در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

سلام دوستان
تو بازي pes2010
Perfect Season رو مشكل دارم تا حالا سه بار پياپي هم 3 جام رو گرفتم ولي هنوز نداده
سلام مصطفی جان
ببین این کارت رو راه میدازه (شرمنده وقت ترجمه نداشتم)
You need to win EVERY game, no draws unfortunately. You can sim but you must win every game and win the 38 league games, all Cup games and Champions League games. I suggest playing with auto-save, sticking it on easy and if you lose just go to dashboard. Top class sides will win more than poor ones in simmed games so I would choose a good team like Barcelona, Chelsea or Man Utd.
The achievement unlocks when you go into the next season - not immediately after the last win.

• Like
Reactions: M A X
این اچیومنت های بازی 50 cent رو چه جوری باید بگیرم؟؟؟
We're Supposed To Die Tonight
Complete Mission 1 on any difficulty as a member of G-Unit
+BjbWg==.jpg

.........................................................................
Complete Mission 2 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 3 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 4 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 5 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 6 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 7 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 8 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 9 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete all missions on any difficulty as a member of G-Unit

این اچیومنت های بازی 50 cent رو چه جوری باید بگیرم؟؟؟
We're Supposed To Die Tonight
Complete Mission 1 on any difficulty as a member of G-Unit
+BjbWg==.jpg

.........................................................................
Complete Mission 2 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 3 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 4 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 5 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 6 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 7 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 8 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete Mission 9 on any difficulty as a member of G-Unit
Complete all missions on any difficulty as a member of G-Unit
خب تا اونجاکه من در جریانم باید با دوستتون تویه محیط لایو بگیریش منم این اچیومنتارو نتونستم بگیرم به دلیله کمبود امکانات
میگم فرهاد حالا گیم اسکورات چقدر شده میخوام ببینم بالاخره کسی تونست تو این خراب شده از گیم اسکورایه ما رد بشه:d

آخرین ویرایش:
من در مورد یکی از آچیومنت های بازی gears of war 1کمک میخوام
Clusterluck
Kill 3 enemies at once 10 different times (on any difficulty)
بیشتر از 25 بار اینکارو کردم ولی باز نشد
چیکار کنم؟؟؟

من در مورد یکی از آچیومنت های بازی gears of war 1کمک میخوام
Clusterluck
Kill 3 enemies at once 10 different times (on any difficulty)
بیشتر از 25 بار اینکارو کردم ولی باز نشد
چیکار کنم؟؟؟
سلام خب شما چطوری این اچیومنتش میگیرید؟
روش گرفتنش اینه من اینجوری گرفتم همزمان باید سه نفر بفرستید هوا با نارنجک 10 بار باید این کار بکنید بهترین روش گرفتنش همون اول بازیه که شروع میکنید_حالت اسان بزارید) وقتی از داخله سلول میخواید بیاید بیرون در قفل لو کاستها دارن درو میبرن شما هم باید کاور بگیرید همون لحظه نارنجک بگیرید تا در باز شد لوکاست ها ریختن داخل نارنجک جوری بندازید که هر سه تاشون بمیرن بعد استارت بزن چکپوینت لود کن دوباره 10بار این کار بکن

UPu4dyM=.jpg
Full Arsenal 30G
تموم اسلحه ها و اجزای اسلحه ها رو به دست آورید.
یادتون باشه که وقتی به انتخاب ها رسیدید (بعضی جاها که روی تصویر موقع تصمیم گیری کلید A و B میاد، انتخاب های منفی رو انجام بدید)
لیست اسلحه ها و اجزاشون و همچنین انواع تصمیم ها، آخر این پست هست)
دوستان همین یه دونه اچیومنت از بازیه army of two 40days مونده لطفا کمکم کنید
من تمام اسلحه ها رو خریدم حتی اون 15تا paper که در بازی هست جمع اوری کردم اما این اچیومنت بهم نداد که نداد

UPxYw6c=.jpg

gp-g.jpg
Fly Swatter 5
هنگامی که از ماشین پرواز استفاده میکنید به یک سرباز ضربه بزنید.در زمانی که شما از ماشین پرواز برای ورود به قصر Palazzo Ducale Di Venezia استفاده میکنید باید این اچیومنت را بگیرید . هنگام پرواز دکمه LT را بزنید تا روی سربازهایی که از پشت بامها به شما تیر پرتاب میکنند قفل کرده و به محض نزدیک شدن به انها خود به خود Ezio به انها ضربه خواهد زد.

توجه: این اچیومنت را فقط در این مرحله میتوانید بگیرید پس سعی کنید تا قبل از رسیدن به قصر این اچیومنت را دریافت کنید.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
با توجه که تاپیک این بازی غیب شده اینجا می پرسم
من بازی را تموم کردم ولی تو این ماموریت این کارو انجام ندادم:(( چون همه ی اچیومنت ها را گرفتم این یکی را نگیرم حیفه:(
لطفا راهنمایی کنید . باید بازی را دوباره تموم کنم تا بتونم این اچیومنت را ازاد کنم ؟

توجه: این اچیومنت را فقط در این مرحله میتوانید بگیرید پس سعی کنید تا قبل از رسیدن به قصر این اچیومنت را دریافت کنید.
جوابش تو پست خودته !
باید Section رو دوباره ، بری فک کنم بیاد

می شه بگید چطوری می تونم Section رو دوباره برم اخه وقتی تو بازی start را می زنم و می رم تو بخش dna می تونم ماموریت را ببینم ولی نمی تونم دوباره از اول ماموریت را برم .
یعنی احتیاج به تموم کردن دوباره بازی نیس ؟
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اچیومنت را گرفتم هیچ راهی نداره که بشه مرحله را از اول رفت باید بازی را دوباره شروع کنید و این کار را تو این مرحله انجام بدبد

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or