در Game Republic تخته شد ؟!

Kavigne

کاربر سایت
درود ...

622606.png

استودیو مستقل بازی سازی ژاپنی Game Republic که برای ساخت عنوان زیبای Genji برای PS2 و ادامه آن ، Genji 2 برای PS3 مشهور است و در اول جولای سال 2003 توسط عضو سابق شرکت کپکام یعنی Yoshiki Okamoto تاسیس شده بود ، به نقل از Kotaku تابلوی اجاره ای برروی پنجره خود میبیند !
هم اکنون سایت این شرکت تعطیل شده و دسترسی به آن امکان پذیر نیست !
گفتنیست Folklore و Majin and the Forsaken Kingdom از دیگر آثار آنهاست .

[ Source: Kotaku ]

هيچ وقت ساخت يه بازي سفارشي با بودجه، زمان و از ان مهم تر ايده پردازي محدود كه حتي سرمايه گزارهاش هم قبل از شروع پروژه ميدونن كار چرتي دارن ميكنن توانايي هاي يك استديو رو زير سوال نميبره!

الان باز نظریه صادر کردی دیگه ؟!!

CotT رو قبول دارم یه بازی سفارشی برای تبلیغات فیلم بود ولی KC بازیی هست که کلا با اِلِمانهایی که این استدیو بازی میسازه جور در میاد و معلوم هم بوده ایده برای خودشون هست ! وقتی یه استدیو نمیتونه ایده هاش رو عملی کنه نتیجش همین میشه که میبینی ! ربطی هم به زمان و ... نداره ، چطور نامکو بندای وقتی بازی مثل Tekken و Enslaved و Ace Combat سفارش میده بازیهای خوبی میشن ؟ تمامش بستگی به خود استدیو داره !
حتي ND هم بخواد در چنين شرايطي بازي سفارشي بسازه نتيجه كار چيز چندان بهتري نميشه!
A98672EC-9EAF-409D-AA87FFED88F86086.jpg

CotT رو قبول دارم یه بازی سفارشی برای تبلیغات فیلم بود ولی KC بازیی هست که کلا با اِلِمانهایی که این استدیو بازی میسازه جور در میاد و معلوم هم بوده ایده برای خودشون هست ! وقتی یه استدیو نمیتونه ایده هاش رو عملی کنه نتیجش همین میشه که میبینی !

وقتی که یک ناشر سفارش ساخت یک بازی رو میده، زمان تحویل پروژه، بودجه، ژانر و ... بازی از قبل مشخص شده. ان شرکت هم مجبوره در این محدوده حرکت کنه. شما وقتی میخوای یه H&S بسازی که سر سال منتشر بشه و در حد خودش بفروش باشه معلومه که چندان روش سرمایه گزاری نمیکنی و وقت صرفش نمیکنی!

همین KC هم اساسا بازی بدی نیست. ایده کامبت سیستمش هم که خودت ایمورتال باشی و ... هم خیلی جالبه اما اینکه چرا بده دلیلش مشخصه چون از اول هم قرار نبوده شاهکار باشه. یعنی یه مساله خیلی واضح و روشن هست! دقیقا این قضیه مثل فیلم هایی میمونه که ساخته میشن تا بفروشن و یه سری مخاطب رو راضی نگه دارن و خود کارگردان هم میدونه کارش خوب نیست!

شما تا صبح هم بیایید بگید GR شرکت بدی چون سه تا بازی بد ساخته من قبول نمیکنم چون زمانی که بودجه داشته و دستش برای ساخت بازی مستقل خودشون باز بوده دو تا بازی به نام های Genji و Folklore ساخته که هر جفتشون در سبک خودشون جزو بهترین ها بودن.

الان باز نظریه صادر کردی دیگه ؟!!

نظریه نیست، تجربه شخصی خود من هست. همین الان وقتی بنیاد میادب ا شرکت من قرار داد میبنده که من براشون یه بازی بسازم با بودجه و زمان مشخص خوب طبیعی هست که من سفارشی براشون دارم کار میکنم. اما وقتی روی پروژه خودم که یه بازی دو بعدی هست دارم کار میکنم تمام زورم رو زدم تا بهترین اعضا رو دور هم جمع کنم و همه انرژیم رو روش گزاشتم. اساسا سیستم همینه.

اصولا خیلی از بازیها به صورت سفارشی و توی یه زمان محدود با یه بودجه خاصی ساخته میشن ، مثل بیشتر بازی های لانچ تایتل کنسولها که عمدتا سفارشی هستن و باید تو مدت زمان کوتاهی ساخته بشن و برعکس خیلی از اونها هم بازی های خوبی از کار در میان ( یا حداقل افتضاح نیستن ) ، نمونش HS ، Resistance ، PGR 3 یا پرفکت دارک ! اینا همه بازیهای سفارشی هستن ، من میگم صرف نظر کردن از شکست های یه استدیو به خاطر اینکه یک یا 2 تا پروژه ی نسبتا موفق داشته دلیل قانع کننده ای نیست .
نظریه نیست، تجربه شخصی خود من هست. همین الان وقتی بنیاد میادب ا شرکت من قرار داد میبنده که من براشون یه بازی بسازم با بودجه و زمان مشخص خوب طبیعی هست که من سفارشی براشون دارم کار میکنم.
واقعا مرسی که سونی و نامکو بندای رو با بنیاد مقایسه کردی :d
بله بنیاد روش و متد کاریش برای همه مشخص هست و دقیقا سونی و نامکو بندای هم به خاطر الگو گرفتن از بنیاد بازیهاشون مثل محصولات داخلی لِه بوده !! lol

عزیز من وقتی یه شرکتی مثل بعد از پروژه های ابتداییش که خوب بوده ، تو طول این چند سال پشت سر هم داره ضرر میزنه به پابلیشر بدبخت خب مسلّمه که استدیوی مناسب و سودرسانی نیست و باید بسته بشه ، پس حیف شد که درش رو تخته کردن حرف درستی نیست !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or