در گرفتن اچیومنتِ ... مشکل دارم!

سلام کسی از این awards ها خبری داره که چه شکلی میشه بدست اورد؟؟
سلام محمد جان
این award ها توی هر بازیی نسیتن و تا الان فقط سه تا بازی هستن که از بازی کردنشون award میشه گرفت:
Lips ، splosion man (نسخه جدید) و Left 4 Dead 2
موفق باشید

از Civilization چند تا گیم اسکور گرفتی ؟ یکی میگفت راحت 1000 تا میده.
والا اچیومنت هاش رو دیدم چندان سخت نمیزد!اما من زیاد خوشم نیومد!نمیتونم با منو های استراتژی خوب کار کنم!11 تاشو باز کردم!3 تایی داره و 8 تایی و 11 تایی!

سلام
لطفا یکی بیاد اچیومنتهای بازی اسمکدان vs راو 2010 را بزاره تعجب میکنم چرا توی این سایت انقدر فعالیتها در مورد این بازی کم شده در صورتی که از همیشه بهتر شده.

In one match, perform all 16 STRONG GRAPPLE moves on your opponent (single player only).

این اچیومنت بازی اسمکدان vs راو 2010 هست یکی بگه اینو چطوری باید بگیریم ؟یعنی دقیقا چه کارهایی باید انجام بدیم و چه کاری نباید انجام بدیم.

برای انجام STRONG GRAPPLE هم باید RB رو بگیرید و با انالوگ سمت راست جهت های مختلف رو بزنید. لیست STRONG GRAPPLE اینها هست که کلا 16 تا هستند.

1. RB + RS UP then RS Up
2. RB + RS UP then RS Down
3. RB + RS UP then RS Left
4. RB + RS UP then RS Right
5. RB + RS Down then RS Up
6. RB + RS Down then RS Down
7. RB + RS Down then RS Left
8. RB + RS Down then RS Right
9. RB + RS Left then RS Up
10. RB + RS Left then RS Down
11. RB + RS Left then RS Left
12. RB + RS Left then RS Right
13. RB + RS Right then RS Up
14. RB + RS Right then RS Down
15. RB + RS Right then RS Left
16. RB + RS Right then RS Right

این هم یه ویدئو:
http://www.youtube.com/watch?v=Wb7T2WlbPDE

من توی Brütal Legend همه شکارها را انجام دادم، روی نقشه هم که نگاه میکنم، ماموریت فرعی دیگه ای هم نیست که علامت زده شده باشه، همینطور سوار تمام حیوانات هم شدم ولی این سه تا اچیومنت رو اصلا نداد. کار دیگه ای باید میکردم؟ البته بازی رو هنوز تمام نکردم و تقریبا آخرای اون هستم.

سلام دوستان نمیدونستم این خواستم کجا بگم اگر جاش نیست ببخشید
میتونید اچیومنتای بازیه فلش پوینت بزارید یا لااقل سایتی معرفی کنید که راهنمایی کرده
ممنون;)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or