دلتون واسه چه بازی لک زده؟

هنوز یادمه اولین روزی رو که توی کلوپ گاد آف وار رو دیدم.
چه گیم پلی داشت،صحنه باز کردن در صندوق ها و اون صدا هایی هه ازشون خارج میشد .اون محیط روی پلی استیشن ۲ بینظیر بود..
دلم برای کریتوس تنگ شده اون زمانی که بی کله و بی پروا بود .

کسی میتونه راهنمایی کنه که به این سبک بازی توی زبان انگلیسی چی میگن؟ (منظورم ژانرش نیست و میخوام بدونم چی صداش میزنن) مرسی.

IAp.gif

arkanoid یا همان آرکانوید در زبان فارسی و همینطور اٌرکاناید در زبان پشتو و ایضا آرکانویدنگزج در زبان بٍرری سفلا..!!!

بازی هایی که دارینوس ترجمشون میکرد ... Mafia 1 ... Secret Files: Tunguska ... Sybria ، واقعا یادش بخیر ، یه بازی دیگه هم که خیلی دوستش داشتم Fenimore Fillmore: The Westerner بود ... واقعا اون موقع بازی کردن خیلی حال میداد بهم ، الان دیگه اون حس قدیمو ندارم متاسفانه ، البته من کلا گیمر حرفی نبودمو نیستم ولی خب به نطرم هیچ بازی جدیدی کلا حال نمیده بهم ، هیچوقت یادم نمیاد چیزی حدود 4 سال منتظر مافیا 2 بودم و وقتی برا اولین بازیش کردم بدجوری شکست عشقی خوردم :( آخه اصلا چیزی نبود ک انتظارشو داشتم .. حتی این موضوع درمورد بازی های ورزشی هم صدق میکنه ، یه زمانی Fifa 11 بازی میکردم عشق میکردم ، الان fifa 18 بازی میکنی اصلا انگار هیچکاری نمیکنی ! یاد قدیما بخیر کلا:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or