دليل تاخير Splinter Cell: Conviction

SOL!D 5NAK3

کاربر سایت
splintercellconviction7.jpg

ubi به Eurogamer گفته كه دليل اين تا خير اضافه كردنه polish بوده كه براي براق تر شدن استفاده ميشه.

يكي از نمايندها گفته :
" بازي خيلي زيباست ولي ما ميخواييم بازي فوق العاده بشه."

ديشب تاريخ دقيقي براي بازي نگفتن (فقط ماه معلومه)
ubi اعلام كرد كه اين بازي حتما امسال وجود خواهد داشت.(نگران نباشيد:laughing:)
منبع:
http://www.vg247.com/2010/01/14/splinter-cell-conviction-delayed-to-add-more-polish-says-ubisoft/

آخرین ویرایش:
همین مونده بود که اسم Splinter Cell خراب کنید . بازی که معرف و تعریف کننده سبک جدیدی از بازی ها بود . سبکی که خیلی ها خواستن ازش کپی برداری کنن ولی نتونستن .
Splinter Cell به اندازه کافی بزرگ هست که نگاه همه رو به سمت خودش جلب کنه ، حتی منی که مثلا 360 ندارم ، اخبار اینو دنبال می کنم ، پس دلیلی نداره Ubisoft بیاد به خاطر جلب توجه نگاه ها پشت سر هم بازی رو به تاخیر بندازه .
برای طرفداران این بازی خبر خوبی بود چون حساسیت روی کیفیت بازی رو نشون میده ، بازی با 2 ماه تاخیر میاد اما تو سطحی که Ubisoft میخواد . البته تو این فروم خدا رو شکر یه سری کاری ندارن اسم بازی چیه ، سبکش چیه ، کدوم مادر مرده ای ساخته واسه همین میخوان سریع بیاد بازی رو بخرن 2 دلار و بازی کنن آخرش هم نفهمن چی شد !

تاپیک پر از فیض شده :biggrin1:
خب بهتره از تاخیرش خوشحال بشیم چون sc واقعا با بقیه sc ها فرق میکنه و باید خیلی روش کار بشه
واسه کسی که از اولش با سم بوده conviction یه تجربه خاص هستش و من میخوام این بازی به بهترین نحو ساخته بشه چون به احتمال زیاد آخرین خاطرمون با سم هستش...

این بازی گرافیکش انقدر عالیه که نیازی به اینهمه تاخیر نداره ولی تلاش یوبی برای ساخت یه بازیه از هر جهت کامل ستودنیه.گیم پلیش هم که نیازی به تعریف نداره.مایکروسافت برگ برنده بزرگی برای امسال داره.

خب بهتره از تاخیرش خوشحال بشیم چون sc واقعا با بقیه sc ها فرق میکنه و باید خیلی روش کار بشه
ببخشید اونوقت یوبی یه کم پُر رو نمیشه؟ همش که دارن تاخیر میزنن، دیگه چقدر خوشحال بشیم؟:)

دوستان من بعضی وقتها که میبینم برای بزرگ کردن یه بازی متوسل به این میشن که یه بازی دیگه رو خورد کنن متاسف میشم.هردوی این بازیها در سبک خودشون بهترینن و بهتره دیگه از این جور بحثها نشه.
ولی من فکر میکنم اگه یوبی داره تاخیر میندازه اینم میتونه سیاست مایکرو باشه.حساب کردم که امسال به طور میانگین هر 17-18 روز یه عنوان بزرگ انحصاری میاد تازه جدای از عنوانهای بزرگ مولتی پلتفرم و جدای از کنترلهای جدید سونی و مایکر و همین موضوع اتخاذ یه تصمیمی که ضربه ای به فروش بازیها نزنه دچار مشکل کرده.اگر تصمیمی درست در زمان درست عرضه بازیها اتخاذ بشه فروش کنسولها به طور شناور در سال رشد خواهد کرد و فروش بازیها هم ضربه نخواهد خورد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or