دليل تاخير Splinter Cell: Conviction

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
splintercellconviction7.jpg

ubi به Eurogamer گفته كه دليل اين تا خير اضافه كردنه polish بوده كه براي براق تر شدن استفاده ميشه.

يكي از نمايندها گفته :
" بازي خيلي زيباست ولي ما ميخواييم بازي فوق العاده بشه."

ديشب تاريخ دقيقي براي بازي نگفتن (فقط ماه معلومه)
ubi اعلام كرد كه اين بازي حتما امسال وجود خواهد داشت.(نگران نباشيد:laughing:)
منبع:
http://www.vg247.com/2010/01/14/splinter-cell-conviction-delayed-to-add-more-polish-says-ubisoft/

آخرین ویرایش:
از نظرات دوستان واقعا شاد میشویم!
یکمی دقت کنید این بازی سبکش مخفیکاری هستش و سبک کم محبوبی هم نیست!
فکر نکنم نزدیک ریلیز این بازی هم همچین سبکی باشه پس میشه بگید از چی میترسن؟
من خودم خیلی از تاخیراش ناراحتم ولی به هر حال بازیش میکنم و سری اسپلینتر سل همیشه از بهتریناس

مشکلات گرافیکی بیشتر تو تکسچر هان ، بقیه چیزها بد نیستن
اصلا در حد یه بازی که تو سال 2010 ریلیز میشه نیست... لباس سم که پر جزئیات ترین قسمت کاره رو داشته باش که بی کیفیته (مثلا با RE5 مقایسه کن) واسه همین هم سم به طرز مسخره ای همیشه Blur شده! ، باز کیلزون می گفتیم اسلحه ست ، حق داره Blur شه ولی این که کل هیکل این آقا رو مات کردن جالبه!
انیمیشن ها هم با وجود بسیار روان بودن و نرمی حرکات همچنان بین 2 انیمیشن وقفه هست که خیلی تو ذوق می زنه
انیمیشن چهره ها هم آخرین تریلری که 3 ماه پیش من دیدم اصلا جذاب نبود

به نظر من این یه کار تبلیغاتیه.
یوبیسافت این کارو میکنه تا همه فکر کنن که این بازی چی هست!
خود یوبیسافت هم گفت که این بازی رو عقب انداختن تا بزرگ تر و درخشان تر باشه.
پس خود یوبیسافت هم میخواد دیر تر بازی عرضه بشه تا کل سال 2010 رو مال خودش کنه.
برای مثال همین کیل زون 2:خیلی بازی شاخی بود و هست.ولی چون اول سال اومد الآن دیگه محو شده!
تو هیچ برترین هایی هم شرکت نداشته.
من مطمئن هستم که الآن بازی آماده هست.

من نمی دونم چرا بیشتر دوستان فقط گرافیک می بینن و بس .
شاید گرافیک این بازی در حد بازیهای سرآمد این نسل نباشه که به نظرم اصلا مقایسه شم اشتباست اما بقیه ی قسمت های بازی از نظر من فوق العادست بخصوص گیم پلی .
شکی در این نیست که یکی از بهترین های این نسل خواهد شد.

خوب مشخصه كه چه گندي زدن
اين بازي از لحاظ گرافيكي نسبت به اولين نمايشي كه تو E3 داشت حداقل بين 30 تا 40 درصد افت كرده
اگه حرف منو قبول نداريد مي تونيد دموهاي جديد رو با اولين دمو مقايسه كنيد
از لحاظ هوش مصنوعي هم حرفي واسه گفتن ندارم (باز هم افتضاح)
واقعا نمي دونم چيه اين بازي ارزش منتظر موندن رو داره؟!!!!!!!!!!!!!!
شما هوش مصنوعی رو از رو تریلر ها تشخیص دادی!!؟ LOL
بابا شما خیلی کارت درسته!:laughing:
همین نظرات شماست که باعث میشه این دوماه مثل برق بگذره و تاخیر هاش احساس نشه!:biggrin1:
به نظر من این یه کار تبلیغاتیه.
یوبیسافت این کارو میکنه تا همه فکر کنن که این بازی چی هست!
خود یوبیسافت هم گفت که این بازی رو عقب انداختن تا بزرگ تر و درخشان تر باشه.
پس خود یوبیسافت هم میخواد دیر تر بازی عرضه بشه تا کل سال 2010 رو مال خودش کنه.
برای مثال همین کیل زون 2:خیلی بازی شاخی بود و هست.ولی چون اول سال اومد الآن دیگه محو شده!
تو هیچ برترین هایی هم شرکت نداشته.
من مطمئن هستم که الآن بازی آماده هست.

این بازی چی هست!!؟شما احتمالا شماره های قبلی این بازیو بازی کردی!!؟فکر نکنم.اگه کرده بودی اینچیزا رو نمیگفتی!
یکی از بهترین بازی های مخفی کاری احتیاجی به این کارا نداره تا "همه فکر کنن که چه بازی ای هست"

من نمی دونم چرا بیشتر دوستان فقط گرافیک می بینن و بس .
شاید گرافیک این بازی در حد بازیهای سرآمد این نسل نباشه که به نظرم اصلا مقایسه شم اشتباست اما بقیه ی قسمت های بازی از نظر من فوق العادست بخصوص گیم پلی .
گرافيك تقريبا مهمترين قسمت هر بازي هست اين يه چيزي هست كه واسه همه جهان همين طوره. مثلا عكس هايه جديد از يه بازي مياد همه ميگن it's awesome و احتمالا يكي از بهترين هاس....
اگه همين گرافيك مهم نبود شايد اين تاخير صورت نمي گرفت.
بعدشم واقعا اين بازي تو گرافيك خيلي خوبه دمو e3 كه خيلي خوف بود.

این بازی چی هست!!؟شما احتمالا شماره های قبلی این بازیو بازی کردی!!؟فکر نکنم.اگه کرده بودی اینچیزا رو نمیگفتی!
یکی از بهترین بازی های مخفی کاری احتیاجی به این کارا نداره تا "همه فکر کنن که چه بازی ای هست"

آخه آدم عاقل:تبلیغات که معروف و غیر معروف نمیشناسه!شما احتمالا از اقتصاد سر در نمیاری!اگه سردر میاوردی که این چیزا رو نمیگفتی.
شما فکر میکنی همه ی کشور های جهان مثل ایرانه که بازی میخری واسه ایکس باکست دونه ای 5 تومن؟!
اونجا هرکی میخواد بره بازی بخره بهترین بازی رو انتخاب میکنه.نمیتونه که همه ی بازی هارو بخره.میاد میبینه که این بازی چطور بوده و درباره اش چطور خبر رسانی کردن.میره چهارتا پیش نمایش میخونه.

این بازی تبلیغ هم بخواد بکنه لازم نیست اینجور که شما میگید انجامش بده!
اصلا این حرف شما که به تاخیر میندازدش تا تبلیغ کنه خودش میتونست نامزد joty بشه!
این بازی فعلا تنها بازی واقعی stealth/action هستش که قراره بیاد و اگه کسی فقط طرفدار این سبک باشه این بازی براش بهترین گزینس پس لازم نیست شما نگران فروشش باشید!

اونا رو بیخیال من میخوام بدونم کی دخترم رو کشته ؟؟؟؟؟:mad:
در ضمن باهاتون شرط میبندم این بازی میترکونه . خیلی از بازی ها دموهای اولیه ای که بیرون دادن گرافیک مذخرفی داشته اما تو بازی این طور نبود .

این دیگه چه مسخره بازیه ی ! خوبه خودشون بعد از تاخیر قبلی گفتن که دیگه تاخیر نخواهیم داشت !

پ.ن : تا حالا 5 با DA رو تا اخرش رفتم . دیگه دارم بالا میارم .

شما فکر میکنی همه ی کشور های جهان مثل ایرانه که بازی میخری واسه ایکس باکست دونه ای 5 تومن؟!
تقريبا همه جا همينطوريه تازه اونا 5 تومن هم نميدن و بازي رو دانلود ميكنن و بازي ميكنن.
اما ........ اگه پليس ببينه يا بفهمه اينطوريه مثل اون يارو كه MW2 رو به f**k داد .(حكمش يادم نيست چه بلايي سرش اوردن) ميگيرنش و آره ....
تقريبا همه هكر ها هم مال اون ور هستن كه هك ميكنن و ما از اونا استفاده ميكنيم.
ولي مخفي مثلا : يارو زير پله ميزنه واسه hack كنسول شما.
نه مثل ما كه توپخونه معدنش باشه.

گرافيك تقريبا مهمترين قسمت هر بازي هست اين يه چيزي هست كه واسه همه جهان همين طوره. مثلا عكس هايه جديد از يه بازي مياد همه ميگن it's awesome و احتمالا يكي از بهترين هاس....
اگه همين گرافيك مهم نبود شايد اين تاخير صورت نمي گرفت.
بعدشم واقعا اين بازي تو گرافيك خيلي خوبه دمو e3 كه خيلي خوف بود.
خیر. گیم پلی مهمترین قسمت یه بازی است. قسمت که نمیشه گفت. گیم پلی هسته ی اصلی یه بازی است. اگه یه بازی گیم پلی خوب نداشته باشه به هیچ وجه موفق نمیشه.

خیر. گیم پلی مهمترین قسمت یه بازی است. قسمت که نمیشه گفت. گیم پلی هسته ی اصلی یه بازی است. اگه یه بازی گیم پلی خوب نداشته باشه به هیچ وجه موفق نمیشه.
اين درست منم به اين معتقدم.
يكي از بازي هايي كه عاشقشم plants vs zombie كه واقعا گيم پلي معتاد كننده داره.
ولي در اولين نگاه و كسي كه خيلي تو نخ بازي نميره كه اگه ديده باشي مثلا دوستايه خودم ميگن : اه چه گرافيكي داره. البته خودم هم ميگم ها.
يكي از دوستا بود داشتم واسش از fallout3 ميگفتم .
بعد گفت : اه اون چيه بابا گرافيك نداره كه . چراغ قوه شو روشن ميكنه دورش روشن ميشه.
حالا بيا يه ساعت توضيح بده اين RPG هست و ....

شما میتونید بجای بازی کردن فیلم نگاه کنید خب!
دوست عزيز . من گفتم تقريبا . يعني يكي از مهم هاست

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or