهر کشته میشن ؟؟؟ همشونم بعد از اینکه با کاترینِ با C هستن؟ :d نیاز نیست که حتما نشون بده دوست عزیز! :d

من منظورم متن خبر بود، Wiki همیشه اونقدرها کامل و قابل اعتماد نیست سازنده ها خودشون گفتن که بازی اصلا منحرفانه نیست، درمورد پازلش هم بالا توضیح دادم.
متن اصلي خبر حرف هاي خود نويسنده VG بود و كم ، منم براي اينكه خبر رو اينجا بزارم و بچه هايي كه از اين بازي اطلاعي نداشتن رفتم يه سرچ زدم ببينم اين سبكش بلاخره چي هست، كه تو متنم بيارم.

الان من چي كار كنم ؟ :d شما هركاري ميخواي من انجام بدم رو بگو ، چشم.

اینکه یه بازی پازل داره یا سبکش پازله خیلی با هم فرق میکنه، مثلا بالا رفتن از جعبه ها برای فرار از یه چیز که دنبالت میکنه اصلا اسمش پازل نیست اما توی قسمت های دیگش پازل داره.
همه جا سبک بازی رو زدن Horror و Adventure و Platformer و پازل! مشخصا داره که همه جا توی این دسته بندی قرار میگیره. حمید بجای ایراد گرفتن برو ببین منبع چی زده بعد بیا این و اون رو متحم کن. الان هر کی ندونه فکر میکنه خودت بازی رو 5 بار تموم کردی!

همه جا سبک بازی رو زدن Horror و Adventure و Platformer و پازل! مشخصا داره که همه جا توی این دسته بندی قرار میگیره. حمید بجای ایراد گرفتن برو ببین منبع چی زده بعد بیا این و اون رو متحم کن. الان هر کی ندونه فکر میکنه خودت بازی رو 5 بار تموم کردی!
میشه بدونم چه سایت های معتبری "پازل" رو هم توی سبکش اضافه کردند؟ الان GS فقط زده Horror Action Adventure بقیه سایت ها رو هم وقت ندارم چک کنم ولی مطمئنا اونا هم همون رو ثبت کردند، همین اندازه که کلی از گیم پلی بازی دیدم و یه مقدار هم ازش بازی کردم میدونم که بازی چیزی به نام "پازل" به اونشکلی که مورد نظر هست نداره، منبع خبر هم چیزی از "پازل" نگفته.
اتفاقا نسخه ژاپنیش رو تا حدودی بازی کردم!

میشه بدونم چه سایت های معتبری "پازل" رو هم توی سبکش اضافه کردند؟ الان GS فقط زده Horror Action Adventure بقیه سایت ها رو هم وقت ندارم چک کنم ولی مطمئنا اونا هم همون رو ثبت کردند، همین اندازه که کلی از گیم پلی بازی دیدم و یه مقدار هم ازش بازی کردم میدونم که بازی چیزی به نام "پازل" به اونشکلی که مورد نظر هست نداره، منبع خبر هم چیزی از "پازل" نگفته.
اتفاقا نسخه ژاپنیش رو تا حدودی بازی کردم!
عزیز! خیلی جاها پازل رو هم به عنوان سبک زدن نمونش ویکی. اکثر جاها به عنوان Adventure شناخته میشه ولی طوری نیست که بیای بگی آی فلان این اصلا پازل نیست و اینا. خودتم خوب میدونی اینارو فقط میگی تا دوباره سوژه واسه غر زدن پیدا کنی.
بعد میای میگی اونقدر از گیم پلی دیدم و بازی کردم فلان؟ مثلا ما نمیدونیم بازی چیه و کلا شما فقط بازیش کردی؟ خوبه اولین نفری که راجب این بازی نوشت خودم بودم و تا قبل از اینکه اون تاپیک زده خیلی ها فکر میکردن مثلا کاترین پسرزایی چیزیه. دیگه واسه من حداقل این حرفات رو نزن...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or