در Game Republic تخته شد ؟!

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

622606.png

استودیو مستقل بازی سازی ژاپنی Game Republic که برای ساخت عنوان زیبای Genji برای PS2 و ادامه آن ، Genji 2 برای PS3 مشهور است و در اول جولای سال 2003 توسط عضو سابق شرکت کپکام یعنی Yoshiki Okamoto تاسیس شده بود ، به نقل از Kotaku تابلوی اجاره ای برروی پنجره خود میبیند !
هم اکنون سایت این شرکت تعطیل شده و دسترسی به آن امکان پذیر نیست !
گفتنیست Folklore و Majin and the Forsaken Kingdom از دیگر آثار آنهاست .

[ Source: Kotaku ]

اگه واقعا بسته شد خیلی خیلی حیف شد .این شرکت یکی از بهترین طراحی های هنری رو داشت واقعا بازیاشون شاید از نظر تکتیکی انچنان سر نبودن ولی از لحاظ هنری من خودم بازی رو کنار میزاشتم بعضی مواقع و فقط محیط رو نگاه میگردم جنگلها و ابشار های گنجی 1 و باس فایت ببر 3 سر بود تو گنجی 2 که مو به تن ادم سیخ میکرد این مرحله این قدر زیبا بود و فولکلور طراحی دهکده عالی بود .من این کار اخرشون رو بازی نکردم ولی این بازیم از هموم سبک و سیاق پیروی میکرد
حیف شد...

البته Genji 1 جلوی Onimusha 4 شکست بدی خورد تو ژاپن ... ولی من خیلی دوسش داشتم ؛ یه چیزی هم که هست اینه که منم الآن مث خیلی از شما ذهنم رفته طرف سانتا مونیکا! :دی

بله.......
حیف شد واقعاً، این استودیو تو این نسل خوب کار نکرد ولی قبلش نسخه اول Genji یه شاهکار بود.
برعکس به نظر من اصلا حیف نشد :d ، چون فقط تو همون نسخه ی اول Genji رو روی PS2 یه بازی عالی ساخت ، توی بقیه ی بازیها فقط وقت ما و سرمایه ی خودشون رو تلف کردن و یه ضرر هنگفت رو دست پابلیشر بدبخت ( سونی / نامکو بندای ) گذاشتن ! اخه چجوری میتونی از بسته شدن استدیوی سازنده ی Clash Of Titan و Knights Contract ناراحت باشی ؟ :d

بله.......
حیف شد واقعاً، این استودیو تو این نسل خوب کار نکرد ولی قبلش نسخه اول Genji یه شاهکار بود.
واقعا حيف شد...

درسته Genji 2 بد بود و يا CotT فاجعه بود اما اينا هيچي از ارزش هاي اين شركت كم نميكنه!

Genji 2 قرباني لانچ كنسول شد، CotT و KC هم بازي هاي سفارشي بودن كه بايد در يك مدت محدود ساخته ميشدن و خوب طبيعي هست با سطح بودجه اي كه بهشون اختصاص داده ميشه نميتونن بيشتر از يك بازي متوسط و يا بد باشن!

اما اين شركت ثابت كرده هر وقت خودش روي يك بازي كار كرده و ايده هاش رو پياده كرده بازي هاي خيلي خيلي خوبي ساخته. توي همين نسل Folklore با اين كه جز عناوين تقريبا لانچ كنسول PS3 بود و ايراد هاي خاص خودش رو داشت اما واقعا جزو تاثيرگزارترين بازي هايي بود كه من تجربه كردم. موسيقيش هم فوقالعاده بود كه Kenji Kewada‌ (:d) شاهكار كرده بود!

Majin هم همينطور! واقعا بازي زيبايي بود! منم خيلي خيلي از بسته شدن اين شركت ناراحت ميشم! اميدوار بودم تو همين نسل Folklore 2 رو با Move تجربه كنم...

• Like
Reactions: Kavigne
درسته Genji 2 بد بود و يا CotT فاجعه بود اما اينا هيچي از ارزش هاي اين شركت كم نميكنه!
دقیقا همین چیزاست که میتونه از ارزشهای هر استودیویی بکاهه
اون Majin هم چیز جالبی نبود به اونصورت از نظر من! گنجی PS2 و Folklore بهترین کارهاشون بودند.

دقیقا همین چیزاست که میتونه از ارزشهای هر استودیویی بکاهه

هيچ وقت ساخت يه بازي سفارشي با بودجه، زمان و از ان مهم تر ايده پردازي محدود كه حتي سرمايه گزارهاش هم قبل از شروع پروژه ميدونن كار چرتي دارن ميكنن توانايي هاي يك استديو رو زير سوال نميبره!

حتي ND هم بخواد در چنين شرايطي بازي سفارشي بسازه نتيجه كار چيز چندان بهتري نميشه!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or