در کاور بعدی Game Informer یک بازی با گرافیک بالا معرفی خواهد شد

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
هر ماه Game Informer قبل از رونمایی از کاور مجله توضیحاتی درباره ان می دهد و حالا نوبت این ماه رسیده
Andrew Reiner یکی از اعضای Game Informer در توییتر نوشته:
"کاور این ماه مجله ما بسیار باشکوه و زیباست... فکم از تعجب به زمین چسبیده!!! و راه رفتن برایم مشکله
تا 5 شنبه باید صبر کرد و دید کاور ماه می این مجله چیست؟ایا Crysis 3

آخرین ویرایش:
من عهد بستم تا یه عکس و تریلر از گیم پلی بازی نیاد طرف تاپیک و اخبارش نرم:biggrin1: یعنی وحشتناک از این کارای کا مایکرو میکنه متنفرم.
اگر مایکرو واسه بزرگترین ، محبوب ترین و پرفروش ترین بازی ـش هایپ نکنه پــَــ کدوم بازی رو هایپ کنه ؟ :-/ ... تازه هایپ Halo 4 تا اینجا خیلی کم بوده لامصب :| .

این عکس دقیقا از کجا اومده ؟!
جزییات و نور پردازی روی آرمور رئیس از Halo 3 هم کمتره !
خوب بیا از این نما نگاه کن تا جزییات و عظمت مدلینگ بهتر درک کنی:
البته نمی خوام زیادی جو بدم چون تا چند روز دیگه همه چی مشخص میشه ولی واسه اطلاع خدمتتون عرض کنم تصاویری که از 4 halo دیدین با اینکه in-engine هست ولی احتمال 99 % تنها فرقش با مدلینگ ingame بازی به رزولوشن و AA بر میگرده ! دقیقاً مثل GEOW 3 که قبل عرضه ، چندتا عکس از مود داستانیش دادن بیرون که فقط رزولوشن و AA بیشتر بود :d

داری شوخی میکنی دیگه امیر حسین ؟ آره ؟ :دی

خیلی هم جدی هستم :| :دی

خوب بیا از این نما نگاه کن تا جزییات و عظمت مدلینگ بهتر درک کنی:
البته نمی خوام زیادی جو بدم چون تا چند روز دیگه همه چی مشخص میشه ولی واسه اطلاع خدمتتون عرض کنم تصاویری که از 4 halo دیدین با اینکه in-engine هست ولی احتمال 99 % تنها فرقش با مدلینگ ingame بازی به رزولوشن و AA بر میگرده ! دقیقاً مثل GEOW 3 که قبل عرضه ، چندتا عکس از مود داستانیش دادن بیرون که فقط رزولوشن و AA بیشتر بود :d

خو منم دارم همینو میگم دیگه ، عکس هایی که تابحال از بازی اومده خیلی خوب بوده ولی این عکسی که بابک گذاشت ... :|

خو منم دارم همینو میگم دیگه ، عکس هایی که تابحال از بازی اومده خیلی خوب بوده ولی این عکسی که بابک گذاشت ... :|
والا من که فرقی نمیبینم شما اگه میبینی بگو :d
نمی رخ دیگه فرقی نداره :d
من یه چیزی بگم فقط تو رو خدا هی نگین ترول میکنی و فلان و اینا. بدون هیچ قصد و غرضی :دی

اسلحه ی اون عکسی که بابک گذاشته رو با این مقایسه کن. در مقابل این انگار پلاستیکیه :دی ولی زره فرق خاصی نداره به نظرم. یا حداقل زیاد به چشم نمیاد.
خوب اسلحه ها یکی نیست ! اون پلاستیکی بودنم به خاطر اینکه نورپردازی متفاوته ! مطمئن باش اگه رو assault rifle نورپردازی مثل اون عکسی که من گذاشتم بود فرق خاصی نمی دیدی !

آخرین ویرایش:
والا من که فرقی نمیبینم شما اگه میبینی بگو :d
نمی رخ دیگه فرقی نداره :d
من یه چیزی بگم فقط تو رو خدا هی نگین ترول میکنی و فلان و اینا. بدون هیچ قصد و غرضی :دی

اسلحه ی اون عکسی که بابک گذاشته رو با این مقایسه کن. در مقابل این انگار پلاستیکیه :دی ولی زره فرق خاصی نداره به نظرم. یا حداقل زیاد به چشم نمیاد.

هم میشه اینطوری جواب داد :
خوب اسلحه ها یکی نیست ! اون پلاستیکی بودنم به خاطر اینکه نورپردازی متفاوته ! مطمئن باش اگه رو assault rifle نورپردازی مثل اون عکسی که من گذاشتم بود فرق خاصی نمی دیدی !
هم اینطوری :
نشون می ده اصلا تا حالا هیلو بازی نکردین =))
فرق assault Rifle با DMR نمی دونین !
بستگی به سطح شعور داره...

من هم فهمیدم اسلحه ها فرق میکنه ولی به نظرم اینجوری اومد که کلا مدلینگشون در یک سطح نیست.
مثلا عکس زیر از هیلو ریچ رو ببینید. بیشتر شبیه اینه. حتی به نظرم جزئیاتش کمتره.

Halo-reach.jpg

به هر حال تا چند روز دیگه معلوم میشه. من هم اسراری رو حرفم ندارم. چیزی که به نظرم اومد رو گفتم فقط.

@ بهنام یاکوزا :
هیچ مشکلی نداره شما نظرت رو بده ولی اون دوست عزیز صفحه پیش ؛ بحث مدلینگ کارکتر رو مطرح کرد و من خواستم نشون بدم تفاوتی نداره . در مورد اسلحه هم که گفتی شخصاً فکر نمی کنم 343 تو اضافه کردن جزییات و ریزه کاری مشکلی داشته باشه وقتی DMR این شکلی طراحی کردن :
18266297119838055942.jpg
مسلماً میتونستن این rifle رو هم با جزییات تر بسازن احتمالاً خواستن شبیه assualt rifle نسخه سوم طراحیش بکنن:
72081969203950256983.jpg
گرچه بنظرم جزییاتش تو همون عکسی هم که بابک گذاشت بالاست فقط تو زاویه ایی قرار گرفته که زیاد به چشم نمیاد .

خیلی هم جدی هستم :| :دی

خودت که جدی هستی ولی حرفت بیشتر به شوخی میخورد :دی آخه پسر خوب کجای اون کم کیفیته :دی الان بازیای سوم شخص هم واسه کرکترشون اونقدر دیتیل ندارن که چیف اینجا داره :دی
چند تا عکس هم مصطفی گذاشت دیدیشون دیگه ؟ :دی

من که هرکاری میکنم از این Cortana جدیده خوشم نمیاد ! :دی
ولی این Elite لامصب خیلی زیبا طراحی شده !! دستش و چین و چروک گردنش !!! پاهاشون هم فکر کنم یه کمی فرق کرده و یه استیل خیلی باحالی پیدا کرده ! :دی البته مطمئن نیستم ولی به نظر این طور میاد !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or