در PS4 نیازی به Power Brick نیست

A.R.A.$.H

کاربر سایت
PlayStation-4_official1.jpg

رئیس استدیوی جهانی سونی آقای Shuhei Yoshida در توئیتر تایید کرده اند که کنسول PS4 به Power Brick خارجی نیاز نخواهد داشت و همه چیز آن در داخل جعبه کنسول در نظر گرفته شده.این خبر خوبی است چرا که دیگر نیازی به سخت افزار و فضای اضافه نیست.
این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
کنسول PlayStation 4 کوچکتر ، ارزانتر و بسیار قدرتمند می باشد و دیگر به power brick جداگانه نیازی ندارد.این خبر را نیز بایستی به دیگر خبرهای خوشحال کننده پیرامون این کنسول قرار داد
Gamingbolt
-------
آن دسته از افرادی که نمی دانند
Power Brick چیست به تصویر زیر نگاهی بیندازید :

8030605_orig.jpg

یه عکس چند وقت پیش لیک شده بود از محتوای پکیج که کابل برق معمولی روش داشت. نیاز به تایید رسمی نداشت! :دی.

- - -ویرایش - - -

این خبر آقای یوشیدا که به طور رسمی اعلام شد : " “The power is inside, so no brick outside.”
Troll میکنه لامذهب درحده CEO :دی.

- - -ویرایش - - -

Xbone رو نگفتن که به آجر نیاز داره یا نه؟!!!
100% داره. شما عکسها پشت کنسول رو ببینی مشخصه که کابل برق معمولی بهش نمیخوره یه چیزی مثل همین درگاه 360 هست.

آخرین ویرایش:
من هنوز در حیرت هستم که چرا PS4 انقدر کوچیکه !! :دی انتظار چیز بزرگ تری رو داشتم و الآن که میگن خبری از Power Brick خارجی هم نیست ، دیگه تعجبم بیشتر شد !
بچه های IGN هم که کنسول رو از نزدیک دیده بودن ، میگفتن از چیزی که فکر میکردن کوچیک تره. حتی یکی ـشون گفت احتمالاً Power Brick خارج از کنسول داره ! :دی

آخرین ویرایش:
عکسای داخل وان هم نگاه کنید میبینید که خبری از پاور نیست ! این اداپتور 360 دیدم ! یاد اوایل 2006 افتادم که اومدم کابل پاور زدم کنسول روشن کردم هم پاور هم کنسول ترکید هنوز جنازش هست :دی , ایکس باکس از ضعف مهندسی شدیدی رنج میبره که قابل انکار هم نیست !

یکی میشه توضیح بده این Power Brick چی هست؟؟؟
PS2 , PS3 اینو نداشت 2 شاخه معمولی میزدی به برق خیلی حال میداد این چیه اخه ؟ گنده و جاگیر.
اولین روزی که در جعبه ی 360 رو باز کردم اینو دیدم یه جوری خورد تو ذقم که هنوز یادم نرفته.:d

اوج مهندسی معماری قطعات رو تو طراحی PS4 شاهد هستیم. اصلا انتظار همچین چیز کوچکی رو نداشتم اصلا !
بحث سر اینکه Brick داشته باشه یا نه نیست که بازم مثل بچه ها پریدید وسط ! موضوع اینه که چجوری همه ی قطعات تو این جعبه به این کوچکی جا شده اند؟!

اوج مهندسی معماری قطعات رو تو طراحی PS4 شاهد هستیم. اصلا انتظار همچین چیز کوچکی رو نداشتم اصلا !
بحث سر اینکه Brick داشته باشه یا نه نیست که بازم مثل بچه ها پریدید وسط ! موضوع اینه که چجوری همه ی قطعات تو این جعبه به این کوچکی جا شده اند؟!
خودت داری میگی اوج مهندسی دیگه :دی
واقعا سواله برای منم ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or