در نینجا گایدن 3 خشونت به حد اعلا خواهد رسید

• Thread starter Thread starter Naruto
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Naruto

کاربر سایت
در مصاحبه ای که آخرین آقای Yosuke Hayashi با یکی از سایت ها داشته اینگونه گفته اند که خشونت نسخه ی جدید بازی Ninga Gaiden 3 بسیار زیاد خواهد بود و رده ی سنی آن همچنان برای افراد بالغ در نظر گرفته خواهد شد.

Hayashi در مورد شخصیت Ryu در این نسخه اینگونه گفته است که:"قهرمان ما می خواهد کار درست را انجام دهد ولی بعضی موقع ها او باید درست به اعمال منفی بزند تا مشکلات را به شکل درست حل کند.ما میخواهیم با این کار حس همزاد پنداری بین بازیکن و شخصیت Ryu را به وجود بیاوریم.برای این کار هم باید بازیکن مانند Ryu عمل کند و دستانش رو به خون دیگران آلوده کنند."

وی در ادامه گفت:"اگر بازیکن دشمنان را نابود نکند ، انها نیز عقب نخواهند نشست با قدرت زیادی به Ryu حمله خواهند کرد.اینگونه به نظر می رسد که بازیکن ها به دنبال راهی هستند تا قهرمان تاریکی نباشند.اونها به دنبال راه خوبی هستند که کارها را انجام دهند ولی با Ryu نمی توان چنین کاری را انجام داد."

این بازی در اوایل سال 2012 برای Ps3 , X360 و در ادامه برای Wii U منتشر خواهد شد.

20111124ninjagaiden3.jpg

• Like
Reactions: Mr.Death
فقط دارن از این IP استفاده میکنن
گرافیک که مال یکی دوسال پیشه گیم پلی رو هم که اینجوری کردن تنها چیزی که میمونه 0.1% بهش امیدوارم و به نظر میاد از شماره قبلی بهنر باشه داستانه
تنها نکته مثبتش همینه به نظرم .

• Like
Reactions: DeanAmbrose
من که تریلر ها رو دیدم کلا از بازی نا امید شدم.
حالا چه خشونتشُ زیاد کرده باشن چه کم کرده باشن.
یارو آدمه رو با کاتانا 50 تا ضربه بهش میزنی هیچیش نمیشه بعد میگن خشونتش زیاد شده :|

من که تریلر ها رو دیدم کلا از بازی نا امید شدم.
حالا چه خشونتشُ زیاد کرده باشن چه کم کرده باشن.
یارو آدمه رو با کاتانا 50 تا ضربه بهش میزنی هیچیش نمیشه بعد میگن خشونتش زیاد شده :|
نه که قبلاً با 2 ضربه کاتانا همه جای یارو میریخت پایین ! :دی
یه کمبو با 7-8 ضربه میزدی فقط با ضربه ی آخر اونم به صورت اسکریپ شده بسته به محل خوردن ضربه فقط یه عضو از طرف میپرید !

صحنه اول: ریو وارد یه مهدکودک میشه تا با دشمنان مبارزه کنه ...

دشمن: وای، ریو اومده ...
ریو: یوها ها ها ها
دشمن: ریو تو آدم بدی هستی، چرا برای رسیدن به اهدافت دست به کارهای منفی خشن میزنی ؟
ریو: دلم میخواد، من آدم بد و شیطانی و خفنی هستم ...
دشمن ( درحال گریه کردن ): ریو، یالا عروسکم را بده ...
ریو ( در حال خنده شیطانی) عروسک را تکه تکه میکنه ......

کارگردان: دست نگه دارین، قطع عضو توی بازی نداریم، سکانس آخر را دوباره میگیریم

ریو ( در حال خنده شیطانی) عروسک را میندازه توی سطل آشغال ...

کلوز آپ از دشمن که داره برای عروسک قشنگش گریه میکنه ...

• Like
Reactions: Amir09 and hdxc
باید اینجوری تیتر میزدند
در نینجا گایدن 3 خشونت به حد اعلا کاهش خواهد یافت.
وا ......
مگه میشه همچین چیزی
خشونت بازی بیاد پایین فاتحه بازی خوندس یعنی الفاتحه
تموم عشق این بازی به خشونت ، وحشی گری ، بی رحمی ، جردادن و انواع سلاخیش بود :ninja:
نینجا کجا رفتی .....

صحنه اول: ریو وارد یه مهدکودک میشه تا با دشمنان مبارزه کنه ...

دشمن: وای، ریو اومده ...
ریو: یوها ها ها ها
دشمن: ریو تو آدم بدی هستی، چرا برای رسیدن به اهدافت دست به کارهای منفی خشن میزنی ؟
ریو: دلم میخواد، من آدم بد و شیطانی و خفنی هستم ...
دشمن ( درحال گریه کردن ): ریو، یالا عروسکم را بده ...
ریو ( در حال خنده شیطانی) عروسک را تکه تکه میکنه ......

کارگردان: دست نگه دارین، قطع عضو توی بازی نداریم، سکانس آخر را دوباره میگیریم

ریو ( در حال خنده شیطانی) عروسک را میندازه توی سطل آشغال ...

کلوز آپ از دشمن که داره برای عروسک قشنگش گریه میکنه ...

فوق العاده بود.چقدر خندیدم.بازی اگه اینجوری باشه خنده دار ترین بازی تاریخ میشه

ايشون تو غار زندگي ميكنه؟!! حتما به نظر خودش خيلي هايپ كرده!
نه. چون یه غار نشین هم میدونه که نباید توی هر نمایشگاه و کنفرانس فقط یک Mission از بازیش رو نشون بده. طی 1 سال گذشته هرچی نمایش دادن فقط از مرحله تحوه اوره لندن بوده و بس.

نه که قبلاً با 2 ضربه کاتانا همه جای یارو میریخت پایین ! :دی
یه کمبو با 7-8 ضربه میزدی فقط با ضربه ی آخر اونم به صورت اسکریپ شده بسته به محل خوردن ضربه فقط یه عضو از طرف میپرید !

اول اینکه یه سری ضربات بودن که به راحتی میشد با همون ضربه اول اعضای بدن رو قطع کرد. دوم هم اینکه تو چه انتظاری داشتی ؟ که به هر دشمنی که رسیدی تو همون ضربه اول ناکارش کنی ؟! مگه شبیه ساز جنگی بازی میکنی ؟قراره که دشمن برات یه چالشی ایجاد بکنه یا نه ؟! زیبایی ng2 به همون قطع عضوش بود که اتفاقا جدای از اینکه مبارزات رو به شدت خشن تر و زیبا تر میکرد بلکه علاوه بر اون رو مبارزات دشمنا هم تاثیر میذاشت.
تو این یکی که اولا طرف وای میسته که مثل یه مجرم نادم و پشیمون از جنگ(!) بری سراغ execute کردنش بعد که شمشیر رو از شونصد طرفش رد میکنه و در میاره تازه فقط یه گالن خون ازش میریزه ! باز صد رحمت به شماره دوم که حداقل بعد دو سه ضرب دست و پاش قطع میشد...
ببین چه اسکریپت شده یا هر چیز دیگه ، قطع عضو یکی از بهترین و خشن ترین مشخصه هایی بود که به ng2 اضافه شد و اکثرا هم(منهای تو:d) از این قضیه استقبال کردن . حالا حذف این قضیه مساویه با یه پسرفت عظیم تو سری.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or