در کاور بعدی Game Informer یک بازی با گرافیک بالا معرفی خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر ماه Game Informer قبل از رونمایی از کاور مجله توضیحاتی درباره ان می دهد و حالا نوبت این ماه رسیده
Andrew Reiner یکی از اعضای Game Informer در توییتر نوشته:
"کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله
تا 5 شنبه باید صبر کرد و دید کاور ماه می این مجله چیست؟ایا Crysis 3

آخرین ویرایش:
بحث بحث گرافیک نیست برای من، ولی کلا هیلو 4 غول گرافیکه که عنوانهای قبلیش دیتایل گرافیکی خدایی داشتند که توی هیچ بازی دیده نشده، هیلو 4 هم که 100 البته بهتر از قبل. در مورد رندوم اسپاون اسلحه حرکت قابل ستایشیه، چون تو مولتی یه سریا با یاد گیری جای اسلحه های خیلی خوب مث راکت لانچر به سرعت میدوند تا بگیرن اینا رو ، هر تیمیم که این اسلحه هارو داشته باشه برده بازیو، وای به حال اینکه جاشم بدونی و برا اسپانش لحظه شماری کنی. حالا باشه تو پرو گیمر اما اون آماتوری که تازه بازیرو شروع کرده کلا هیچ استراتژی برای پیشرفت خودش نمیتونه داشته باشه، پس نتیجه میگیریم که این تغییر جدیدی که مخالفن یه سری ها باهاش احساس میکن دیگه استفاده ای از باگ های بالانس بازی نمیتونن ببرن و ناراحتن. به نظرم بسیار به بالانس هر چه بیشتر بازی کمک زیادی کرده. فایر فایت جای خودشو به اسپارتان اپس داده که به نظرم چندیدن پله بازی رو هیجانی تر کرده. فایر فایت با این توصیفات یه دریاچه ای بود و اسپارتان اپس اقیانوس. فُرانر ها بسار موجودات عجیبی به نظر میان که با توجه به داستان جدای خودشون حس متفاوتیو ایجاد کردن در هیلو. فُرانر ویژن کاملا کمپ رو در هیلو از بین میبره(گرچه هیلو کمترین کمپرهای دنیا رو داره نسبت به بقیه بازی ها , همینجوریشم تو هیلو کمپ کردن کار بسیار سختیه ) خلاصه کلا هیلو 4 تغیراتی رو اعمال کرد که بانجی جرات این تغییرات رو نداشت ، اما 343 داشت و به نظرم همانطور که هیلو یک سرمشقی برای FPS بود و همه المانهاشونو از هیلو نکته برداری میکردند، هیلو 4 هم یک بمب عظیم سرمشق ها رو برای تمام شوتر های 2 نسل بعد به همراه داره.

آخرین ویرایش:
یکی تو waypoint جواب قشنگی به منتقدین تغییرات بازی داده :
Thank God the Halo community isn't making the Halo games or else we would end up with the same game over and over. None of them want the game to change, they just want the same old stuff over and over again. If you don't like it don't buy it simple as that.
مولتی کلاسیک هیلوهای بانجی تو هیلو3 رسید به اوج و نهایت.
مولتی مدرن هیلوهای بانجی تو هیلو ریچ رسید به اوج و نهایت.
ابن مولتی 343 هستش. چه خوبه که اعتماد کنیم همگی بهش و اگه تغییر رو نمیپسندیم بعد از اومدن هیلو4 هم کماکان هیلو3 و ریچ بازی کنیم.

بحث بحث گرافیک نیست برای من، ولی کلا هیلو 4 غول گرافیکه که عنوانهای قبلیش دیتایل گرافیکی خدایی داشتند که توی هیچ بازی دیده نشده

پویا جان اغراق نکن دیگه قربونت برم :d ( شاید هم من از وسط بحثتون پریدم وسط بد متوجه شدم و منظورت رو نگرفتم :دی )

نیما جان ، انیمیشن هایی که توی ریچ بود توی هیچ بازیی نبود، حالا در اون حد نه اما گرافیک بار فنی داشت . اکثر اشیاء حتی اون دور ترین نقطه یا چند عدد بنشی که از دور میدیدی حجم داشت که همش هم قابل دسترسی بود. به شخصه من بازی رو برابر باهاش ندیدم تو این مسائل. اما خوب، بهترین هم نبوده آخرین هیلو (ریچ) از نظر گرافیکی در زمان خودش اما از لحاط فنی بار بسیار بالایی داشت. کلا منظورم اینه که انتظارات گرافیکی از هیلو 4 بسیار بالا هستش . اگه کمی بیشتر اطلاعات بدن بیرون از لحاظ گرافیکی، مثل یک تریلر 2 دقیقه ای از گیم پلی یا کمپین اونم در E3 (همینم زیاده:دی) میشه کاملا فهمید که چه پیشرفتهایی از نظر هنری هم کرده باشه که قول میدم گیم اینفورمر الکی ادعایی نمیکنه.
===================================================
من خیلی دوست دارم این فُرانر هارو با این همه پیچیدگی در هیلو 4 به چالش بکشم و اطلاعات بیشتری ازشون کسب کنم.

99216474710202022158.jpg

موجودات موجود در دنیای هیلو، واقعا به طرزی عجیب و جذابند که احساس بیگانه ها واقعا برای آدم تداعی میشه. اینان ماورای بنفش داره انگار هِلمتشون که پشت دیوار و اینا رو میبینن . یه اشاره کوچیک شده بهش برای استفاده از فُرانر ویژن در مولتی پلیر.

آخرین ویرایش:
ببخشید پس اونوقت فرق یه بازیکن حرفه ای با یه نوب تو چیه؟!
حرفه‌ای !!!. به یه تازه واره درحد Soldier میشه توی نیم ساعت جای اسلحه های 4-5 تا مپ رو یاد داد. بعد طرف حرفه‌ای میشه الان؟
وقتی جنگ میشه کسی نمیگه "خُ حالا این AK-47 باشه تا یه چیز بیتر گیر بیارم". با همون داشته هاش میجنگه تا بهتر رو گیر بیاره.
ولی یه دشمن دیگه در ادامه مشخص میشه که هیچی نگفتن دربارش و قراره سورپرایز داستانی باشه.
فرانکی گفته بود "اخرین مشکلتون کاوننت هان". ببین اونها دیگه چی ان :دی.

آخرین ویرایش:
این سطح کیفی گرافیک رو فقط از روی این چندتا اسکن مجله متوجه شدید یا منبع دیگری هم دارین..؟
البته حرفه یکی از معتبرترین مجله های دنیا :
“The screenshots from our next cover story are gorgeous. My jaw is still on the ground…which is making walking difficult.”

اینم چیزهای که خودم برش دادم قشنگ میشه متوجه شد ! البته خیلی ها با دیدن همین چندتا اسکن فکشون جابجا شده ! میتونی یه سری به neogaf هم بزنی !

!!!! Lighting and Environmental Details and Modeling and polygon
21953129732966400131.jpg

80023907383650425063.jpg

69021958165557240838.jpg

!!!depth of field

10767520059390858312.jpg

draw distance!!!

25285844275700259534.jpg

این سطح کیفی گرافیک رو فقط از روی این چندتا اسکن مجله متوجه شدید یا منبع دیگری هم دارین..؟

تو و دوستانت حتی وقتی که بازی هم منتشر بشه و بازی کنین باز هم به سطح گرافیکی بازی پی نخواهید برد قربون شکلت Gearsـتو بازی کن :d

Game Informer سایز بزررگ تصاویر را گذاشته ولی بازم برداشتند روی همه تصاویر حالت آرت مانند انداختند!:|

Halo 4 Game Informer Screens From Magazine | Gamedemption
عکس ها مشکلی نداره که ! :دی بعضی هاش نقاشی هست و بیشترش از داخل بازی و گیم پلی ! :دی

آریا جون بفرما. هی میگفتی اون چیف in-game نیست
biggrin1.gif

برای مشاهده تصویر اصلی (1188x668) روی این نوار کلیک کنید.
u0fk6zuxjo2v9f2xryw3.jpg
بعدش که عکس چیده شده بدون محیط رو بهم نشون دادی گفتم میتونه in-game باشه ! :| :دی

آخرین ویرایش:
عکس ها مشکلی نداره که ! :دی بعضی هاش نقاشی هست و بیشترش از داخل بازی و گیم پلی ! :دی

منظورم فضای بازش بود که بازم آرتش کردند :| مطمئن هم هستم که اینا همش لوکیشن های داخل بازیه که مخصوصا برداشتند یه حالت ارت مانند کردنش ! که همینجوری بمونیم تو کف :دی

گذشته از اینها این چندتا عکس واقعا خیره کننده هستند تکسچرها و مدلینگ و polygon که به کار رفته فوق العادست مخصوصا اونم تو محیطهای هیلو . جالبه که AA هم تو بازی خیلی تر تمیزه یکدونه لبه هم دیده نمیشه .

http://myup.ir/images/63638995318435737978.jpg

http://myup.ir/images/36415947007268413020.jpg

اینم این عکس هم که دیگه هیچی به هرچی سوال داشتیم جواب داد :دی

http://up.vatandownload.com/images/u0fk6zuxjo2v9f2xryw3.jpg

جالبه بدونی هنوز بازی تو مراحل بتاست ! به گفته خودشون بازی هنوز کار داره گرافیکش .

منظورم فضای بازش بود که بازم آرتش کردند :| مطمئن هم هستم که اینا همش لوکیشن های داخل بازیه که مخصوصا برداشتند یه حالت ارت مانند کردنش ! که همینجوری بمونیم تو کف :دی

گذشته از اینها این چندتا عکس واقعا خیره کننده هستند تکسچرها و مدلینگ و polygon که به کار رفته فوق العادست مخصوصا اونم تو محیطهای هیلو . جالبه که AA هم تو بازی خیلی تر تمیزه یکدونه لبه هم دیده نمیشه .

http://myup.ir/images/63638995318435737978.jpg

http://myup.ir/images/36415947007268413020.jpg

اینم این عکس هم که دیگه هیچی به هرچی سوال داشتیم جواب داد :دی

http://up.vatandownload.com/images/u0fk6zuxjo2v9f2xryw3.jpg

جالبه بدونی هنوز بازی تو مراحل بتاست ! به گفته خودشون بازی هنوز کار داره گرافیکش .
معلومه دیگه:دی همین عکس اخری رو نگا کن.قسمت های بالایش منو یاد AC1 انداخت:دی

معلومه دیگه:دی همین عکس اخری رو نگا کن.قسمت های بالایش منو یاد AC1 انداخت:دی

31220851673302516399.jpg

حرف خودتو رد میکنی تو؟گفتی گرافیک بازی هنوز بتاست منم تایید کردم.در هر صورت اگه خیلی دوست داری حرف خودتو بیخیال شی اینو ببین:

من حرفه خودم را رد نمیکنم بلکه دارم به حرف تو شک میکنم ! قسمت اخر پستت که این حرف از دهن یه سوپر فنبوی هم شنیده نمیشه !
دقیقا این قسمت :
.قسمت های بالایش منو یاد AC1 انداخت
biggrin1.gif

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or