ااین وسیله درست کار میکنه؟؟! مثل کامپیوتر!؟؟؟
حالا این xfps 360 تو ایران گیر میاد؟
اگه میاد کجا؟
(اگه هم نمیاد تورو خدا یکی گیر بیاره )
احتمالا گیر نیاد.
البته شاید زیاد بگردی ازش پیدا کنی.
اما توی اینترنت سرچ کن و ببین چه سایتی برای فروش داره.اون وقت باید یکی رو پیدا کنی که اجناس فیزیکی رو برات از خارج بخره و بیاره.
بله دوست عزیز وارد بازار ایران شده .... ولی کمتر فروشگاهی داره .کسی از این دسته ها دیده جایی داشته باشن ؟ :
ببین عزیز.اول ببین دستت سالمه یا نه؟دسته رو روی xbox 360 تست کن.اگر سالم بود.روی ویندوز 7 تست کن.باز اگر جواب نداد برو تو یه سیستمه دیگه امتحانش کن.ویندوز 7 باشه.تو ویندوز 7 هم نیازی به نصب برنامه ای ندارید.خودش میشناسه.سلام به همه اساتيد من دسته xbox 360 رو گرفتم ولي هر بار كه به كامپيوتر وصلش ميكنم انگار نه انگار هيچي رو نميشناسه از فروشگاه next gen هم خريد كردم 37000 تومن هم بالاش دادم اگه بتونم عكساشم ميذارم ببينيد
و اينم از پشتش
اينم فكر كنم كابلش باشه
ببخشيد طولاني شد و سرتون رو هم درد اوردم اين جايي كه مشخص كردم تو عكس رو نميدونم واسه چيه اگه ميشه راهنماييم كنيد
در اخر هر برنامه اي كه بگيد نصب كردم ولي بازم خبري نشد از جمله
Xbox360_win 7 32 Eng
XBCDv107
روي ويندوز 7 و xp هم سوارش كردم هيچ خبري نشد توي ويندوز 7 يه اخطاري شبيه اين ميده
تو رو خدا كمكم كنيد واقعا احتياج دارم ميخام بدونم ممكنه اصلا نخوره به كامپيوتر يا اينكه اين مدل مخصوص كنسوله و اصلا واسه كامپيوتر نيستش
يا علي منتظرما
ببخشید یه سوال من می خواستم یه هارد 320 gb با پورت usb برای 360 بخرم میشه بهش وصل کرد الن یه 120 روشه ویه سوال دیگه اینکه دسته سیاه 360 کجا هست و باز هم یه سوال دیگه هارد 360 به چه درد می خوره وقتی بازی میریزم روش اخرش می گه cd را وارد کن:biggrin1: