rosgod
کاربر سایت
اره واقعا چقدر خوب بوداقا دلم واسه بازی جکی چان ps1 تنگ شده
یادش بخیر اون باس فایته که با یکی که شبیه مایکل جکسون میرقصید ، میجنگیدیم
با ماهیتابه و ماهی و.. هر چی میشد انیمی رو کتلت میکردیم
پ.ن:یه وقت فکر نکنید به خاطر شبکه کیش یادش افتادمااا
View attachment 99308 View attachment 99309 View attachment 99310 View attachment 99311
درسته عجب گیمی خیلی باحال بود خودت تو فیلم بودییادش بخیر fox hunt ps1 چه روزایی داشتیم..آخر خنده بود ..این بازی چند بار تموم کردم.اون زمان..قسمت پایانی دیسک 1 که تو بیمارستان باید فرار میکردی آخر خنده بود ..capcom چی میساخت اون زمان..یادش بخیر
View attachment 99313
View attachment 99314
View attachment 99315
View attachment 99316
یه بازی توی همین سبک بود اگر درست یادم مونده باشه X files بود اسمشهنوزم دیسکهای بازیشو موجود دارم .. چه دردسر کشیدم که گیرشون آوردم..اون زمان خبری از دانلود اینترنت اصلأ نبود...
View attachment 99318
View attachment 99317
یه بازی توی همین سبک بود اگر درست یادم مونده باشه X files بود اسمش
درسته عجب گیمی خیلی باحال بود خودت تو فیلم بودی
یادش بخیر اون قسمت بیمارستان رو ویلچر مشکلترین قسمت بازی بود
منم تا حالا چندین بار تمومش کردم جالبه که راههای مختلفی هم داشت
آره اونم سخت بود همش باید جا خالی میدادیم برا من اون قسمت بیمارستان از همه سخت تر بود تا آخرش شانسی خوردیم تو دیوار افتادیم پایین مرحله رد شد بعدا که از اول دوباره بازی را رفتیم راهش را پیدا کردماز همه سخت تر قسمت پایانی بازی بود .تو سفینه بودی باید فرار میکردی ..با یه اشتباع سفینه منفجر میشد ..آخر خنده بود..
دلم به یه بازی نوآر خفنه ، با گرافیک نسل جدید. کوچه های تنگو دراز و شب های طولانی، جنایی باشه ، قهرمانش خسته و بی حوصله باشه که ناخواسته وارد بازی یه کثیفی میشه
خيلي از زمان اين پستت ميگذره ولي خبببب
Condemned 2 همه خصوصيات بالا كه گفتي رو داره به جز گرافيك كه ماله نسله قبله و بازي هم چاشني ترس هم داره .
آره اونم سخت بود همش باید جا خالی میدادیم برا من اون قسمت بیمارستان از همه سخت تر بود تا آخرش شانسی خوردیم تو دیوار افتادیم پایین مرحله رد شد بعدا که از اول دوباره بازی را رفتیم راهش را پیدا کردم
اره عالی بود
با شبیه ساز تو pc میشه رو موبایل هم کما بیش خوب اجرا میشناره عالی بود
الان به غیر از خرید پلی1 راه حلی نیست بشه دوباره تجربش کرد؟