دموي Catherine هم اكنون در XBL

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت

درود.
همونطور كه قبلا گفته شده بود دموي اين بازي نسبتا عجيب! در ماه جولاي برروي شبكه هاي PSN و XBL قرار ميگيرد. همين طور هم هست و هم اكنون شما ميتونيد دموي اين بازيه ترسناك- منحرفانه!- پازل پلتفرمر رو با حجم 854مگابايت دانلود كنيد. هنوز اين دمو در PSN ديده نميشود ، اما اين غيبت دليل بر نبودن اين دمو در شبكه ي PS نيست منتظر باشيد.

اين بازي در17 فبريه امسال در ژاپن عرضه شد و 26 جولاي در آمريكاي شمالي عرضه ميشود.

منبع

• Like
Reactions: SHePArd
عزیز! خیلی جاها پازل رو هم به عنوان سبک زدن نمونش ویکی. اکثر جاها به عنوان Adventure شناخته میشه ولی طوری نیست که بیای بگی آی فلان این اصلا پازل نیست و اینا. خودتم خوب میدونی اینارو فقط میگی تا دوباره سوژه واسه غر زدن پیدا کنی.
بعد میای میگی اونقدر از گیم پلی دیدم و بازی کردم فلان؟ مثلا ما نمیدونیم بازی چیه و کلا شما فقط بازیش کردی؟ خوبه اولین نفری که راجب این بازی نوشت خودم بودم و تا قبل از اینکه اون تاپیک زده خیلی ها فکر میکردن مثلا کاترین پسرزایی چیزیه. دیگه واسه من حداقل این حرفات رو نزن...
اصلا من از فردا تمام سایت های تخصصی گیم رو ول میکنم میچسبم به Wiki خوبه؟:) من نمیدونم چرا انقدر در بحث های بین من و کاربرهای دیگه دخالت میکنی؟ هیچ جای دیگه هم سبک بازی Adventure خالی ثبت نشده اگه هم شده باشه منظورش زیر شاخه ای از این سبک هست.
لطفا شما که انقدر از این بازی اطلاع داری یه نمونه از پازل هایی که توی تریلر های بازی نشون داده شده رو به من نشون بده تا متقاعد بشم، اصلا سبک پازل محدود یه سری بازی خاص هست حتی بازی های پلتفرمری هم که توشون پازل وجود داره بازم با همون "پلتفرمر" خالی از سبکشون نام میبرند.

کلا شما واسه همه شناخته شده ای و نیازی نیست من باهات بحث کنم. ولی بیان اینم IGN که بازی رو به عنوان Adventure خالی ثبت شده:
http://au.ps3.ign.com/objects/083/083913.html
شما داموسی که میدونی اینا منظورش زیرشاخه ادونچره؟

اینی هم که من دخالت میکنم به کسی ربطی نداره.

انحرافی؟ شما Er0tic رو انحراف معنی کردی؟
دیگه معنی یه کلمه رو دقیق نمیدونین واسه خودتون یه چی ننویسین دیگه!
اونوقت چی میشه این معنیش؟ شما دقیق میدونی؟ بگید ما هم فیض ببریم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or